Ad

امیراحمود انصاری عنوان کرد

کارگردان فیلم هاری: این فیلم فقط برای ۱۸ سال به بالا مجاز است

سه سال برای ممیزی های ارشاد پشت اکران ماندیم

تریبون هنر: امیراحمد انصاری (کارگردان فیلم هاری)، با اشاره به اکران این فیلم بعد از سه سال گفت: فیلم هاری سال ۱۳۹۳ ساخته شد و از آن زمان برای دریافت پروانه نمایش اقدام کردیم و منتظر صدور پروانه نمایش بودیم تا اینکه سرانجام ۱۰ اسفند ۹۵ پروانه نمایش فیلم صادر شد.

وی ادامه داد: با پیگیری‌های فراوان بعد از حدود هشت ماه از صدور پروانه نمایش توانستیم مجوز اکران فیلم را بگیریم و فیلم هم‌اکنون در سینما اکران شده است.

وی درباره دلایل توقیف سه‌ساله این فیلم گفت: در زمینه ممیزی هیچ چارچوب مشخصی در وزارت ارشاد وجود ندارد اما سوژه فیلم و برخی صحنه‌های آن از نظر وزارت ارشاد دارای مشکل بود. در ابتدا که فیلم را به وزارت ارشاد ارائه کردیم گفتند حدود ۲۹ دقیقه از باید حذف شود اما در طی سه سال مذاکره توانستیم این ۲۹ دقیقه را به سه دقیقه کاهش بدهیم.

انصاری با اشاره به برخی ایرادهایی که وزارت ارشاد به این فیلم وارد کرده، افزود: در یکی از ممیزی‌هایی که به فیلم وارد شد به ما اعلام کردند که نقش آمنه باید از فیلم حذف شود درحالیکه ما در فیلم بازیگری به نام آمنه و نقشی به نام آمنه نداشتیم. بعد از بررسی‌ها مشخص شد که منظور ارشاد؛ مینا ساداتی است که در فیلم حضرت محمد(ص) به کارگردانی مجید مجیدی نقش آمنه را بازی کرده است.

وی ادامه داد: ارشاد معتقد بود به دلیل آنکه مینا ساداتی در این فیلم نقش آمنه را بازی کرده، صلاح نیست که در فیلم دیگری با یک نقش منفی حضور پیدا کند درحالی‌که مینا ساداتی یکی از نقش‌های اصلی فیلم هاری را بازی می‌کند.

انصاری با اشاره به اینکه حذف صحنه‌های خشن و ممیزی آنها در سینمای دنیا معیار دارد اما در وزارت ارشاد و سینمای ایران هیچ معیار مشخصی ندارد، افزود: بسیاری از فیلم‌ها مورد ممیزی قرار می‌گیرد و به آنها اجازه داده نمی‌شود تا در سینما اکران شوند اما این سوال پیش می‌آید که اگر نمایش خشونت غلط است پس چگونه برخی سریال‌های خوب همچون مختارنامه و فیلم‌های جنگی ساخته و پخش می‌شوند؟

وی با اشاره به وضعیت فعلی اکران فیلم گفت: ما انتخاب دیگری نداشتیم بلکه به ما اعلام شد فقط در زمان فعلی یعنی بعد از جشنواره فیلم فجر و قبل از اکران نوروزی امکان نمایش فیلم را داریم در غیر این‌صورت اجازه اکران نداشتیم و مشخص نبود چه بر سر فیلم می‌آمد.

انصاری با اشاره به اینکه فیلم توسط تهیه‌کننده بخش خصوصی و به‌صورت مستقل ساخته شده است، گفت: ما در زمان اکران شاهد یک دوگانگی هستیم از طرفی پروانه نمایش فیلم ما به گونه‌ای صادر شده که تماشای آن فقط برای افراد بالای ۱۸ سال مجاز باشد اما زمانی که به سینماها مراجعه می‌کنیم؛ متوجه می‌شویم هرچند سانس‌های عصر با استقبال خوبی مواجه است اما سانس‌های ۱۰ صبح که ویژه مدارس است نیز به این فیلم اختصاص پیدا کرده است.

وی ادامه داد: ما این فیلم را برای مخاطب ساختیم و تلاش کردیم یک قصه مناسب در آن تعریف کنیم. به هیچ عنوان هم ادعای روشنفکری نداریم تا امروز هم واکنش خوبی از طرف مردم گرفته‌ایم.

در فیلم سینمایی هاری، علیرضا کمالی، مینا ساداتی، حسین سلیمانی، مجید واشقانی، اکبر معززی، ماریه ماشاالهی، اصغر طبسی، علی گلبهاران، اشکان مهری، سمانه افتخاری، میلاد کی‌مرام، هنگامه قاضیانی و جمشید هاشم پور بازی می‌کنند.

تاریخ انتشار :۳۰ بهمن ۱۳۹۶

برچسب‌ها:,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • مینی سریال «بچه گوزن»؛ روایت هیجان انگیز یک رابطه سادومازوخیسمی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سریال «بچه گوزن» داستان واقعی یک رابطه سادومازوخیسمی (آزارگری و آزارخواهی) است. مرد و زن هر دو گرفتار این بیماری روانی اند با این تفاوت که مرد ظاهری عادی و معمولی دارد اما به اندازه زن که رفتارش بیانگر آشفتگی روحی اش است، بیمار است. […]

  • نگاهی به تاثیر آیین و هنر مردمی در آثار سینمایی و نمایشی
    بهرام بیضایی، ناصر تقوایی و عباس کیارستمی با تعزیه ایرانی چه کردند

    تریبون هنر: تعزیه، این هنر عامه یکی از عمیق‌ترین هنرهای ایرانی است که در دوره مدرن توجه بسیاری از هنرمندان تراز را در شیوه‌های مختلف هنری به خود جلب کرده است، از جمله آن هنرمندان در سینما حداقل سه سینماگر با نوشتن و یا ساختن و یا الگوگرفتن از پیشنهادهای […]

  • یادداشت حامد حنیفی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه: بی اختیار اشک می‌ریختیم

    تریبون هنر: حامد حنیفی در یادداشتی درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی نوشت: من و اکثریت قریب به اتفاق حضار بی اختیار اشک می‌ریختیم. به گزارش تریبون هنر، حامد حنیفی، آهنگساز برجسته موسیقی ایران و منتقد موسیقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه نوشت: […]

  • بابک جهانبخش مرگ با طعم نسکافه به کارگردانی بابک صحرایی

    تریبون هنر: بابک جهانبخش، خواننده برجسته و توانمند موسیقی ایران، یادداشتی را درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر، بابک جهانبخش در یادداشت خود درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» و بابک صحرایی ر صفحه اینستاگرامش نوشت: بابک صحرایی فارغ از […]

  • رضا صادقی در مرگ با طعم نسکافه

    تریبون هنر: رضا صادقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه به نویسندگی و کارگردانی بابک صحرایی نوشت: رفتم چون رفیقم رو ذوست دارم و دعوتش برام محترم بود اما شگفت زده شدم به گزارش تریبون هنر، رضا صادقی خواننده برجسته و مولف موسیقی ایران در یادداشتی به تحلیل […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad