Ad

سخنرانی تاثیرگذار مجری معروف

اپرا در «گلدن گلوب» از آزار جنسی زنان در هالیوود گفت

200 زن بازیگر در اعتراض به آزار جنسی با لباس سیاه به گلدن گلوب آمدند

تریبون هنر: اپرا وینفری، مجری سرشناس تلویزیون آمریکا که امسال به عنوان برنده جایزه سیسیل ب دومیل در مراسم گلدن گلوب تجلیل شد، در این مراسم سخنرانی تاثیرگذاری ارایه کرد.

به گزارش تریبون هنر به نقل از آسوشیتدپرس، اپرا وینفری با سخنرانی تاثیرگذاری که در مراسم گلدن گلوب ادا کرد، با تاکید بر به پایان رسیدن دوره آزار جنسی در سراسر جهان، جمعیت حاضر در مراسم یکشنبه شب را تهییج کرد.

وینفری با تاکید بر آزادی مطبوعات گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری آزادی بیان در مطبوعات اهمیت دارد، درست همان اندازه که ما داریم سعی می‌کنیم این دوره پیچیده را بررسی کنیم. و باید بگویم آنچه به آن اطمینان دارم این است که صحبت کردن درباره حقیقت قدرتمندترین ابزاری است که در دست داریم. من به ویژه به همه این زنانی که احساس کردند به اندازه کافی قوی هستند و آنقدر قدرت دارند که بخواهند موضوع‌های شخصی خودشان را بیان کنند، افتخار می‌کنم و از رفتار آنها تحت تاثیر قرار گرفتم.

در مراسم دیشب چهره‌های زن و مرد همبستگی چشمگیری در مقابله با آزار و اذیت جنسی در هالیوود و جهان نشان دادند و به حمایت از بیانیه «وقت تمام است» پرداختند که توسط ۳۰۰ تن از چهره‌های زن به راه افتاده و در عین حال با پوشیدن لباس مشکی این همبستگی را نشان دادند.

وینفری گفت: امسال ما خود موضوع هستیم اما این تنها موضوعی نیست که صنعت سرگرمی را تحت تاثیر قرار داده باشد. این چیزی است که هر فرهنگ را در هر محل کاری دربرمی‌گیرد.

وی در عین حال بر این مساله تاکید کرد که سوء استفاده جنسی زنان و مردان صنایعی جز هالیوود را نیز آزار می‌دهد.

وینفری در سخنرانی خود به موضوع ریسی تیلور اشاره کرد که سال ۱۹۴۴ در آلاباما به او توسط گروهی از مردان سفیدپوست تجاوز شد. وی گفت: ریسی ۱۰ روز پیش درگذشت. او سال‌های زیادی در فرهنگی زندگی کرد که توسط مردانی خشن به خشونت کشیده شده بود.

وی افزود: زنان باور نمی‌کردند که دوران چنین مردانی به سر برسد.

اپرا وینفری به عنوان نماد تاک شوهای(برنامه‌های گفت وگو) روزانه که در طی ۲۵ فصل از سپتامبر ۱۹۸۶ تا ۲۰۱۱ روی آنتن می‌رفت، شناخته شده است. او در عین حال در نقش منتقد فیلم نیز ظاهر می‌شد و تهیه کننده بسیاری از آثار سینمایی بوده است.وینفری رییس و مدیرعامل شبکه کابلی OWN است و مجله «O» را راه انداخته است.

فعالیت‌های خیریه اپرا وینفری نیز شامل راه‌اندازی آکادمی رهبری اپرا وینفری برای دختران در آفریقای جنوبی است که امکان تحصیل برای دخترانی با زمینه‌های نامناسب را فراهم می‌کند.

گرچه وینفری نخستین زن سیاهپوستی است که جایزه سیسیل ب دومیل گلدن گلوب را کسب می‌کند اما او پانزدهمین زن و چهارمین چهره سیاهپوست در میان ۶۴ برنده پیشین این جایزه است.

تاریخ انتشار :۱۹ دی ۱۳۹۶

برچسب‌ها:, ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • با رکوردداران کنسرت موسیقی در سال ۱۴۰۲ آشنا شوید

    تریبون هنر: هنوز یک‌ماه از سال جدید نگذشته که قیمت بلیت‌های موسیقی ۱۰۰هزار تومان گران‌تر شده و بلیت کنسرت‌ها نزدیک به ۹۰۰هزار تومان به‌خصوص در کنسرت‌های پاپ دیده می‌شود. در دیگر شهرها هم قیمت بلیت‌ها تا سقف ۶۰۰هزار تومان به فروش می‌رسد که سقف قیمت در سال گذشته به ۵۰۰هزار […]

  • رضا داودنژاد، «مصائب شیرین»، کات!

    تریبون هنر: مخابره خبر درگذشت رضا داودنژاد در شامگاه ۱۳ فروردین ماه در حالی که چند سال قبل در چنین روزی خبر درگذشت جمشید مشایخی را مخابره کردیم، آنقدر سخت بود که برای انتشارش تامل کردیم، به چند نفر زنگ زدیم، فکر می‌کردیم دروغ ۱۳ فروردین ماه است اما گویا […]

  • ماجرای یک پرونده‌ رازآلود در «بی‌بدن»/ قصه دختری که جنازه ندارد

    تریبون هنر: فیلم «بی‌بدن» اولین تجربه سینمایی مرتضی علیزاده به نویسندگی کاظم دانشی است که به موضوع جنجالی قتل یک دختر و ماجراهای پس از آن در روایتی مشابه فیلم «علفزار» می‌پردازد. در قالب سلسله گزارش‌هایی با عنوان «پیشنهاد نوروزی خبرگزاری مهر» به مخاطبان سینما» به معرفی فیلم‌های اکران نوروزی […]

  • کدام فیلم ها در سینمای ۱۴۰۲ توقعات را برآورده نکرده؟

    تریبون هنر: ایرنا نوشت: سال ۱۴۰۲ سالی غیرقابل پیش‌بینی برای گیشه سینماها بود. سالی که اخبار فروش ۱۰۰۰میلیاردی تمام سینما را گرفته بود و در این بین فیلم‌هایی آمدند و رفتند که هیچ‌کس متوجه آن‌ها نشد. از دومین فیلم کارگردان فسیل گرفته تا کمدی ویلای ساحلی که توقع‌ها را نسبت […]

  • از مایکل جکسون تا پسر بروسلی: کشف چیزهای عجیب در جسد سلبریتی‌ها

    تریبون هنر: از مایکل جکسون و رابین ویلیامز و پسر بروسلی تا هیث لجر و دختر الویس پریسلی، سلبریتی های محتلفی بوده اند که سرنوشت تراژیکی داشته‌اند؛ اما بررسی‌های پس از مرگشان از نکات غافلگیر کننده‌ای در خصوص مرگ آن‌ها پرده برداشته است.   مرگ همیشه اتفاقی غم انگیز است، بخصوص […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad