Ad


خشایار اعتمادی: احیای هویت موسیقی مهمترین درخواست هنرمندان از رئیس جمهور است

تریبون هنر: خشایار اعتمادی، اولین خواننده پاپ پس از انقلاب اسلامی، احیای هویت موسیقی را مهمترین خواسته هنرمندان از رئیس جمهور دانست و گفت: هویت موسیقی متاسفانه نابه‌سامان و در شرایط کماست.

 

خشایار اعتمادی با اشاره به حضور خود در ضیافت افطار با رئیس جمهور اظهارداشت: شامگاه پنجشنبه(۲۵ فروردین) از حیث ادب به دعوت، در این ضیافت شرکت کردم، میزبان این افطارها خداست، ماه رمضان، ماه میهمانی خداست.

وی گفت: حداقل در ۲۷ سال اخیر در همه ضیافت‌های افطار رئیس جمهورهای گذشته که دعوت شدم، برحسب احترام به ضیافت خدا شرکت کردم.

 

اعتمادی افزود: مسائل هنرمندان مثل همیشه، با مسئولان مختلف مطرح می‌شود و هنرمندان، سخنان، دغدغه‌ها و مشکلاتشان را بیان می‌کنند اما نتیجه در یک نشست مشخص نمی‌شود.

 

خشایار اعتمادی بیان کرد: در حال حاضر فعالیتی در حوزه موسیقی انجام نمی‌دهم که انتظار و خواسته‌ای داشته باشم، روز گذشته در ضیافت افطار با رئیس جمهور معضلات و مشکلات حوزه موسیقی را بزرگانی همچون لوریس چکناواریان و شاهین فرهت مطرح کردند و حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی درباره احیای هویت موسیقی مطالبی را بیان کرد که به عقیده من هویت موسیقی در این مدت در کماست.

 

وی اظهارداشت: پاسخ‌هایی هم در این رابطه شنیدیم مثل همه پاسخ‌هایی بوده که در این ۲۷ سال از مسئولان مختلف شنیدیم و عملی شدن آن به نتایج صحبت‌ها بازمی‌گردد و گرنه این نشست‌ها قبل از فعالیت من هم بوده است.

 

اواین خواننده پاپ بعد از انقلاب گفت: مسئولان در این ۴۰ سال سعی کردند در حوزه‌های مختلف با تعامل، گمانه‌زنی و گفتمان، راهکارهایی را برای ایجاد بستر هنر و ارتقای آن ایجاد کنند و هنرمندان همیشه تلاش کردند با هر زبانی؛ قهر و آشتی خواسته‌های خود را مطرح کنند.

او  افزود: برخی از هنرمندان مسئولیت بیشتری دارند و خواسته‌های جهان شمولی را بیان می‌کنند و نتیجه این صحبت‌ها را باید در آینده دید.

 

وی اظهارداشت: ۳۰ سال در حوزه موسیقی فعالیت کردم و در این دو سالی که از این حوزه خداحافظی کردم فقط حرف شنیدم، امیدوارم روزی یک مسئولی اقدامی برای بهبود فضای فرهنگی و اجتماعی انجام دهد که مهمتر از هر بحثی ایجاد نشاط برای جامعه است.

 

اعتمادی بیان کرد: در حال حاضر سرمنشا همه مشکلات در زمینه‌های مختلف فرهنگی و هنری، اقتصادی است و مهمتر از همه ارتزاق مردم است که باید مورد توجه مسئولان قرار بگیرد، امیدوارم جامعه به شادکامی، عزت، کرامت، وفور نعمت، آرامش و آسایش دست یابد.

 

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۲۹ فروردین ۱۴۰۱

برچسب‌ها:, ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • مینی سریال «بچه گوزن»؛ روایت هیجان انگیز یک رابطه سادومازوخیسمی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سریال «بچه گوزن» داستان واقعی یک رابطه سادومازوخیسمی (آزارگری و آزارخواهی) است. مرد و زن هر دو گرفتار این بیماری روانی اند با این تفاوت که مرد ظاهری عادی و معمولی دارد اما به اندازه زن که رفتارش بیانگر آشفتگی روحی اش است، بیمار است. […]

  • نگاهی به تاثیر آیین و هنر مردمی در آثار سینمایی و نمایشی
    بهرام بیضایی، ناصر تقوایی و عباس کیارستمی با تعزیه ایرانی چه کردند

    تریبون هنر: تعزیه، این هنر عامه یکی از عمیق‌ترین هنرهای ایرانی است که در دوره مدرن توجه بسیاری از هنرمندان تراز را در شیوه‌های مختلف هنری به خود جلب کرده است، از جمله آن هنرمندان در سینما حداقل سه سینماگر با نوشتن و یا ساختن و یا الگوگرفتن از پیشنهادهای […]

  • یادداشت حامد حنیفی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه: بی اختیار اشک می‌ریختیم

    تریبون هنر: حامد حنیفی در یادداشتی درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی نوشت: من و اکثریت قریب به اتفاق حضار بی اختیار اشک می‌ریختیم. به گزارش تریبون هنر، حامد حنیفی، آهنگساز برجسته موسیقی ایران و منتقد موسیقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه نوشت: […]

  • بابک جهانبخش مرگ با طعم نسکافه به کارگردانی بابک صحرایی

    تریبون هنر: بابک جهانبخش، خواننده برجسته و توانمند موسیقی ایران، یادداشتی را درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر، بابک جهانبخش در یادداشت خود درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» و بابک صحرایی ر صفحه اینستاگرامش نوشت: بابک صحرایی فارغ از […]

  • رضا صادقی در مرگ با طعم نسکافه

    تریبون هنر: رضا صادقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه به نویسندگی و کارگردانی بابک صحرایی نوشت: رفتم چون رفیقم رو ذوست دارم و دعوتش برام محترم بود اما شگفت زده شدم به گزارش تریبون هنر، رضا صادقی خواننده برجسته و مولف موسیقی ایران در یادداشتی به تحلیل […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad