به تجربیاتی اینچنین نزدیک به سینمای جهان نیازمندیم
حاتمی كيا توان و شايستگی اين كار را داردتریبون هنر _ مسعود آب پرور: ما به تمریناتی اینچنین بزرگ و نزدیک به سینمای روز جهان بشدت نیازمندیم. حاتمی کیا هم توان و شایستگی این کار را دارد و هم امکانش را. شاید به واسطه اینگونه فیلم ها بتوانیم به تجربیاتی فراملی و حتی تراملی دست بزنیم که امروزه رفتاری عادی در میان کشورهای صاحب سینما تلقی می شود. تجربیاتی که چه در چرخه تولید، که دریعرصه نمایش و اکران هم می تواندبازارهای هرچند کوچک منطقه ای را به دایره ی تنگ مخاطبین مان بیفزاید.
به وقت شام غیر از شایستگی های تولیدی، از قصه ای سالم و روایتی کلاسیک بهره می برد که در سینمای قهرمان پرداز جهان اغلب پاسخ مناسبی از مخاطبین پرشمار و جوان خود گرفته است. کلیشه های رایج اینگونه فیلم ها در اینجا هم جواب می دهد. روایت سه پرده ای که تلاش میکند کیفیت بومی هم بیابد. هر چند که رابطه علی (حمیدیان) با پدر و همسرش تقریبا در حد همان کلیشه ها میماند و چیزی به فرهنگ رفتاری- خانوادگی ما نمی افزاید… اما نقاط عطف درست و بجا قرار گرفته اند و کار میکنند. همانقدر که سربریدن اسرا بدست داعشی ها نفسگیر و غافلگیر کننده ست، خودِ آنها و تصویر کاریکاتورگونی که از داعشی ها ترسیم میشود کمی از ابعاد فیلم کوچکتر می نماید.
تلاش کارگردان و همکارانش در برآوردن عطش مخاطب در غالب لحظات به بار می نشیند و البته ویژوالهای ضعیف و ناقص گاهی ما را ازفیلم بیرون می کشد.
تاریخ انتشار :۱۶ بهمن ۱۳۹۶