Ad

با حضور حسن معجونی، یکتا ناصر و سوگل خلیق

گزارش نشست رسانه‌ای «شب طلایی» در جشنواره فجر

به همراه گزارش تصویری

تریبون هنر: نشست رسانه‌ای فیلم «شب طلایی» با حضور عوامل فیلم و با اجرای پدرام کریمی برگزار شد.

یوسف حاتمی‌کیا (کارگردان)، اویس طوفانی (جانشین تهیه‌کننده)، مریم سعادت، حسن معجونی، سینا رازانی، امیر محمدی، یکتا ناصر، سوگل خلیق بازیگران این فیلم در این نشست حضور داشتند.
طوفانی در پاسخ به سوال مجری برنامه در خصوص غیبت حاتمی‌کیا در نشست، بیان کرد: آقای حاتمی‌کیا دچار بیماری شده و همین موضوع سبب شد تا امروز در کنار ما نباشند.
در ادامه ابراهیم حاتمی کیا به صورت تلفنی روی خط آمد و گفت: یوسف شانس آورد که کسانی چون اویس طوفانی و بهراد مهرجو را در این کار داشت و ۲ بار سر صحنه کار رفتم. معمولا مواردی در کار تنش‌زا می‌شود ولی در این کار همه آمده بودند که یوسف را کمک کنند. تیم خیلی خوبی داشت که اتفاق خوبی رقم بزند.
او ادامه داد: من در این فیلم تنها یک اسم هستم و کارها توسط اویس طوفانی و بهراد مهرجو تهیه شده است. نمی‌توانستم ادامه دهم زیرا جهان من با این کار متفاوت است و خوشحالم که یوسف جهان خودش را به تصویر کشید. به اعتقاد من فیلمسازان اول باید فیلمنامه خودشان را بنویسند، چون باید یاد بگیرند. این چهارمین فیلمنامه یوسف است و همین باعث شد که خودش را پیدا کرد.
ابراهیم حاتمی کیا در ادامه گفت: به واسطه ابتلا به کرونا قسمت نشد که در این مراسم حضور داشته باشم. این حکایت عروسی است که ما دوست داریم حضور داشته باشیم. امیدوارم رفتارها با این فیلم مهربانانه باشد و برای فیلم بعدی یوسف آماده شویم.
طوفانی در ادامه گفت: وقتی کار را آغاز کردیم، بهراد یکی از همکاران ما همسرش ریحانه یاسینی که از همکاران شما هست را از دست داد و دوست داشتیم که یاد او را گرامی داریم. امروز تولد سینا رازانی هم هست که به او تبریک می‌گوییم.
یوسف حاتمی‌کیا کارگردان فیلم درباره ایده فیلم «شب طلایی»، گفت: این ایده از نگرانی و دغدغه بود و وقتی شروع به نوشتن طرح کردم دغدغه زیادی بود چراکه بازیگران تغییر می‌کردند و سرمایه گذار هم بود اما کار پیش نمی‌رفت.
حسن معجونی درباره تاثیر تئاتر در حضور در فیلم «شب طلایی» بیان کرد: به نظر من بازی در تئاتر ندارد و من تنها مجری این کار بوده ام. این کار بیشتر در تعامل با کارگردان و تلاش یوسف حاتمی‌کیا بوده که امیدوارم مورد پسند قرار بگیرد.
یوسف حاتمی‌کیا در ادامه درباره ایده و سرمایه فیلم «شب طلایی» بیان کرد: یاد گرفتم که برای کارها باید بازگشت سرمایه داشته باشم. اما وقتی طرح اولیه «شب طلایی» را نوشتم، فکر کردم که باید آن را تبدیل به رمان کنم که اویس طوفانی و بهراد مهرجو پای کار آمدند و گفتند که با ما هستند و بعد شروع به نگارش فیلمنامه کردم. با این حال خیلی فیلمنامه سختی بود.
مریم سعادت درباره نقش خود در «شب طلایی» توضیح داد: بعد از پیشنهاد نقش رفتم و یوسف حاتمی کیا را ملاقات کردم و او گفت که بگذارید اول تست گریم شود تا ببینیم این نقش شدنی است یا خیر. بعد شکر خدا اتفاق لازم رخ داد و این نقش را تماما باور کردم.
سوگل خلیق بازیگر این فیلم درباره نقش خود و دوگانگی آن بیان کرد: کنترل دوگانگی توسط یوسف حاتمی‌کیا اتفاق افتاد و تجربه تئاتر هم البته در فیلم کمک کرد.
یوسف حاتمی‌کیا در ادامه درباره پیش بردن کار با عوامل بیان کرد: این چهارمین فیلمنامه من بود اما سر فیلمبرداری که بازیگران را دیدم گفتم این چه کاری بود که انجام دادم ولی در این کار یک خانواده کنارم بودند و اگر این عوامل در کار حضور نداشتند واقعا نمی‌توانستم این کار را به سرانجام برسانم.
یکتا ناصر در ادامه درباره نقش خود در «شب طلایی» گفت: سعی کردم در خدمت فیلم باشم و اضافه‌کاری نکنم. چون گاهی اوقات می‌شود کارهایی انجام داد تا گفت که من بازیگر کار بلدی هستم ولی این کار را انجام ندادم و تنها روی نقش خود تمرکز کردم.
امیر نوبخت حقیقی صدابردار فیلم «شب طلایی» در ادامه درباره سختی کار در این فیلم تصریح کرد: سختی کار و حفظ شرایط و اتفاقات در صدا بیشتر برای بازیگران بود.
مریم سعادت درباره بازی در نقشی بزرگتر از خود در «شب طلایی» بیان کرد: این نقش سختی های خاص خودش را داشت اما من شخصا از کارهای تازه استقبال می‌کنم و این کار خیلی برایم بسیار جذاب بود.
سعادت اضافه کرد: در کنار این موارد یوسف حاتمی کیا بسیار زیاد به من کمک کرد که ریتمم در آن سن تند نشود و این را مدیون یوسف حاتمی کیا هستم چراکه من کلا انسان عجولی هستم.
امید گلزاده طراح گریم درباره گریم بازیگران به خصوص گریم افراد پا به سن گذاشته اظهار کرد: گریم این میزان از بازیگران در یک فیلم سختی خاص خود را دارد و باید راکورد آن را حفظ کرد و امروز بعد از دیدن فیلم خوشحال شدم و حس می‌کنم کاراکترها باورپذیر شدند.
عماد خدابخش تدوینگر فیلم «شب طلایی» درباره حذف برخی سکانس‌ها بیان کرد: من همیشه فکر می‌کنم می‌توانم کار را بهتر کرد بنابراین اگر تدوین مجدد کنیم باز هم می‌توان کار را کوتاه‌تر کرد. با این حال کار ما ۲ بار کوتاه شده است.
حاتمی‌کیا در ادامه درباره تک لوکیشن بودن کار بیان کرد: این اتفاق بارها در سینمای ما و جهان اتفاق افتاده است. بنابراین اتفاق تازه‌ای نبود و قصد به صحنه تئاتر بردن و تله تئاتر ساختن را نداشتم.
اویس طوفانی در ادامه درباره ورود به سینما گفت: من و بهراد مهرجو سابقه روزنامه‌نگاری داریم و ورود به تهیه‌کنندگی سینما رویا بود. اما اکنون یک فیلم دیگر را هم آماده کردیم و بنای ما این است که از فیلمسازان جوان حمایت کنیم.
یوسف حاتمی کیا در ادامه درباره حضور پدرش در «شب طلایی» عنوان کرد: افتخار می‌کنم فرزند ابراهیم حاتمی‌کیا هستم. واقعیت این است که ما کارت تهیه‌کنندگی نداشتیم و مثل هر آدم دیگری به نزدیک ترین فرد خود که پدر بود مراجعه کردیم. ایشان هم مهربانانه اعتماد کرد و از دور ما را هدایت کرد.
امیر حسین حداد طراح صحنه «شب طلایی» درباره حفظ حس خانه مادر بزرگ در این فیلم بیان کرد: در طراحی صحنه سعی کردیم اتمسفر خانه مادربزرگ را حفظ کنیم و اتفاق خوبی را ایجاد کنیم. امیدوارم اتفاق از نظر مخاطبان هم خوب شده باشد.
سینا رازانی درباره بازی در این نقش در فیلم «شب طلایی» اظهار کرد: سعی کردم در این فیلم کار تیمی انجام دهم. مهمترین اتفاقی که برای کاراکتر علی رخ می‌دهد این بود که بتواند همراه این خانواده باشد و بیرون نزند که با کمک یوسف حاتمی کیا سعی کردم این کار را انجام دهم.
پیام آزادی آهنگساز فیلم «شب طلایی» در ادامه درباره آهنگسازی این فیلم بیان کرد: موسیقی فیلم برای یوسف حاتمی کیا خیلی مهم بود. فیلم اجتماعی بود و کار سختی داشتیم. سعی کردیم که موسیقی از کار بیرون نزند و اتفاق خوبی را شاهد باشیم.
یوسف حاتمی‌کیا در پایان گفت: از همه عوامل فیلم تشکر می‌کنم که اگر نبودند این فیلم ساخته نمی‌شد.

 

 

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۱۷ بهمن ۱۴۰۰

برچسب‌ها:, , , , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • مرگ آلن دلون؛ روزگار سپری شدن زیبایی های ناب

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: آلن دلون، یکی از نمادهای زیبایی جهان بود. مرگش به یادمان می رود که ما در روزگاری سپری شده زندگی می کنیم، روزگاری سپری شدن زیبایی های ناب. مرگ آلن دلون هشدار زندگی است. انگار زندگی فریاد می زند: آهای، حواست باشه. آلن دلون هم […]

  • یادداشت بابک نوری برای سعید راد
    یادداشت بابک نوری برای سعید راد
    دیگر از آن نسل طلایی کسی نمانده، جز بهروز خان

    تریبون هنر _ بابک نوری: اگر اون جوری که سینما رو به دو بخش قبل و بعد از انقلاب تقسیم می کنند نگاه کنیم خیلی از ماها با قهرمانها و ضدقهرمانهای سینمای قبل, عاشق و شیفته سینما شدیم و با اون‌ها مشق سینما کردیم … بهروزخان وثوقی ، ناصرخان ملک […]

  • سید جواد یحیوی؛ مجری ممنوع‌الفعالیتی که بازیگری پر کار شد

    تریبون هنر: حالا دیگر دیده شدن نام سید جواد یحیوی به عنوان بازیگر تئاتر اتفاقی تازه نیست چراکه او در این سال‌ها حضور مداومی روی صحنه داشته است. سید جواد یحیوی که نسل جدید تماشاگران شاید خاطره چندانی از اجراهایش در تلویزیون نداشته باشد، در پی ممنوعیتی که سال‌ها پیش […]

  • نامه علیرضا داوودنژاد به عطاران، پیروزفر، طناز طباطبایی، ترلان پروانه و زهرا داودنژاد

    تریبون هنر: علیرضا داودنژاد درباره اکران افتتاحیه فیلم سینمایی «مصائب شیرین ۲»نامه ای را خطاب به رضا عطاران، پارسا پیروزفر، طناز طباطبایی، ترلان پروانه و زهرا داودنژاد منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر،چهارشنبه سپری شده ۴ مرداد ماه در پردیس سینمایی «ایران مال» مراسم افتتاحیه فیلم «مصائب شیرین ۲» در […]

  • مینی سریال «بچه گوزن»؛ روایت هیجان انگیز یک رابطه سادومازوخیسمی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سریال «بچه گوزن» داستان واقعی یک رابطه سادومازوخیسمی (آزارگری و آزارخواهی) است. مرد و زن هر دو گرفتار این بیماری روانی اند با این تفاوت که مرد ظاهری عادی و معمولی دارد اما به اندازه زن که رفتارش بیانگر آشفتگی روحی اش است، بیمار است. […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad