Ad


حمایت میترا حجار، خاطره اسدی و حامد کمیلی از رامین پرچمی

تریبون هنر: میترا حجار، خاطره اسدی و حامد کمیلی برای حمایت از رامین پرجمی وارد عمل شدند.
بعضی از هنرمندان تئاتر و سینما تصمیم گرفته‌اند به رامین پرچمی، بازیگری که مدتی است حضورش کمرنگ شده، زندگی دوباره‌ای ببخشند.

احوال ناخوشایندِ رامین پرچمی سبب شده بعضی از دوستان و همکارانش آستین بالا بزنند و برای همراهی با دوست‌شان، یک جلسه نمایشنامه‌خوانی ترتیب بدهند.

آنها نمایشنامه مشهور «چه کسی از ویرجینا وولف می‌ترسد» نوشته ادوارد آلبی را انتخاب کردند که قرار است روز ۲۲ آبان ماه نمایشنامه‌خوانی شود.

مهتا محدث کارگردان این جلسه نمایشنامه‌خوانی در این باره به می‌گوید: ما برای بهتر شدن حال رامین پرچمی عزیز ، این جلسه نمایشنامه‌خوانی را برگزار می‌کنیم. این نمایشنامه با دقت و وسواس زیادی انتخاب شد و قرار است به همت هنرمندان و به صورت همت عالی روخوانی شود.

او ادامه می‌دهد: برای برگزاری این برنامه با دوستان بسیاری تماس گرفتیم که در این کار همراه ما باشند ولی خیلی از آنان از کار و گرفتاری‌های خود سخن گفتند و دعوت ما را نپذیرفتند اما دوستانی مانند خانم‌ها میترا حجار و خاطره اسدی و آقای حامد کمیلی به گرمی هر چه تمام‌تر پیشنهاد همکاری با این برنامه را پذیرفتند و نقش‌خوانی این جلسه نمایشنامه‌خوانی را بر عهده گرفتند.

محدث تاکید می‌کند: بزرگ‌ترین هدف ما بازگشت دوباره رامین پرچمی عزیز به فضای کار هنری است. به همین دلیل تعداد زیادی از دوستان کارگردان را هم دعوت کرده‌ایم تا بار دیگر شاهد بازی او باشند. ایشان در این نمایشنامه‌خوانی نقش «نیک» را می‌خواند و بسیار مسلط است. حیف است از کنار چنین استعدادی بی‌تفاوت بگذریم.

او که امیدوار است این برنامه زندگی دوباره‌ای به رامین پرچمی بدهد، اضافه می‌کند: هرچند بسیاری از همکاران برای همکاری با این نمایشنامه‌خوانی به ما پاسخ منفی دادند اما دوستانی که پیشنهاد ما را پذیرفتند، بسیار همدلانه و بدون کوچک‌ترین چشمداشتی آمدند و حالا همه چیز به شکل گروهی اتفاق می‌افتد که تجربه بسیار شیرینی است.

محدث می‌گوید: فضای کار هنری سختی‌های زیادی دارد و گاهی هنرمندان در این سختی‌ها به فراموشی سپرده می‌شوند ولی چه خوب است که همیشه برای کمک به یکدیگر پیشقدم شویم و کنار هم بایستیم و حال بد یکدیگر را به احوالی خوش تبدیل کنیم، همچنانکه رامین پرچمی هم بعد از حضور در تمرین‌های این نمایشنامه‌خوانی، حالش خیلی بهتر شده است.

نمایشنامه‌ «چه کسی از ویرجینا وولف می‌ترسد» نوشته ادوارد آلبی با ترجمه سیامک گلشیری و کارگردانی مهتا محدث روز ۲۲ آبان ماه در دو نوبت ۱۸ و ۲۰ با همکاری سالن شهرزاد و در این سالن روخوانی می‌شود.

میترا حجار، خاطره اسدی و حامد کمیلی در کنار رامین پرچمی، خوانش نقش‌های این نمایشنامه را بر عهده دارند.

تاریخ انتشار :۱۹ آبان ۱۴۰۰

برچسب‌ها:, , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • مرگ آلن دلون؛ روزگار سپری شدن زیبایی های ناب

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: آلن دلون، یکی از نمادهای زیبایی جهان بود. مرگش به یادمان می رود که ما در روزگاری سپری شده زندگی می کنیم، روزگاری سپری شدن زیبایی های ناب. مرگ آلن دلون هشدار زندگی است. انگار زندگی فریاد می زند: آهای، حواست باشه. آلن دلون هم […]

  • یادداشت بابک نوری برای سعید راد
    یادداشت بابک نوری برای سعید راد
    دیگر از آن نسل طلایی کسی نمانده، جز بهروز خان

    تریبون هنر _ بابک نوری: اگر اون جوری که سینما رو به دو بخش قبل و بعد از انقلاب تقسیم می کنند نگاه کنیم خیلی از ماها با قهرمانها و ضدقهرمانهای سینمای قبل, عاشق و شیفته سینما شدیم و با اون‌ها مشق سینما کردیم … بهروزخان وثوقی ، ناصرخان ملک […]

  • سید جواد یحیوی؛ مجری ممنوع‌الفعالیتی که بازیگری پر کار شد

    تریبون هنر: حالا دیگر دیده شدن نام سید جواد یحیوی به عنوان بازیگر تئاتر اتفاقی تازه نیست چراکه او در این سال‌ها حضور مداومی روی صحنه داشته است. سید جواد یحیوی که نسل جدید تماشاگران شاید خاطره چندانی از اجراهایش در تلویزیون نداشته باشد، در پی ممنوعیتی که سال‌ها پیش […]

  • نامه علیرضا داوودنژاد به عطاران، پیروزفر، طناز طباطبایی، ترلان پروانه و زهرا داودنژاد

    تریبون هنر: علیرضا داودنژاد درباره اکران افتتاحیه فیلم سینمایی «مصائب شیرین ۲»نامه ای را خطاب به رضا عطاران، پارسا پیروزفر، طناز طباطبایی، ترلان پروانه و زهرا داودنژاد منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر،چهارشنبه سپری شده ۴ مرداد ماه در پردیس سینمایی «ایران مال» مراسم افتتاحیه فیلم «مصائب شیرین ۲» در […]

  • مینی سریال «بچه گوزن»؛ روایت هیجان انگیز یک رابطه سادومازوخیسمی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سریال «بچه گوزن» داستان واقعی یک رابطه سادومازوخیسمی (آزارگری و آزارخواهی) است. مرد و زن هر دو گرفتار این بیماری روانی اند با این تفاوت که مرد ظاهری عادی و معمولی دارد اما به اندازه زن که رفتارش بیانگر آشفتگی روحی اش است، بیمار است. […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad