Ad

با اعلام مدیرعامل بنیاد رودکی

تیم ملی فوتبال ایران صاحب سرود اختصاصی می‌شود

کار بزرگ هزینه بزرگ می‌خواهد

تریبون هنر: بنیاد رودکی که ساخت سه قطعه برای اعزام تیم ملی به جام جهانی روسیه را در دستور کار قرار داده، همچنین در تلاش است که موسیقی‌های ثابت، اختصاصی و همیشگی برای تیم فوتبال کشورمان بسازد.

علی اکبر صفی‌پور ـ مدیرعامل بنیاد رودکی ـ در نشستی که عصر ۲۷ فروردین ماه در فدراسیون فوتبال برگزار شد همچنین از ساخت سه قطعه برای اعزام تیم ملی فوتبال به جام جهانی خبر داد و گفت که خواننده دو اثر آن سالار عقیلی و علیرضا قربانی هستند.

او در این زمینه توضیح داد: دی‌ ماه بود که با فدراسیون فوتبال تفاهم‌نامه‌ای برای تولید سرود اعزام تیم ملی به جام جهانی امضا کردیم. در بسیاری از کشورها تیم‌های ملی و باشگاهی با استفاده از ارکسترها اقدام به ساخت سرود می‌کنند اما تا به حال چنین اتفاقی در ایران رخ نداده بود.

صفی‌پور اضافه کرد: پیشنهاد این کار از طرف بنیاد رودکی به فدراسیون داده شد که مورد استقبال قرار گرفت. بعد از این تفاهم‌نامه در درون بنیاد رودکی نیز مذاکراتی داشتیم و روی اینکه آثار موسیقی ایرانی به شکل ارکسترال ساخته شود توافق داشتیم.

او با بیان اینکه قرار بود از ابتدا به جای یک سرود، چند سرود داشته باشیم، اظهار کرد: اولین کاری که قرارداد آن بسته شد، ساخت اثری با صدای سالار عقیلی، آهنگسازی بابک زرین و شعر احسان افشاری بود. در ادامه به ساخت اثری با صدای علیرضا قربانی، آهنگسازی و رهبری شهرداد روحانی (رهبر ارکستر سمفونیک تهران) و شعر ساعد باقری قرار شد.

صفی‌پور بیان کرد: سومین اثر نیز به رهبری و آهنگسازی فریدون شهبازیان (رهبر ارکستر ملی ایران) و شعر عبدالجبار کاکایی در حال ساخت است و اسم خواننده آن بعدا اعلام خواهد شد. دلیل اعلام نکردن نام خواننده نیز این است که ساخت این اثر دیرتر شروع شده و می‌خواهیم کار خروجی پیدا کند.

مدیرعامل بنیاد رودکی همچنین درباره ویژگی‌های این آثار گفت: ما می‌خواستیم این قطعات روحیه حماسی داشته باشد و تمام طبقات جامعه با آن ارتباط برقرار کنند.

او درباره تاریخ اجرای ارکسترها در روسیه نیز گفت: ما برای اینکه بتوانیم علاوه بر ایران در روسیه نیز اجرا داشته باشیم هماهنگی خوبی انجام شد. حتی بنیاد رودکی با کنسرواتوار چایکوفسکی تفاهم‌نامه‌ای را امضا کرد و مقدمات سه شب اجرا در روسیه را فراهم کردیم.

صفی‌پور بیان کرد: یک شب پیش از بازی‌های ایران در دوره مقدماتی جام جهانی اجراها روی صحنه خواهد رفت. ۲۴ خرداد در سن‌پترزبورگ، ۲۷ خرداد در سالن کنسرواتوار چایکوفسکی مسکو و ۲۹ خرداد در کازان اجرا خواهیم داشت. خیلی دوست داشتیم در شهر سومی که ایران بازی داشت اجرا داشته باشیم اما سالن مناسب و مجهزی برای این کار وجود نداشت.

او با بیان اینکه اولین بار است این کار در قالب ارکسترال انجام می‌شود، اظهار کرد: هر کاری را با قالب خودش مقایسه کنید. قدم بعدی ما این است موسیقی‌های ثابت، اختصاصی و همیشگی برای تیم فوتبال بسازیم.

مدیرعامل بنیاد رودکی اظهار کرد: کار بزرگ هزینه بزرگ می‌خواهد، ما از کارهای سهل‌الوصول به سمت کار سخت‌تر رفتیم. شاید خیلی قطعات نیازی به حمایت فدراسیون و بنیاد نداشته باشد اما کار ارکسترال هزینه و انرژی و توانمندی‌های زیادی می‌خواهد. اتفاق خوب در این سطح رخ داده است. اگر فکر می‌کردیم کار خوبی نیست وقت خودمان، مردم و فدراسیون را نمی‌گرفتیم.

او همچنین خبر داد که اجراهای روسیه با قیمت مناسب بلیت‌فروشی خواهد شد.

در این نشست مهدی تاج ـ رییس فدراسیون فوتبال ایران ـ نیز حضور داشت و مطالبی را مطرح کرد.

تاریخ انتشار :۲۹ فروردین ۱۳۹۷

برچسب‌ها:, , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • با رکوردداران کنسرت موسیقی در سال ۱۴۰۲ آشنا شوید

    تریبون هنر: هنوز یک‌ماه از سال جدید نگذشته که قیمت بلیت‌های موسیقی ۱۰۰هزار تومان گران‌تر شده و بلیت کنسرت‌ها نزدیک به ۹۰۰هزار تومان به‌خصوص در کنسرت‌های پاپ دیده می‌شود. در دیگر شهرها هم قیمت بلیت‌ها تا سقف ۶۰۰هزار تومان به فروش می‌رسد که سقف قیمت در سال گذشته به ۵۰۰هزار […]

  • رضا داودنژاد، «مصائب شیرین»، کات!

    تریبون هنر: مخابره خبر درگذشت رضا داودنژاد در شامگاه ۱۳ فروردین ماه در حالی که چند سال قبل در چنین روزی خبر درگذشت جمشید مشایخی را مخابره کردیم، آنقدر سخت بود که برای انتشارش تامل کردیم، به چند نفر زنگ زدیم، فکر می‌کردیم دروغ ۱۳ فروردین ماه است اما گویا […]

  • ماجرای یک پرونده‌ رازآلود در «بی‌بدن»/ قصه دختری که جنازه ندارد

    تریبون هنر: فیلم «بی‌بدن» اولین تجربه سینمایی مرتضی علیزاده به نویسندگی کاظم دانشی است که به موضوع جنجالی قتل یک دختر و ماجراهای پس از آن در روایتی مشابه فیلم «علفزار» می‌پردازد. در قالب سلسله گزارش‌هایی با عنوان «پیشنهاد نوروزی خبرگزاری مهر» به مخاطبان سینما» به معرفی فیلم‌های اکران نوروزی […]

  • کدام فیلم ها در سینمای ۱۴۰۲ توقعات را برآورده نکرده؟

    تریبون هنر: ایرنا نوشت: سال ۱۴۰۲ سالی غیرقابل پیش‌بینی برای گیشه سینماها بود. سالی که اخبار فروش ۱۰۰۰میلیاردی تمام سینما را گرفته بود و در این بین فیلم‌هایی آمدند و رفتند که هیچ‌کس متوجه آن‌ها نشد. از دومین فیلم کارگردان فسیل گرفته تا کمدی ویلای ساحلی که توقع‌ها را نسبت […]

  • از مایکل جکسون تا پسر بروسلی: کشف چیزهای عجیب در جسد سلبریتی‌ها

    تریبون هنر: از مایکل جکسون و رابین ویلیامز و پسر بروسلی تا هیث لجر و دختر الویس پریسلی، سلبریتی های محتلفی بوده اند که سرنوشت تراژیکی داشته‌اند؛ اما بررسی‌های پس از مرگشان از نکات غافلگیر کننده‌ای در خصوص مرگ آن‌ها پرده برداشته است.   مرگ همیشه اتفاقی غم انگیز است، بخصوص […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad