Ad

گزارش ویژه از پرفروش های سینما

فیلم های پرفروش ۲۰۱۷: از «دیو و دلبر» امریکایی تا «گرگ جنگجو» چینی

ابرقهرمان ها و حادثه سازها همچنان پرفروش هستند

نریبون هنر: فیلم‌های ابرقهرمانی و اکشن به همراه اقتباس سینمایی از یک انیمیشن‌ کلاسیک، بخش اعظمی از گیشه جهانی سینما در سال ۲۰۱۷ را به خود اختصاص دادند.

در میان تمام فیلم‌هایی که در سال ۲۰۱۷ در سینماهای جهان اکران شد، تنها «دیو و دلبر»، «سرنوشت خشمگین» و انیمیشن «من نفرت‌انگیز ۳» توانستند به فروشی بالغ بر یک میلیارد دلار در گیشه جهانی دست یابند و جدیدترین قسمت «جنگ ستارگان» که تاکنون به فروش خوبی دست یافته نیز شانس زیادی دارد تا در ادامه اکران خود در سال ۲۰۱۸، میلیارد دلاری شود.

 

دیو و دلبر

در رتبه نخست پرفروش‌ترین فیلم‌های سال ۲۰۱۷، انیمیشن «دیو و دلبر» با فروش بالغ بر ۱.۲۶ میلیارد دلار قرار گرفته است. این فیلم که اقتباس جدیدی از انیمیشن محبوب سال ۱۹۹۱ «والت دیزنی» است،‌ علاوه بر عنوان پرفروش‌ترین فیلم سال ۲۰۱۷، پرفروش‌ترین فیلم رئال انیمیشن تاریخ سینمای جهان نیز هست.

«دیو دلبر» که «اما واتسون» و «دن استیونز» در آن نقش‌های اصلی را ایفا کرده‌اند، هم‌اکنون در رده دهم پرفروش‌ترین‌ فیلم‌های تاریخ سینما قرار دارد.

 

سرنوشت خشمگین

جایگاه دوم پرفروش‌ترین فیلم‌های سال را فیلم اکشن و هیجانی «سرنوشت خشمگین»؛ هشتمین قسمت از مجموعه فیلم‌های «سریع و خشن» به خود اختصاص داد که فروش ۱.۲۳ میلیارد دلاری را در گیشه جهانی رقم زد. کارگردانی «سریع و خشن ۸» که با هزینه تولید ۲۵۰ میلیون دلاری ساخته شده است را «گری گِری» و تهیه‌کنندگی آن را «وین دیزل» و «نیل مورتیز» بر عهده دارند. این فیلم هم‌اکنون یازدهمین فیلم پرفروش تاریخ سینماست. «سرنوشت خشمگین» با ۵۴۱ میلیون دلار در رتبه نخست پرفروش‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما در هفته نخست اکران قرار دارد.

قسمت هفتم از سری فیلم‌های اکشن و هیجانی «سریع و خشن» در سال ۲۰۱۵ به فروش ۱/۵۱ میلیارد دلار دست یافت تا عنوان ششم پرفروش‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما را پس از «آواتار»، «تایتانیک»، «جنگ ستارگان: نیرو برمی‌خیزد»، «دنیای ژوراسیک» و «انتقام جویان» به نام خود ثبت کند. مجموعه فیلم‌های «سریع و خشن» تاکنون به مجموع فروش بیش از ۵.۱۳ میلیارد دلار در گیشه جهانی دست یافته است.

 

من نفرت انگیز

سومین فیلم پرفروش سال ۲۰۱۷ یک انیمیشن است. «من نفرت ‌انگیز ۳» با فروش ۱.۰۳ میلیارد دلاری موجب شد تا این مجموعه انیمیشن با پیشی گرفتن از «شِرک»، پرفرروش‌ترین مجموعه انیمیشن تاریخ سینما نام گیرد. این مجموعه انیمیشن شامل سه قسمت اصلی با صداپیشگی «استیو کرول» و یک تک قسمت با عنوان «مینیون‌ها» در سال ۲۰۱۵ است و البته «مینیون‌ها» با فروش ۱.۱۶۷ میلیارد دلار دومین انیمیشن پرفروش تاریخ سینما و همچنین سودآورترین محصول تمام ادوار تولیدات کمپانی یونیورسال است.

«من نفرت‌انگیز ۳» به کارگردانی «کافین» و «بالدا»، در رتبه بیست‌وچهارم پرفروش‌های تاریخ سینما قرار دارد.

 

اسپایدرمن

«مرد «عنکبوتی: بازگشت به خانه» که شانزدهمین فیلم در دنیای سینمایی مارول محسوب می‌شود و توزیع آن بر عهده کمپان سونی بود نیز به فروش بیش از ۸۸۰ میلیون دلار در گیشه جهانی سینمای درسال ۲۰۱۷ دست یافت تا پرفروش‌ترین فیلم ابرقهرمانی سال ۲۰۱۷ نیز باشد و در فهرست موفق‌ترین‌های گیشه نیز رتبه چهارم را در اختیار بگیرد.

 

گرگ جنگجو

پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای چین، پنجمین فیلم پرفروش سال ۲۰۱۷ میلادی نام گرفت. قسمت دوم «گرگ جنگجو» امسال توانست با فروش ۸۷۰ میلیون دلاری، نام یک فیلم غیر هالیوودی را برای اولین بار در فهرست ۱۰۰ فیلم پرفروش‌ تاریخ سینما قرار دهد. این فیلم به کارگردانی «وو جینگ» که امسال نماینده چین در اسکار خارجی بود رکوردهای فراوانی را در سینماهای چین شکست و قرار است قسمت سوم ان نیز به کارگردانی «وو جینگ» ساخته شود.

در رتبه‌های ششم تا دهم فهرست پرفروش‌ترین فیلم‌های سال ۲۰۱۷ نیز به ترتیب قسمت دوم «نگهبانان کهکشان» با ۸۶۳ میلیون دلار، «ثور: راگناروک» با ۸۲۱ میلیون دلار، «دزدان دریایی کارائیب: مرد مرده قصه نمی‌گوید» با ۷۹۴ میلیون دلار و فیلم ترسناک «آن» با ۶۹۸ میلیون دلار قرار گرفته‌اند.

تاریخ انتشار :۳ دی ۱۳۹۶

برچسب‌ها:, , , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • مینی سریال «بچه گوزن»؛ روایت هیجان انگیز یک رابطه سادومازوخیسمی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سریال «بچه گوزن» داستان واقعی یک رابطه سادومازوخیسمی (آزارگری و آزارخواهی) است. مرد و زن هر دو گرفتار این بیماری روانی اند با این تفاوت که مرد ظاهری عادی و معمولی دارد اما به اندازه زن که رفتارش بیانگر آشفتگی روحی اش است، بیمار است. […]

  • نگاهی به تاثیر آیین و هنر مردمی در آثار سینمایی و نمایشی
    بهرام بیضایی، ناصر تقوایی و عباس کیارستمی با تعزیه ایرانی چه کردند

    تریبون هنر: تعزیه، این هنر عامه یکی از عمیق‌ترین هنرهای ایرانی است که در دوره مدرن توجه بسیاری از هنرمندان تراز را در شیوه‌های مختلف هنری به خود جلب کرده است، از جمله آن هنرمندان در سینما حداقل سه سینماگر با نوشتن و یا ساختن و یا الگوگرفتن از پیشنهادهای […]

  • یادداشت حامد حنیفی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه: بی اختیار اشک می‌ریختیم

    تریبون هنر: حامد حنیفی در یادداشتی درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی نوشت: من و اکثریت قریب به اتفاق حضار بی اختیار اشک می‌ریختیم. به گزارش تریبون هنر، حامد حنیفی، آهنگساز برجسته موسیقی ایران و منتقد موسیقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه نوشت: […]

  • بابک جهانبخش مرگ با طعم نسکافه به کارگردانی بابک صحرایی

    تریبون هنر: بابک جهانبخش، خواننده برجسته و توانمند موسیقی ایران، یادداشتی را درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر، بابک جهانبخش در یادداشت خود درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» و بابک صحرایی ر صفحه اینستاگرامش نوشت: بابک صحرایی فارغ از […]

  • رضا صادقی در مرگ با طعم نسکافه

    تریبون هنر: رضا صادقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه به نویسندگی و کارگردانی بابک صحرایی نوشت: رفتم چون رفیقم رو ذوست دارم و دعوتش برام محترم بود اما شگفت زده شدم به گزارش تریبون هنر، رضا صادقی خواننده برجسته و مولف موسیقی ایران در یادداشتی به تحلیل […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad