Ad

با تهیه کنندگی شهرام اسدزاده

محمد حاتمی و آشا محرابی با «رادیکال هفت ممیز هفت» روی صحنه می روند

تریبون هنر: محمد حاتمی که به زودی نمایش «رادیکال هفت ممیز هفت» را با بازی خودش و آشا محرابی اجرا می‌کند، می‌گوید: عادت کنیم که به هر چیزی عادت نکنیم. شهرام اسدزاده تهیه کنندگی این نمایش را بر عهده دارد.

محمد حاتمی با وجود برنامه‌های زیادی که برای اجرای تئاتر داشت، در دو سال کرونایی اخیر، دست نگه داشت ولی حالا با بهتر شدن شرایط و انجام واکسیناسیون عمومی، تصمیم دارد جدیدترین نمایش خود را در سالنی تازه تاسیس روی صحنه بیاورد.

محمد حاتمی درباره اجرای این اثر نمایشی اتاکید دارد که نباید به عادت‌های گذشته بچسبیم بلکه باید جسارت تجربه‌های تازه را داشته باشیم.

او می گوید: من و آشا محرابی طرحی داشتیم با موضوع مهاجرت‌های اجباری و به پیشنهاد خانم محرابی متن این نمایش را یکی از دوستان ایشان نوشت که خیلی هم زود به سرانجام رسید و بنا داریم آن را از ۲۶ دی ماه روی صحنه بیاوریم.

این کارگردان درباره درون‌مایه نمایش «رادیکال هفت ممیز هفت» توضیح می‌دهد: نمایش ما قصه‌ای جهانی و اجتماعی دارد و درباره مهاجرت‌های اجباری است. در این نمایش موضوعاتی مانند نابرابری‌های اجتماعی و ظلمی که به بعضی جوامع می‌رود، مورد توجه قرار گرفته است.

حاتمی با اشاره به علاقه خودش به فانتزی اضافه می‌کند: داستان نمایش ما رئال است ولی چون همواره به شکستن مرزهای واقعیت و خیال علاقه‌مندم، از نویسنده خواستیم این موضوع را هم مد نظر داشته باشد.

او که قصد دارد نمایش «رادیکال هفت ممیز هفت» را در سالنی تازه تاسیس در جم سنتر اجرا کند، درباره اجرای نمایش در سالنی ناشناس می‌گوید: سالن نمایش جم سنتر با اجرای ما افتتاح می‌شود و ما برای اجرا در این سالن چند دلیل داشتیم. مهم‌ترین دلیل من شکست عادت‌های همیشگی است. ما معمولا عادت کرده‌ایم در مرکز شهر، تئاتر ببینیم . خیلی خوب است که تئاتر در مرکز شهر رونق دارد ولی بهتر آن است که عادت کنیم تا به هر چیزی عادت نکنیم. با این نگاه، خوب است که تئاتر در دیگر نقاط شهر هم اجرا بشود.

حاتمی خاطرنشان می‌کند: توقع ندارم کسی برای دیدن این نمایش از مسیر دوری بیاید بلکه بیشتر امیدوارم مردم همان منطقه یعنی منطقه جماران به تماشای نمایش ما بنشینند. مردمی که برخلاف تصور اولیه، همه هم متمول نیستند بلکه بسیاری از آنان قشر متوسطی هستند که سال‌هاست در آن منطقه زندگی می‌کنند.

این بازیگر تئاتر که نمایش خود را به مدت ۱۰ شب در سالن «نقطه عطف سینما تئاتر» در جم سنتر اجرا می‌کند، می‌افزاید: ما به جای اینکه مردم را به دیدن تئاترمان دعوت کنیم، خودمان سراغ آنها می‌رویم. اگر ۱۰ اجرای خوب در این سالن داشته باشیم، کفایت می‌کند.

 

حاتمی که قصد دارد این نمایش را در دیگر شهرها و کشورها هم روی صحنه بیاورد، می‌گوید: متن نمایش در حال ترجمه به زبان انگلیسی است و چون موضوعی جهانی دارد، فکر می‌کنیم در دیگر کشورها هم امکان اجرای آن وجود داشته باشد به همین دلیل از ابتدا ،کاری جمع و جور با دکوری پرتابل طراحی کرده‌ایم تا هم در دیگر شهرهای کشور خودمان روی صحنه برود و هم در کشورهای دیگر.

این هنرمند که همراه با آشا محرابی این نمایش را به زبان انگلیسی هم تمرین می‌کند، ادامه می‌دهد: اجرای انگلیسی زبان هم برای خارج از کشور برنامه‌ریزی شده و هم در داخل کشور برای موسسات آموزشی زبان انگلیسی.

او درباره ریسک اجرای نمایش در سالنی ناشناس می‌گوید: به هر حال داریم ریسک می‌کنیم و سالن با اجرای ما افتتاح می‌شود. بعد از ما هم گروه‌های دیگری در نوبت اجرا هستند. اینجا فضایی است که بچه‌های تئاتری با آسودگی خیال می‌توانند کار کنند.

این اثر نمایشی نوشته مریم تاجیک است که با طراحی و کارگردانی محمد حاتمی و بازی آشا محرابی و حاتمی روی صحنه می‌رود. طراحی لباس را هلیا شکری انجام می‌دهد و طراحی پوستر هم بر عهده سوگل فیاضی است. ایده ابوطالبی هم طراحی حرکت این نمایش را انجام می‌دهد.

تهیه‌کنندگان این نمایش شهرام اسدزاده و مهدی مقصود هستند.

نمایش «ردایکال هفت ممیز هفت» از تاریخ ۲۶ دی ماه به مدت ۱۰ شب راس ساعت ۱۹ در سالن «تقاطع سینما تئاتر» جم سنتر روی صحنه می‌رود.

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۲۲ دی ۱۴۰۰

برچسب‌ها:, , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • مرگ آلن دلون؛ روزگار سپری شدن زیبایی های ناب

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: آلن دلون، یکی از نمادهای زیبایی جهان بود. مرگش به یادمان می رود که ما در روزگاری سپری شده زندگی می کنیم، روزگاری سپری شدن زیبایی های ناب. مرگ آلن دلون هشدار زندگی است. انگار زندگی فریاد می زند: آهای، حواست باشه. آلن دلون هم […]

  • یادداشت بابک نوری برای سعید راد
    یادداشت بابک نوری برای سعید راد
    دیگر از آن نسل طلایی کسی نمانده، جز بهروز خان

    تریبون هنر _ بابک نوری: اگر اون جوری که سینما رو به دو بخش قبل و بعد از انقلاب تقسیم می کنند نگاه کنیم خیلی از ماها با قهرمانها و ضدقهرمانهای سینمای قبل, عاشق و شیفته سینما شدیم و با اون‌ها مشق سینما کردیم … بهروزخان وثوقی ، ناصرخان ملک […]

  • سید جواد یحیوی؛ مجری ممنوع‌الفعالیتی که بازیگری پر کار شد

    تریبون هنر: حالا دیگر دیده شدن نام سید جواد یحیوی به عنوان بازیگر تئاتر اتفاقی تازه نیست چراکه او در این سال‌ها حضور مداومی روی صحنه داشته است. سید جواد یحیوی که نسل جدید تماشاگران شاید خاطره چندانی از اجراهایش در تلویزیون نداشته باشد، در پی ممنوعیتی که سال‌ها پیش […]

  • نامه علیرضا داوودنژاد به عطاران، پیروزفر، طناز طباطبایی، ترلان پروانه و زهرا داودنژاد

    تریبون هنر: علیرضا داودنژاد درباره اکران افتتاحیه فیلم سینمایی «مصائب شیرین ۲»نامه ای را خطاب به رضا عطاران، پارسا پیروزفر، طناز طباطبایی، ترلان پروانه و زهرا داودنژاد منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر،چهارشنبه سپری شده ۴ مرداد ماه در پردیس سینمایی «ایران مال» مراسم افتتاحیه فیلم «مصائب شیرین ۲» در […]

  • مینی سریال «بچه گوزن»؛ روایت هیجان انگیز یک رابطه سادومازوخیسمی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سریال «بچه گوزن» داستان واقعی یک رابطه سادومازوخیسمی (آزارگری و آزارخواهی) است. مرد و زن هر دو گرفتار این بیماری روانی اند با این تفاوت که مرد ظاهری عادی و معمولی دارد اما به اندازه زن که رفتارش بیانگر آشفتگی روحی اش است، بیمار است. […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad