Ad

سلامت روانی مردم را نابود نکنید

بیانیه انجمن صنفی فیلمنامه نویسان درباره طرح صیانت از فضای مجازی

تریبون هنر: انجمن صنفی فیلم‌نامه‌نویسان سینمای ایران با صدور بیانیه‌ای ضمن محکوم‌کردن طرح اخیر مجلس در محدودکردن بیش‌تر فضای مجازی، از نمایندگان مردم خواست که این ماجراجویی کوته‌نظرانه را در همین مرحله متوقف کنند.

متن بیانیه‌ انجمن صنفی فیلم‌نامه‌نویسان سینمای ایران به شرح زیر است:

«کلمات را تهی از معنا نکنید؛ به اسم «صیانت» گذران زندگی، معاش، و سلامت روانی مردم ایران را نابود نکنید.

اجرای آزمایشی طرح «صیانت از فضای مجازی» را مجلس تصویب کرده‌ است. نمایندگانی که در شرایط ناامیدی مردم، با حداقل آرا وارد مجلس شده‌اند، مجدانه درصدد اثبات این گزاره هستند که درکی از شرایط زندگی مردم کشورشان ندارند.

تورم افسارگسیخته، گرانی که نفس مردم را به شماره انداخته، پاندمی کرونایی که هر لحظه، همچون شمشیر داموکلس، می‌تواند زندگی هر کدام‌مان را نابود بکند، واکسنی که به‌دلیل ناتوانی و نابخردی وزیر بهداشت و مشاورانش از مردم دریغ شده است و…

مردم عزادار عزیزانی هستند که می‌توانستند هنوز به حیات‌شان ادامه دهند اگر واکسیناسیون سراسری به موقع اجرا شده بود. جنوب و خوزستان در بی‌آبی و عطش می‌سوزد و…

با ندید گرفتن تمام مشکلات بنیادین کشور و مردم، تعدادی از نمایندگان مجلس، دست دراز کرده‌اند تا سلامت روانی و آزادی بیان مردم را سلب کنند و مانع کار و ‌کاسبی بخش بزرگی از شهروندان جامعه بشوند، شهروندانی که در شرایط کرونایی بیش از پیش به فضای مجازی وابسته شده‌اند.

به زیرساخت‌ها برسید. دست از کارهای نمایشی بردارید. قبل از نابودی آن‌چه که به‌شکل حداقلی وجود دارد، به گرانی فکر کنید. به تأمین واکسن فکر کنید. به ایجاد رونق اقتصادی فکر کنید.‌ به بهداشت و سلامت روانی جامعه فکر کنید. به بی‌آبی جنوب و خشکسالی سر راه کل کشور فکر کنید. درک کنید که مردم کشورتان در حال از دست دادن هر نوع امیدی به آینده هستند، ناامید از وقوع هر نوع تغییری در زندگی‌شان هستند.

انجمن صنفی فیلم‌نامه‌نویسان ایران هر نوع طرحی را که مانع آزادی بیان بشود، باعث از دست رفتن کسب‌وکار و درآمد مردم بشود، و یا آرامش و سلامت روانی جامعه را به خطر بیندازد، محکوم می‌کند و نسبت به عواقب آن هشدار می‌دهد. اجرایی شدن این طرح یعنی انسداد آزادی و حذف کرامت شهروندان ایرانی در فضای مجازی. عملی شدن این طرح گره‌کور دیگری بر مناسبات اجتماعی کشور خواهد زد.

این طرح یک ماجراجویی کوته‌نظرانه است و امیدواریم در همین مرحله متوقف شود. انجام این تصمیم‌ نابخردانه به صلاح این کشور و این مردم نیست.»

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۹ مرداد ۱۴۰۰

برچسب‌ها:, ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • با رکوردداران کنسرت موسیقی در سال ۱۴۰۲ آشنا شوید

    تریبون هنر: هنوز یک‌ماه از سال جدید نگذشته که قیمت بلیت‌های موسیقی ۱۰۰هزار تومان گران‌تر شده و بلیت کنسرت‌ها نزدیک به ۹۰۰هزار تومان به‌خصوص در کنسرت‌های پاپ دیده می‌شود. در دیگر شهرها هم قیمت بلیت‌ها تا سقف ۶۰۰هزار تومان به فروش می‌رسد که سقف قیمت در سال گذشته به ۵۰۰هزار […]

  • رضا داودنژاد، «مصائب شیرین»، کات!

    تریبون هنر: مخابره خبر درگذشت رضا داودنژاد در شامگاه ۱۳ فروردین ماه در حالی که چند سال قبل در چنین روزی خبر درگذشت جمشید مشایخی را مخابره کردیم، آنقدر سخت بود که برای انتشارش تامل کردیم، به چند نفر زنگ زدیم، فکر می‌کردیم دروغ ۱۳ فروردین ماه است اما گویا […]

  • ماجرای یک پرونده‌ رازآلود در «بی‌بدن»/ قصه دختری که جنازه ندارد

    تریبون هنر: فیلم «بی‌بدن» اولین تجربه سینمایی مرتضی علیزاده به نویسندگی کاظم دانشی است که به موضوع جنجالی قتل یک دختر و ماجراهای پس از آن در روایتی مشابه فیلم «علفزار» می‌پردازد. در قالب سلسله گزارش‌هایی با عنوان «پیشنهاد نوروزی خبرگزاری مهر» به مخاطبان سینما» به معرفی فیلم‌های اکران نوروزی […]

  • کدام فیلم ها در سینمای ۱۴۰۲ توقعات را برآورده نکرده؟

    تریبون هنر: ایرنا نوشت: سال ۱۴۰۲ سالی غیرقابل پیش‌بینی برای گیشه سینماها بود. سالی که اخبار فروش ۱۰۰۰میلیاردی تمام سینما را گرفته بود و در این بین فیلم‌هایی آمدند و رفتند که هیچ‌کس متوجه آن‌ها نشد. از دومین فیلم کارگردان فسیل گرفته تا کمدی ویلای ساحلی که توقع‌ها را نسبت […]

  • از مایکل جکسون تا پسر بروسلی: کشف چیزهای عجیب در جسد سلبریتی‌ها

    تریبون هنر: از مایکل جکسون و رابین ویلیامز و پسر بروسلی تا هیث لجر و دختر الویس پریسلی، سلبریتی های محتلفی بوده اند که سرنوشت تراژیکی داشته‌اند؛ اما بررسی‌های پس از مرگشان از نکات غافلگیر کننده‌ای در خصوص مرگ آن‌ها پرده برداشته است.   مرگ همیشه اتفاقی غم انگیز است، بخصوص […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad