Ad

در حاشیه سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر

وزیر ارشاد: استعفانامه‌ای وجود ندارد

تریبون هنر: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه با وجود برخی حاشیه ها استعفانامه‌ای وجود ندارد درباره ساماندهی وضعیت اطراف تئاتر شهر بیان کرد: ما در این مسیر با دو نگاه مواجه هستیم. معیشت عده‌ای مهم است اما هنر را باید به اندازه آن جدی بگیریم.

سید عباس صالحی در حاشیه سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با حضور در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت پیگیری‌ها درباره ساماندهی فضای پیرامونی تئاتر شهر توضیح داد: متاسفانه شرایط خوبی را در اطراف محیط تئاتر شهر نمی‌بینیم و با توجه به حضور پیاپی در این فضا شاهد این شرایط بوده‌ام. دوستان ما در تئاتر شهر و معاونت هنرهای نمایشی و همچنین معاونت هنری اقدامات متنوعی انجام داده‌اند اما متاسفانه گاهی ما در تصمیم‌گیری بین خوب و خوب‌تر یا بد و بدتر گرفتار می‌شویم.

او ادامه داد: ما نگاهمان این بوده که تئاتر شهر به عنوان یک فضای نوستالژیک شهری و کشوری و یک هنر جدی در کنار هنرهای کشور این حرمت و احترام را باید داشته باشد که بتواند فضایی آرام داشته باشد تا متناسب با این فضای هنری گروه‌های هنری داخلی، مخاطبان و همچنین مهمانان خارجی احساس نکنند که مناسباتی بین متن و پیرامون وجود ندارد.

صالحی با تاکید بر اینکه این نگاه بین وزارت ارشاد و شورای شهر در این مسأله یکسان است، ادامه داد: در این‌میان نگاهی وجود دارد که می‌گوید در این شرایط که مشکلات معیشتی وجود دارد و نزدیک شب عید هستیم باید به معیشت مردم توجه شود. با توجه به این دو نگاه ما با شورای شهر و شهرداری تلاش داریم که این مسیر را به درستی طی کنیم. معیشت عده‌ای مهم است اما هنر را باید به اندازه آن جدی بگیریم.

وزیر ارشاد در پاسخ به سوالی دیگر درباره حضور دیرهنگام در جشنواره تئاتر فجر و اینکه آیا این‌اتفاق به دلیل مطرح‌شدن بحث استعفای او بوده است، توضیح داد: من از روز چهارشنبه هفته گذشته در کرمان بودم و دیشب به تهران رسیدم. بحثی مطرح نبوده و به دلیل اینکه روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در کرمان و جمعه هم در بافق بودم نتوانستم در جشنواره حضور پیدا کنم. امروز در اولین فرصت ممکن به جشنواره تئاتر فجر آمدم.

وزیر ارشاد ادامه داد: آقای واعظی چهارشنبه درباره این موضوع توضیح دادند و استعفانامه‌ای وجود ندارد.

وی در پاسخ به سوالی دیگر درباره ورود دادستانی به تئاتر و اعتراضاتی که از طرف اهالی خانه تئاتر انجام شده است، بیان کرد: وقتی ما در تعامل با این سازمان‌ها هستیم نمی‌توانیم برخورد هیجانی داشته باشیم. این برخوردهای هیجانی به پیچیده کردن آن می‌انجامد. ما یک جریان رو به رشد در تئاتر کشور داریم بنابراین باید از هیجانی برخورد کردن فاصله بگیریم زیرا می‌تواند در کوتاه‌مدت راضی‌کننده به نظر بیاید و عده‌ای را راضی کند اما می تواند یک فضای رکود را هم برای چند سال به وجود بیاورد.

او اضافه کرد: باید فهم مشترکی از این مسیر رشد به وجود بیاید و این باور ایجاد شود که تئاتر، هنری جدی است و به نظام، کشور و انقلاب خدمت می‌کند. نسل جوان به کشورشان علاقه‌مند هستند و سلیقه ها ممکن است مختلف باشد اما در یک جریان عمومی در حرکت هستیم. رسیدن به این تفاهم ها ممکن است زمان‌بر باشد. ما با قوه قضاییه گفت‌وگو کردیم و امیدواریم این گفت‌وگوها تاثیرات خود را داشته باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: ما قوانینی داریم که شاید همه آنها درست نباشد اما تا وقتی قانون هستند باید از آنها پیروی کرد و در کنار آن باید برای اصلاح قوانین تلاش کنیم. وزارت ارشاد پای مجوزهای خود ایستاده است و تا الان بیش از هفت هزار عنوان نمایش و هزار اجرا داشته است. همیشه این ایستادگی بوده اما همه آنها به معنی تعارض یک مجموعه با مجموعه دیگر نمی‌تواند باشد.

به گزارش ایسنا، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ششمین روز از سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در مجموعه تئاتر شهر حضور پیدا کرد و به تماشای نمایش «نامیرا» به کارگردانی امیرحسین شفیعی نشست.

تاریخ انتشار :۲۸ بهمن ۱۳۹۷

برچسب‌ها:,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • با رکوردداران کنسرت موسیقی در سال ۱۴۰۲ آشنا شوید

    تریبون هنر: هنوز یک‌ماه از سال جدید نگذشته که قیمت بلیت‌های موسیقی ۱۰۰هزار تومان گران‌تر شده و بلیت کنسرت‌ها نزدیک به ۹۰۰هزار تومان به‌خصوص در کنسرت‌های پاپ دیده می‌شود. در دیگر شهرها هم قیمت بلیت‌ها تا سقف ۶۰۰هزار تومان به فروش می‌رسد که سقف قیمت در سال گذشته به ۵۰۰هزار […]

  • رضا داودنژاد، «مصائب شیرین»، کات!

    تریبون هنر: مخابره خبر درگذشت رضا داودنژاد در شامگاه ۱۳ فروردین ماه در حالی که چند سال قبل در چنین روزی خبر درگذشت جمشید مشایخی را مخابره کردیم، آنقدر سخت بود که برای انتشارش تامل کردیم، به چند نفر زنگ زدیم، فکر می‌کردیم دروغ ۱۳ فروردین ماه است اما گویا […]

  • ماجرای یک پرونده‌ رازآلود در «بی‌بدن»/ قصه دختری که جنازه ندارد

    تریبون هنر: فیلم «بی‌بدن» اولین تجربه سینمایی مرتضی علیزاده به نویسندگی کاظم دانشی است که به موضوع جنجالی قتل یک دختر و ماجراهای پس از آن در روایتی مشابه فیلم «علفزار» می‌پردازد. در قالب سلسله گزارش‌هایی با عنوان «پیشنهاد نوروزی خبرگزاری مهر» به مخاطبان سینما» به معرفی فیلم‌های اکران نوروزی […]

  • کدام فیلم ها در سینمای ۱۴۰۲ توقعات را برآورده نکرده؟

    تریبون هنر: ایرنا نوشت: سال ۱۴۰۲ سالی غیرقابل پیش‌بینی برای گیشه سینماها بود. سالی که اخبار فروش ۱۰۰۰میلیاردی تمام سینما را گرفته بود و در این بین فیلم‌هایی آمدند و رفتند که هیچ‌کس متوجه آن‌ها نشد. از دومین فیلم کارگردان فسیل گرفته تا کمدی ویلای ساحلی که توقع‌ها را نسبت […]

  • از مایکل جکسون تا پسر بروسلی: کشف چیزهای عجیب در جسد سلبریتی‌ها

    تریبون هنر: از مایکل جکسون و رابین ویلیامز و پسر بروسلی تا هیث لجر و دختر الویس پریسلی، سلبریتی های محتلفی بوده اند که سرنوشت تراژیکی داشته‌اند؛ اما بررسی‌های پس از مرگشان از نکات غافلگیر کننده‌ای در خصوص مرگ آن‌ها پرده برداشته است.   مرگ همیشه اتفاقی غم انگیز است، بخصوص […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad