Ad

نگاهی کوتاه به ارکستر جدید رضا صادقی

رضا صادقی و ارکستری حرفه ای که به موسیقی و مخاطبش احترام می گذارد

یکی از خوانندگانی که به تازگی ارکسترش را تغییر داده، رضا صادقی خواننده برجسته موسیقی پاپ است

تریبون هنر _ پریا حیرتی: بازار کنسرت در ایران مدت هاست که جایگاهش را پیدا کرده است و هر روز در سالن های کنسرت شاهد روی صحنه رفتن خوانندگان متعددی هستیم. خوانندگانی که هر کدام طرفداران خود و ارکستر مستقل خود را دارند.

سالیان گذشته یک گروه از نوازندگان تشکیل یک ارکستر می دادند و خوانندگان مختلف با همان یک گروه روی استیج می رفت اما امروز رهبر ارکستر هر خواننده با آزمون های مختلف اعضای ارکستر یک خواننده را انتخاب می کند. گاهی یک ارکستر ۴ نفر است یک یار کمکی و گاهی ارکستر ۱۵ نفر است و بدون یار کمکی. این یار کمکی کارهای بسیاری انجام می دهد، گاهی روی استیج رخ نمایی می کند و گاهی در پشت صحنه و نا دیده کارش را به خوبی انجام می دهد.
بعضی ها می گویند، بعضی از صداها روی استیج تولید نمی شود و مجبور هستیم از یار کمکی استفاده کنیم. اما بعضی ها می گویند نوازنده ای را وارد گروه می کنم که بتواند تمام صداها را تولید کند و به یار کمکی احتیاجی نباشد.
اما نکته جالب این موضوع است که دسته اول در بیشتر مواقع دسته دومی ها را مورد نقد قرار می دهد و به اصطلاح می گوید یک تیم فوتبال روی استیج برده است.
این یار کمکی یک نوازنده تازه با نام لپ تاپ است. این نوازنده به خوبی کارش را بلد است. تمام صداها را تولید می کند. کار باقی نوازنده ها را هم راحت کرده است. خودش به تنهایی یک ارکستر کامل است و مهم تر از همه این که دستمزدی هم دریافت نمی کند. البته مخاطب عام متوجه این موضوع نمی شود. اما استفاده نکردن از این یار کمکی احترام به شعور مخاطب است. مخاطبی که برای دو ساعت هزینه گزافی را پرداخت می کند و باید موسیقی را بشنود که لایقش است.
یکی از خوانندگانی که به تازگی ارکسترش را تغییر داده، رضا صادقی خواننده برجسته موسیقی پاپ است.
این خواننده در انتخاب جدیدش با رهبر ارکستری همکاری مجدد کرده که به داشتن نوازنده های متعدد ارکسترش مشهور است. بهنام ابطحی یک موزیسین مطرح و با تجربه است که این بار یک ارکستر جوان اما با استعداد را برای رضا صادقی تشکیل داده است. کنسرت تهران این خواننده که سیزدهم مرداد ماه برگزار شد، اولین تجربه استیج تهران این خواننده با ارکستر تازه اش بود. شاید برخی افراد آمده بودند تا دنبال نقطه ضعف بگردند اما این ارکستر ثابت کرد با تمرین می شود به همه صداها رسید و نیاز به یار کمکی نباشد. این ارکستر که جز معدود ارکستر هایی بود که بدون یار کمکی روی استیج رفت توانست موفقیت بزرگی را به نام خود ثبت کند و به دیگران ثابت کند که می شود. شاید دیگر ارکستر ها نیز به جای توجه به نام به کار توجه کنند.
نکته خاص تر این ارکستر، حضور تمامی نوازندگان در اجراهای شهرستان است. موضوعی که بسیاری از خوانندگان به آن اهمیت نمی دهند و با کم کردن تعداد نوازنده ها در اجرای شهرستان در هزینه ها صرفه جویی می کنند.
در روزگاری که قیمت بلیت ها روز به روز افزایش میابد و نمی توان فکری به حالش کرد، شاید این گونه بتوان به مخاطب احترام بیشتری گذاشت.

 

عکس: شیرین رسام

 

رضا صادقی

 

تاریخ انتشار :۳۱ مرداد ۱۳۹۵

برچسب‌ها:,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • با رکوردداران کنسرت موسیقی در سال ۱۴۰۲ آشنا شوید

    تریبون هنر: هنوز یک‌ماه از سال جدید نگذشته که قیمت بلیت‌های موسیقی ۱۰۰هزار تومان گران‌تر شده و بلیت کنسرت‌ها نزدیک به ۹۰۰هزار تومان به‌خصوص در کنسرت‌های پاپ دیده می‌شود. در دیگر شهرها هم قیمت بلیت‌ها تا سقف ۶۰۰هزار تومان به فروش می‌رسد که سقف قیمت در سال گذشته به ۵۰۰هزار […]

  • رضا داودنژاد، «مصائب شیرین»، کات!

    تریبون هنر: مخابره خبر درگذشت رضا داودنژاد در شامگاه ۱۳ فروردین ماه در حالی که چند سال قبل در چنین روزی خبر درگذشت جمشید مشایخی را مخابره کردیم، آنقدر سخت بود که برای انتشارش تامل کردیم، به چند نفر زنگ زدیم، فکر می‌کردیم دروغ ۱۳ فروردین ماه است اما گویا […]

  • ماجرای یک پرونده‌ رازآلود در «بی‌بدن»/ قصه دختری که جنازه ندارد

    تریبون هنر: فیلم «بی‌بدن» اولین تجربه سینمایی مرتضی علیزاده به نویسندگی کاظم دانشی است که به موضوع جنجالی قتل یک دختر و ماجراهای پس از آن در روایتی مشابه فیلم «علفزار» می‌پردازد. در قالب سلسله گزارش‌هایی با عنوان «پیشنهاد نوروزی خبرگزاری مهر» به مخاطبان سینما» به معرفی فیلم‌های اکران نوروزی […]

  • کدام فیلم ها در سینمای ۱۴۰۲ توقعات را برآورده نکرده؟

    تریبون هنر: ایرنا نوشت: سال ۱۴۰۲ سالی غیرقابل پیش‌بینی برای گیشه سینماها بود. سالی که اخبار فروش ۱۰۰۰میلیاردی تمام سینما را گرفته بود و در این بین فیلم‌هایی آمدند و رفتند که هیچ‌کس متوجه آن‌ها نشد. از دومین فیلم کارگردان فسیل گرفته تا کمدی ویلای ساحلی که توقع‌ها را نسبت […]

  • از مایکل جکسون تا پسر بروسلی: کشف چیزهای عجیب در جسد سلبریتی‌ها

    تریبون هنر: از مایکل جکسون و رابین ویلیامز و پسر بروسلی تا هیث لجر و دختر الویس پریسلی، سلبریتی های محتلفی بوده اند که سرنوشت تراژیکی داشته‌اند؛ اما بررسی‌های پس از مرگشان از نکات غافلگیر کننده‌ای در خصوص مرگ آن‌ها پرده برداشته است.   مرگ همیشه اتفاقی غم انگیز است، بخصوص […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad