Ad

صفحه‌ مجازی من توسط نوه‌ام مدیریت می‌شود

جمشید مشایخی نرفتنش به افطاری رئیس جمهور را تکذیب کرد

ضیافت افطار رئیس جمهور را به جشن وحدت تبدیل کنیم

تریبون هنر: جمشید مشایخی بار دیگر با تأکید بر وحدت سینماگران از آن‌ها خواست ضیافت افطار رئیس جمهور را به جشن وحدت تبدیل کنند.
تریبون هنر: این بازیگر پیشکسوت سینما دراین‌باره عنوان کرده است: در فضای امروز بیش از همه چیز به وحدت و همدلی نیاز داریم و دعوتی که رئیس جمهور از هنرمندان داشته است، بهترین فرصت برای نشان دادن این وحدت و وفاق و همدلی است.
همان طور که شب گذشته در تلویزیون اعلام کردم، کشورهای دیگر به دنبال انداختن تفرقه میان ما هستند که ما باید هوشیار باشیم و بهانه دست آن‌ها ندهیم.
از صبح امروز ۹ خرداد ماه اظهار نظرهایی مبنی بر تکذیب اظهارات دیشب جمشید مشایخی منتشر شده است که این هنرمند با تاکید بر نظر خود برای حضور در ضیافت افطاری رییس جمهوری ضمن اظهار بی‌اطلاعی و عنوان این موضوع که صفحه‌ مجازی من توسط نوه‌ام مدیریت می‌شود و از این موضوع بی‌اطلاع هستم عنوان کرد بر دیدگاه منتشر شده‌اش در شب گذشته تاکید دارد.

تاریخ انتشار :۹ خرداد ۱۳۹۷

برچسب‌ها:, ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad