Ad

فیلمی درباره بنیانگذار جمعیت علمای مسلمان الجزایر

تصویر برداری فیلم «ابن بادیس» با همکاری گریمورهای ایرانی در الجزایر پایان یافت

احتمال می رود فیلم عبدالحمید بن بادیس در صورت مونتاژ به موقع، به مناسبت هفته فرهنگی الجزایر در تهران نمایش داده شود

تصویر برداری فیلم «ابن بادیس» با همکاری گریمورهای ایرانی در الجزایر پایان یافت
تصویربرداری فیلم تاریخی «ابن بادیس» از پیشگامان اصلاحات دینی در الجزایر و از داعیان مبارزه علیه استعمار فرانسه که وظیفه گریم هنرپیشه های آن فیلم را یک تیم ایرانی به عهده داشته، پایان یافت.
«عزالدین میهوبی» وزیر فرهنگ الجزایر روز یکشنبه در حساب تویتری خود نوشت: «باسل الخطیب» کارگردان فیلم ابن بادیس در تماسی تلفنی به وی اطلاع داده که تصویربرداری این فیلم پایان یافته است.
سناریوی این فیلم را «رابح ظریف» نوشته و در الجزیره، پایتخت و شهرهای البلیده، تلمسان، قسنطینه و مستغانم فیلمبرداری شده است.
برخی منابع که از نزدیک شاهد فیلمبرداری بوده اند، به خبرنگار ایرنا گفتند؛ شباهت بسیار نزدیک هنرپیشه ها با شخصت های واقعی فیلم به ویژه شخصیت ابن بادیس، توجه دست اندرکاران و حتی افراد پشت صحنه فیلم را به خود جلب کرده است.
منابع یادشده وجود چنین شباهت های بسیار نزدیک بین هنرپیشه ها و شخصیت های واقعی فیلم را ناشی از توانمندی تیم ایرانی گریم می دانند.
این منابع افزودند: گریمورهای ایرانی در همه مراحل فیلمبرداری حضور داشته و با ابتکار و نوآوری خاص، چهره عبدالحمید بن بادیس را به شخصیت های هم دوره وی نزدیک کرده اند.
این منابع خاطرنشان کردند که تیم ایرانی گریم، برای این کار از برخی عکس های ابن بادیس و مبارزان جمعیت علمای مسلمان الجزایر استفاده کرده است.
منابع یاد شده گفتند که دست اندرکاران فیلم و برخی اعضای جمعیت علمای مسلمان از توانایی تیم ایرانی که یوسف سحیری را تا حد بسیار زیادی شبیه شخصیت ابن بادیس گریم کرده است، شگفت زده شده اند.
این فیلم زندگی عبدالحمید بن بادیس (۱۹۴۰-۱۸۸۹) از پیشگامان اصلاحات دینی و بنیانگذار جمعیت علمای مسلمان الجزایر را که مردم را به مقاومت در برابر استعمار فرانسه دعوت می کرد، روایت می کند.
در این فیلم یوسف سحیری، سهیله معلم، عبدالحق بن معروف، ایوب عمریش، ابراهیم رزوق و دیگر بازیگران ایفای نقش کرده اند.
احتمال می رود فیلم عبدالحمید بن بادیس در صورت مونتاژ بموقع، به مناسبت هفته فرهنگی الجزایر در تهران نمایش داده شود.

تاریخ انتشار :۲۶ مهر ۱۳۹۵

برچسب‌ها:
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • مینی سریال «بچه گوزن»؛ روایت هیجان انگیز یک رابطه سادومازوخیسمی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سریال «بچه گوزن» داستان واقعی یک رابطه سادومازوخیسمی (آزارگری و آزارخواهی) است. مرد و زن هر دو گرفتار این بیماری روانی اند با این تفاوت که مرد ظاهری عادی و معمولی دارد اما به اندازه زن که رفتارش بیانگر آشفتگی روحی اش است، بیمار است. […]

  • نگاهی به تاثیر آیین و هنر مردمی در آثار سینمایی و نمایشی
    بهرام بیضایی، ناصر تقوایی و عباس کیارستمی با تعزیه ایرانی چه کردند

    تریبون هنر: تعزیه، این هنر عامه یکی از عمیق‌ترین هنرهای ایرانی است که در دوره مدرن توجه بسیاری از هنرمندان تراز را در شیوه‌های مختلف هنری به خود جلب کرده است، از جمله آن هنرمندان در سینما حداقل سه سینماگر با نوشتن و یا ساختن و یا الگوگرفتن از پیشنهادهای […]

  • یادداشت حامد حنیفی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه: بی اختیار اشک می‌ریختیم

    تریبون هنر: حامد حنیفی در یادداشتی درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی نوشت: من و اکثریت قریب به اتفاق حضار بی اختیار اشک می‌ریختیم. به گزارش تریبون هنر، حامد حنیفی، آهنگساز برجسته موسیقی ایران و منتقد موسیقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه نوشت: […]

  • بابک جهانبخش مرگ با طعم نسکافه به کارگردانی بابک صحرایی

    تریبون هنر: بابک جهانبخش، خواننده برجسته و توانمند موسیقی ایران، یادداشتی را درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر، بابک جهانبخش در یادداشت خود درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» و بابک صحرایی ر صفحه اینستاگرامش نوشت: بابک صحرایی فارغ از […]

  • رضا صادقی در مرگ با طعم نسکافه

    تریبون هنر: رضا صادقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه به نویسندگی و کارگردانی بابک صحرایی نوشت: رفتم چون رفیقم رو ذوست دارم و دعوتش برام محترم بود اما شگفت زده شدم به گزارش تریبون هنر، رضا صادقی خواننده برجسته و مولف موسیقی ایران در یادداشتی به تحلیل […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad