Ad


راز قتل همسر نانسی عجرم فاش شد

تریبون هنر: دادگاه لبنان بعد از سه سال حکم نهایی را برای فادی هاشم همسر نانسی عجرم خواننده‌ی لبنانی صادر کرد.

به گزارش تریبون هنر، دادگاه لبنان تصمیم گرفت که فادی هاشم (دندانپزشک) همسر نانسی عجرم خواننده‌ی لبنانی را از محاکمه معاف کند.

همسر نانسی عجرم پیشتر متهم به قتل از پیش طراحی شده علیه محمد الموسی جوان سوری شده بود. شورای کیفرخواست جبل لبنان با استناد به دفاع مشروع و موارد ذکر شده در پرونده تصمیم خود را اینگونه اعلام کرد: با توجه به اینکه قربانی به خانه‌ی نانسی عجرم حمله کرده بود، متهم برای جلوگیری از آسیب رساندن به خانواده‌اش تصمیمی اجتناب ناپذیر گرفت.

این رأی پس از ۳ سال تحقیق صادر شد و شورای کیفرخواست جبل لبنان تأکید کرد: براساس قانون مجازات، قانون دفاع مشروع نیز ضرورت دفاع را تبیین می‌کند که فرد به منظور دفاع از وسایل دفاعی نیز بهره مند می‌گردد.

 

گفته می شود که یک جوان سوری به اتهام تلاش برای سرقت از خانه نانسی عجرم وارد ویلای آنها شده است که فادی هاشم برای دفاع از خود و خانواده‌اش اقدام به قتل می‌کند که قاضی این قتل را اقدامی مشروع برای دفاع می‌داند.

خانواده الموسی گفتند: فرزندشان به عنوان باغبان در خانه نانسی در شمال بیروت کار می‌کرد؛ اما دوربین‌ها نشان دادند که مردی ماسک به صورت به طور غیرقانونی وارد خانه نانسی شده است.

گزارش پزشک قانونی لبنان قبلا فاش کرده بود مردی که برای سرقت وارد ویلای خواننده‌ی لبنانی شده بود با ۱۷ گلوله کشته شده است. یک شلیک در ساعد راست، دو شلیک در شانه‌ی چپ، یک شلیک در زیر بغل چپ، سه ضربه در سینه، دو ضربه به شکم، هفت ضربه به پشت و یک ضربه به ران چپ.

روزنامه‌های لبنانی توضیح دادند که سارق با ۱۷ گلوله تیکه تیکه شده است. اما بعدا مشخص شد که سارق تپانچه‌ی ‌تقلبی داشت و هاشم متوجه این موضوع نشده بود.

برخی از رسانه‌های سوری ادعا کردند که سارق متوفی سوری یک باغبان بود که در ویلای آنها کار می‌کرد و برای دریافت مطالبات مالی خود آمده بود؛ موضوعی که توسط برادر هاشم رد شد.

برخی منابع می‌گویند یکی از کارکنان خانه‌ی نانسی عجرم در این پرونده دخیل بوده است و او به سارق کمک کرده تا وارد ویلای امن شود.

نانسی عجرم خواننده‌ی مشهور لبنان و سفیر حسن نیت یونیسف است که از ۸ سالگی وارد جهان خوانندگی شده است. او یکی از موفق‌ترین خوانندگان جهان عرب است . وی در سال ۲۰۰۸ توانست جایزه‌ی موسیقی ملل را به خود اختصاص دهد و عنوان جوان‌ترین خواننده‌ی عرب را کسب کند. نانسی اولین و تنها اسپانسر و سخنگوی زن کوکاکولا در خاورمیانه است.

وی توسط بسیاری از صاحبنظران به عنوان نماد موسیقی عریی شناخته شده است. همچنین از سوی هفته نامه نیوزویک و برنامه اپراوینفری به عنوان یکی از تأثیرگذارترین و با نفوذترین شخصیت‌های خاورمیانه انتخاب شده است.

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۲۶ بهمن ۱۴۰۱

برچسب‌ها:
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • با رکوردداران کنسرت موسیقی در سال ۱۴۰۲ آشنا شوید

    تریبون هنر: هنوز یک‌ماه از سال جدید نگذشته که قیمت بلیت‌های موسیقی ۱۰۰هزار تومان گران‌تر شده و بلیت کنسرت‌ها نزدیک به ۹۰۰هزار تومان به‌خصوص در کنسرت‌های پاپ دیده می‌شود. در دیگر شهرها هم قیمت بلیت‌ها تا سقف ۶۰۰هزار تومان به فروش می‌رسد که سقف قیمت در سال گذشته به ۵۰۰هزار […]

  • رضا داودنژاد، «مصائب شیرین»، کات!

    تریبون هنر: مخابره خبر درگذشت رضا داودنژاد در شامگاه ۱۳ فروردین ماه در حالی که چند سال قبل در چنین روزی خبر درگذشت جمشید مشایخی را مخابره کردیم، آنقدر سخت بود که برای انتشارش تامل کردیم، به چند نفر زنگ زدیم، فکر می‌کردیم دروغ ۱۳ فروردین ماه است اما گویا […]

  • ماجرای یک پرونده‌ رازآلود در «بی‌بدن»/ قصه دختری که جنازه ندارد

    تریبون هنر: فیلم «بی‌بدن» اولین تجربه سینمایی مرتضی علیزاده به نویسندگی کاظم دانشی است که به موضوع جنجالی قتل یک دختر و ماجراهای پس از آن در روایتی مشابه فیلم «علفزار» می‌پردازد. در قالب سلسله گزارش‌هایی با عنوان «پیشنهاد نوروزی خبرگزاری مهر» به مخاطبان سینما» به معرفی فیلم‌های اکران نوروزی […]

  • کدام فیلم ها در سینمای ۱۴۰۲ توقعات را برآورده نکرده؟

    تریبون هنر: ایرنا نوشت: سال ۱۴۰۲ سالی غیرقابل پیش‌بینی برای گیشه سینماها بود. سالی که اخبار فروش ۱۰۰۰میلیاردی تمام سینما را گرفته بود و در این بین فیلم‌هایی آمدند و رفتند که هیچ‌کس متوجه آن‌ها نشد. از دومین فیلم کارگردان فسیل گرفته تا کمدی ویلای ساحلی که توقع‌ها را نسبت […]

  • از مایکل جکسون تا پسر بروسلی: کشف چیزهای عجیب در جسد سلبریتی‌ها

    تریبون هنر: از مایکل جکسون و رابین ویلیامز و پسر بروسلی تا هیث لجر و دختر الویس پریسلی، سلبریتی های محتلفی بوده اند که سرنوشت تراژیکی داشته‌اند؛ اما بررسی‌های پس از مرگشان از نکات غافلگیر کننده‌ای در خصوص مرگ آن‌ها پرده برداشته است.   مرگ همیشه اتفاقی غم انگیز است، بخصوص […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad