Ad


خاطره حاتمی: سال ۱۴۰۰ برای ایرانیان سال خوبی بوده

تریبون هنر: خاطره حاتمی با اعتقاد بر اینکه توجه مردم نسبت به سریال های ایرانی کم شده، درباره سریال «زن زندگی، مرد زندگی» که به تازگی در آن به ایفای نقش پرداخته اظهار کرد: احساس می کنم این سریال می توانست بهتر باشد. از این نظر که بیننده بیشتری داشته باشد. احساس می کنم کمی توجه مردم نسبت به سریال های ایرانی کم شده، در حالی که سریال های ایرانی می توانند در کشور خودمان و کشورهای همسایه از جمله ترکیه آینده بهتری داشته باشند.

به گزارش تریبون هنر، خاطره حاتمی- بازیگر سریال «زن زندگی ، مرد زندگی» گفت: احساس می کنم سال ۱۴۰۰ ، علی‌رغم وجود کرونا برای ایرانیان سال خوبی بوده است. خبرهای خوب زیادی در حوزه ورزش شنیدیم. ورزشکاران ایرانی مقام های زیادی کسب کردند. احساس می کنم امسال سال پربرکتی بوده است و از این بابت خوشحالم.

این بازیگربا بیان اینکه از نتیجه سریال «زن زندگی، مرد زندگی» راضی بوده، اظهار کرد: احساس می کنم می توانست بهتر باشد. از این نظر که بیننده بیشتری داشته باشد. احساس می کنم کمی توجه مردم نسبت به سریال های ایرانی کم شده، در حالی که سریال های ایرانی می توانند در کشور خودمان و کشورهای همسایه از جمله ترکیه آینده بهتری داشته باشند. مهم ترین مسئله ای که در سریال های ایرانی رعایت می شود داشتن مضمون های قابل دفاع در فیلمنامه ها است. به نظرم سریال هایی که در کشورهای همسایه ساخته می شود و برخی نگاه می کنند به مفاهیمی می پردازند که مناسب خانواده ها نیست. احساس می کنم باید بیشتر در این مسیر قدم برداریم.

این بازیگر که میهمان برنامه سریالیست در تلویزیون بود، در درباره کاراکتر «ترانه» در سریال« زن زندگی، مرد زندگی» اظهار کرد: اصولا خودم ترانه را به این دلیل انتخاب کردم که دو تا بچه داشت. برایم چالش برانگیز بود. چون نقش هایی که پیشنهاد می شود به خاطر مدل حرف زدن، صدا، فیزیک و میمیک من معمولا کمتر از سن خودم است. دوست داشتم خودم را در قالب جدیدی ببینم. دوست داشتم تجربه کنم که انگار دو بچه داشتم. قبل از من یکی دو بازیگر قرار بود این نقش را بازی کنند که به خاطر شرایط کرونا اوکی نشده بود. همچنین کار مدتی به خاطر شرایط کرونا تعطیل شده بود. آقای جودی لطف داشت و به من اعتماد کرد و این نقش را به من سپردند. در دنیای بازیگری برایم متفاوت بودن نقش نسبت به کارهای قبلی بسیار مهم است.

او درباره نبودن هیچ نشانه و اشاره ای از شغل ترانه در این سریال توضیح داد: در این مورد به آقای رمضانی گفتم، او حرفه ای است. اولین کارم سریال «نوعروس» را سال ها پیش با آقای جودی و رمضانی انجام دادم. تا جایی دست بازیگر است، اما نمی توانی روی فیلمنامه اعمال نظر کنی و اندازه دارد. به عنوان بازیگر می گویی برای مثال لباسی که باید بپوشی، گریمی که باید بشوی، دیالوگ هایی که باید بگویی و اتفاقاتی که در آن قرار می گیری تو را باید با کاراکترت همسو کند. اگر همه اینها را داشته باشی اما در موقعیت قرار نگیری هیچ کدام، هیچ فایده ای ندارند. باید همه اینها دست به دست هم بدهند تا کاراکتری موفق از آب در بیاید. نه تنها در تلویزیون و سینما بلکه در همه کارهای گروهی اگر یک نفر لق بزند زنجیره کامل نمی شود.
«زن زندگی مرد زندگی» آنقدر که باید کمدی نشد
حاتمی درباره تجربه حضور در کار کمدی تصریح کرد: کار را به اندازه ای که می بایست باشد کمدی نمی دانم. اما به هر حال تلاش شده بود بامزه و شیرین باشد. بازیگران کار دورخانی می کردند و هرکسی نظرش را می گفت. همه تلاش می کردند به اندازه خودشان چیزی را به کار اضافه کنند و اثر و انرژی خودشان را به کار بیفزایند. نظر بیننده ها بسیار مهم است. وقتی به عنوان بازیگر وارد دفتری می شوی و درباره کاری صحبت می کنی کارگردان به تو توضیح می دهد که برای مثال قصد داریم یک کار ملودارم اجتماعی بسازیم یا کار کمدی بسازیم. بر این اساس گروه مان را می چینیم.

او ادامه داد: وقتی برای این کار رفتم صحبت کنم گفتند کار کمدی است. به اینکه چقدر کمدی از آب درآمد کار ندارم. مسئله مهم انتخاب بازیگر است. وقتی است برای کاری بازیگر فلان را می خواهی و بنا به دلایلی از جمله تداخل قرارداد و یا به هر دلیلی نمی شود و مجبور می شوی بازیگر دیگری را بیاوری، در حالی که آن بازیگر درست ترین انتخاب برای کار بوده است. خیلی نمی شود دقیق گفت انتخاب بازیگران با دقت و وسواس زیادی انتخاب شده است. ممکن است اتفاقات این شکلی افتاده باشد. می خواهم بگویم تلاش شده که بهترین اتفاق بیفتد.

حاتمی در پایان بیان کرد: تولید فیلم، سریال، تئاتر و در کل تولید محتوا مثل بچه داری می ماند باید اینقدر عشق بدهی و رسیدگی کنی تا جواب خوبی بگیری. وقتی بچه داری آنطور که باید صورت نگیرد نتیجه ای که باید نمی گیری.

«سریالیست» به تهیه‌کنندگی محمد باریکانی و مجتبی فرجی و با اجرای پدرام کریمی کاری است از گروه تاریخ، فرهنگ و هنر شبکه یک که پنجشنبه‌ها ساعت ۲۳ و ۱۵ از شبکه یک پخش می شود.

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۹ آبان ۱۴۰۰

برچسب‌ها:
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • فیلم زودپز؛ قدمی رو به جلو برای تمام چهره هایش

    تریبون هنر: زودپز ششمین فیلم سینمایی رامبد جوان در مقام کارگردان است. رامبد جوان به عنوان کارگردان، کارنامه قابل اعتنایی در عرصه سینما دارد. او در عمده فیلم هایی که ساخته توانسته نظر مثبت مخاطب را به خود جلب کند و فیلم هایش عمدتا ضمن موفقیت در گیشه، دارای شاخص […]

  • مرگ آلن دلون؛ روزگار سپری شدن زیبایی های ناب

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: آلن دلون، یکی از نمادهای زیبایی جهان بود. مرگش به یادمان می رود که ما در روزگاری سپری شده زندگی می کنیم، روزگاری سپری شدن زیبایی های ناب. مرگ آلن دلون هشدار زندگی است. انگار زندگی فریاد می زند: آهای، حواست باشه. آلن دلون هم […]

  • یادداشت بابک نوری برای سعید راد
    یادداشت بابک نوری برای سعید راد
    دیگر از آن نسل طلایی کسی نمانده، جز بهروز خان

    تریبون هنر _ بابک نوری: اگر اون جوری که سینما رو به دو بخش قبل و بعد از انقلاب تقسیم می کنند نگاه کنیم خیلی از ماها با قهرمانها و ضدقهرمانهای سینمای قبل, عاشق و شیفته سینما شدیم و با اون‌ها مشق سینما کردیم … بهروزخان وثوقی ، ناصرخان ملک […]

  • سید جواد یحیوی؛ مجری ممنوع‌الفعالیتی که بازیگری پر کار شد

    تریبون هنر: حالا دیگر دیده شدن نام سید جواد یحیوی به عنوان بازیگر تئاتر اتفاقی تازه نیست چراکه او در این سال‌ها حضور مداومی روی صحنه داشته است. سید جواد یحیوی که نسل جدید تماشاگران شاید خاطره چندانی از اجراهایش در تلویزیون نداشته باشد، در پی ممنوعیتی که سال‌ها پیش […]

  • نامه علیرضا داوودنژاد به عطاران، پیروزفر، طناز طباطبایی، ترلان پروانه و زهرا داودنژاد

    تریبون هنر: علیرضا داودنژاد درباره اکران افتتاحیه فیلم سینمایی «مصائب شیرین ۲»نامه ای را خطاب به رضا عطاران، پارسا پیروزفر، طناز طباطبایی، ترلان پروانه و زهرا داودنژاد منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر،چهارشنبه سپری شده ۴ مرداد ماه در پردیس سینمایی «ایران مال» مراسم افتتاحیه فیلم «مصائب شیرین ۲» در […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad