Ad


علی جعفری پویان «هوشنگان» را منتشر می‌کند

با استفاده از موتیف‌های ایرانی و کردی و بر اساس ساخته‌ای از هوشنگ کامکار

تریبون هنر: «علی جعفری پویان» از نوازندگان و مدرسان شناخته شده موسیقی کشورمان در تازه ترین فعالیت موسیقایی‌اش کنسرتو ویولن «هوشنگان» برای ویولن و ارکستر زهی به آهنگسازی هوشنگ کامکار را در سه موومان در قالب ایده و طراحی متفاوتی منتشر می کند.

هوشنگ کامکار درباره پروژه «هوشنگان» که قرار است از اواسط هفته جاری در قالب پلتفرم های بین المللی توزیع شود، توضیح داده است: «کنسرتو ویولن هوشنگان به سبک موسیقی ملی ایران در سه موومان تصنیف شده که در آن از موتیف های موسیقی سنتی ایران و موسیقی کردی با ترکیب عوامل و تکنیک های موسیقی کلاسیک غربی به گونه ای که هویت ملی آن حفظ شود استفاده شده است. هوشنگان اشاره به نام خودمن و پدر نوازنده ویولن اثر است.»

هوشنگ کامکار آهنگساز، علی جعفری پویان تک نواز ویولن، ارسلان کامکار نوازنده ویولن و ویولا، نگار نوراد نوازنده ویولنسل، سیاوش کامکار (استودیو سیا) ضبط صدا، بهروز زندی توسل (ویرایش صدا)، حامی حقیقی (میکس و مسترینگ)، فرید حامدی (طراحی و گرافیک)، کامبیز باقری از گروه هنری ۱۷ (عکاس)، حامد نیک پی از مجموعه زنگ رکوردز (ناشر) گروه اجرایی این آلبوم را تشکیل می دهند. این در حالی است که علی جعفری پویان از حمیدرضا دیبازر، صبا کامکار، حامد نیک پی، آیدین الفت، مهران اکرمی، نیما جوان، نیما نیک طبع، علیرضا صفرنژاد، امیررضا رعیتی، کمال حسینی، مجتبی تهرانی و وحید خانه ساز در همراهی پروژه قدردانی کرده است.

جعفری پویان در یادداشتی به بهانه انتشار بین المللی پروژه «هوشنگان» نوشته است: «این روزها چه بخواهیم یا نخواهیم، چه به روی خودمان بیاوریم یا نیاوریم و چه خیلی ها خوششان بیاید یا نیاید همگی روزهای تلخ و غمگینی را سپری می کنیم. در این میان انتشار و اطلاع رسانی هر گونه اثر هنری که در آن نقش دارم برایم سخت تر و حساس تر از قبل شده است ولی در نهایت با حفظ احترام به شنوندگان موسیقی و درک شرایط روحی جامعه و با امید به آینده ای بهتر تصمیم گرفتم کنسرتو ویولن «هوشنگان»را منتشر کنم.»

کنسرتو ویولن «هوشنگان» از ساخته های استاد ارجمند هوشنگ کامکار است که برای ویولن و ارکستر زهی در سه قسمت نوشته شده و البته بسیار خوشحالم که با لطف و فروتنی ارسلان کامکار عزیز اجرای ویولن سولوی این اثر به من سپرده شد که امیدوارم توانسته باشم روح این اثر را به درستی درک کرده باشم و روایت درستی از تفکر آهنگساز برای شنونده نقل کرده باشم.

این اثر ابتدا قرار بود ٢٨ تیر ماه و در روز تولد ٨٠ سالگی پدرم منتشر شود که به دلیل حساسیت در میکس و مسترینگ و اصلاحات در ضبط و همچنین ایجاد هماهنگی در نشر داخلی و خارجی انتشارش به این تاریخ موکول شد. از سویی دیگر همنام بودن نام پدر و نام آهنگساز باعث شد تا نام هوشنگان را برای این کنسرتو انتخاب کنیم.

«هوشنگ» ترکیب دو واژه هوش و فرهنگ است و به شخصه شرمسارم که این اسم اصیل سالهاست در فیلم ها و سریال ها و جامعه مورد تمسخر عده ای قرار گرفته و هوشنگان بهانه ای شد تا به نام های اصیل ایرانی نظیر هوشنگ ادای احترام کنم. امیدوارم این اثر جایگاه خوبی در تاریخ موسیقی ایران پیدا کند و ارتباط خوبی با نوازندگان ویولن و شنوندگانش ایجاد کند.

ضمن تشکر فراوان از سیاوش کامکار و حامی حقیقی که کمکهای بسیاری کردند تا معایب نوازندگی ام کمتر به گوش برسد،دوستان و هنرمندان با ارزش دیگری در تولید و انتشار این اثر من را همراهی کردند که دست یکایکشان را میبوسم و برایشان آرزوی تداوم انگیزه و سلامتی دارم.»

طبق برنامه ریزی های انجام گرفته پروژه «هوشنگان» فعلا به صورت نسخه دیجیتالی پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرد. این در حالی است که مراحل پیش فروش اثر در سامانه های رسمی فروش دیجیتال آثار شنیداری از روز شنبه ۱۰ مهر ماه آغاز شده است.

تاریخ انتشار :۱۳ آبان ۱۳۹۹

برچسب‌ها:,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • فیلم زودپز؛ قدمی رو به جلو برای تمام چهره هایش

    تریبون هنر: زودپز ششمین فیلم سینمایی رامبد جوان در مقام کارگردان است. رامبد جوان به عنوان کارگردان، کارنامه قابل اعتنایی در عرصه سینما دارد. او در عمده فیلم هایی که ساخته توانسته نظر مثبت مخاطب را به خود جلب کند و فیلم هایش عمدتا ضمن موفقیت در گیشه، دارای شاخص […]

  • مرگ آلن دلون؛ روزگار سپری شدن زیبایی های ناب

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: آلن دلون، یکی از نمادهای زیبایی جهان بود. مرگش به یادمان می رود که ما در روزگاری سپری شده زندگی می کنیم، روزگاری سپری شدن زیبایی های ناب. مرگ آلن دلون هشدار زندگی است. انگار زندگی فریاد می زند: آهای، حواست باشه. آلن دلون هم […]

  • یادداشت بابک نوری برای سعید راد
    یادداشت بابک نوری برای سعید راد
    دیگر از آن نسل طلایی کسی نمانده، جز بهروز خان

    تریبون هنر _ بابک نوری: اگر اون جوری که سینما رو به دو بخش قبل و بعد از انقلاب تقسیم می کنند نگاه کنیم خیلی از ماها با قهرمانها و ضدقهرمانهای سینمای قبل, عاشق و شیفته سینما شدیم و با اون‌ها مشق سینما کردیم … بهروزخان وثوقی ، ناصرخان ملک […]

  • سید جواد یحیوی؛ مجری ممنوع‌الفعالیتی که بازیگری پر کار شد

    تریبون هنر: حالا دیگر دیده شدن نام سید جواد یحیوی به عنوان بازیگر تئاتر اتفاقی تازه نیست چراکه او در این سال‌ها حضور مداومی روی صحنه داشته است. سید جواد یحیوی که نسل جدید تماشاگران شاید خاطره چندانی از اجراهایش در تلویزیون نداشته باشد، در پی ممنوعیتی که سال‌ها پیش […]

  • نامه علیرضا داوودنژاد به عطاران، پیروزفر، طناز طباطبایی، ترلان پروانه و زهرا داودنژاد

    تریبون هنر: علیرضا داودنژاد درباره اکران افتتاحیه فیلم سینمایی «مصائب شیرین ۲»نامه ای را خطاب به رضا عطاران، پارسا پیروزفر، طناز طباطبایی، ترلان پروانه و زهرا داودنژاد منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر،چهارشنبه سپری شده ۴ مرداد ماه در پردیس سینمایی «ایران مال» مراسم افتتاحیه فیلم «مصائب شیرین ۲» در […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad