علی نصیریان: ناخوش احوالم و در قرنطینه به سر می برم
تریبون هنر: علی نصیریان گفت: بازی من در فیلم سینمایی «روشنایی» به تازگی به اتمام رسیده و این روزها کمی ناخوش احوالم، به همین خاطر خودم را در خانه قرنطینه کردم و از خانه بیرون نمیروم.
به گزارش تریبون هنر، علی نصیریان پیرامون تزریق واکسن کرونا گفت: موعد تزریق واکسن کرونای من رسید و دو دوز واکسن کرونایم را تزریق کردم.
وی با اشاره به پایان بازی خود در فیلم سینمایی «روشنایی» و فعالیت روزانه خود خاطرنشان کرد: بازی من در فیلم سینمایی «روشنایی» به کارگردانی کامشاد کوشان به تازگی به اتمام رسیده است. ااین روزها کمی ناخوش احوالم و به همین خاطر خودم را در خانه قرنطینه کردم و از خانه بیرون نمیروم.
نصیریان به تازگی بازی در فیلم سینمایی «روشنایی» به نویسندگی و کارگردانی کامشاد کوشان را به تازگی به اتمام رسانده است. علی نصیریان، حسین پاکدل، بهاره رهنما، میکاییل کوشان، کاوه آشنا، فرهید سری، حمیدرضا اکبری ، مجید نریمان و … بازیگران این فیلم هستند. فیلم سینمایی «روشنایی» نگاهی متفاوت به زندگی شهری و مشکلات آن داشته است.
علی نصیریان، بازیگر، نویسنده و کارگردان سینما، تئاتر و تلویزیون ایرانی است. او در سال ۱۳۸۰ بهعنوان چهره ماندگار ایرانی در رشتهٔ بازیگری تئاتر و سینما شناخته شد و نشان درجه یک هنری را دریافت کرد.
علی نصیریان، روز دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۱۳ در میدان شاهپور خیابان مهدی خان به دنیا آمد تهرانی الاصل است. وی در سالهای کودکی از طریق تماشای تعزیه به هنر نمایش علاقمند شد. او همچنین شیفتهٔ معرکهگیری، پردهخوانی، نقالی، خیمهشببازی و نمایشهای تخت حوضی بود. نصیریان در سال ۱۳۲۶ به دبیرستان پیرنیا در چهار راه گمرک رفت و در آنجا با جمشید لایق، اسماعیل داورفر و مهدی فتحی همکلاسی شد. در سال ۱۳۲۹ همزمان با درس دبیرستان، در کلاس جامعه باربد در خیابان لاله زار هم اسم نوشت. این کلاس را اسماعیل مهرتاش در سال ۱۳۰۵ راه انداخته بود و در آن موسیقی، تئاتر و ادبیات درس میداد. او در سال ۱۳۳۰ کتاب هنر تئاتر را خواند. او در کلاس تئاتر سعدی که همسر عبدالحسین نوشین آن را اداره میکرد هم شرکت کرد. در پی کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، تئاتر سعدی به آتش کشیده شد و نصیریان به هنرستان هنرپیشگی که در آن زمان تنها مدرسهٔ تئاتر ایران بود، رفت. او با شرکت در آزمون ورودی و کسب نمرهٔ قبولی، به دورهٔ سه سالهٔ این هنرستان وارد شد. هنرستان هنرپیشگی که در سال ۱۳۱۸ تأسیس شد، اولین مدرسه تئاتر رسمی در ایران بود که در زمینه بازیگری مدرک هم میداد. در این دوره، معلمان سعی میکردند، آنچه را که میدانستند به شاگردان بیاموزند. نوعی آموزش سینهبهسینه، بهخصوص اسماعیل مهرتاش که برای اولین بار بذر تئاتر ایرانی را در ذهن هنرجویان کاشت. فهیمه راستکار، بیژن مفید، حسین کسبیان، رفعت هاشم پور و … از هم دورهایهای نصیریان در هنرستان هنرپیشگی بودند.
در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید
تاریخ انتشار :۱۲ مرداد ۱۴۰۰