Ad

اکران در پلتفرم‌ها در تابستان

فیلم کوتاه «درد خفیف» در چهار جشنواره آمریکایی به نمایش درمی‌آید

تریبون هنر: فیلم کوتاه «درد خفیف» به کارگردانی پویا نبی در چهار جشنواره بین‌المللی کلیدوسکوپ، ترنتون، AV و بوش به نمایش در‌می‌آید.

به گزارش تریبون هنر به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه، فیلم کوتاه «درد خفیف» به نویسندگی و کارگردانی پویا نبی در ادامه حضورهای بین‌المللی خود در ماه می در هشتمین جشنواره بین‌المللی کلیدوسکوپ، هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم AV، چهارمین جشنواره بین‌المللی ترنتون و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم بوش حضور خواهد داشت.

 

هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم AV در تاریخ ۱۱ تا ۱۸ اردیبهشت (یکم تا هشتم می)، هشتمین جشنواره بین‌المللی کلیدوسکوپ در تاریخ ۹ تا ۱۲ اردیبهشت (بیست‌ونهم آوریل تا دوم می)، چهارمین جشنواره بین‌المللی ترنتون در تاریخ ۱۵ تا ۲۰ اردیبهشت (پنجم تا بیستم می) و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم بوش در تاریخ ۱۶ تا ۲۰ اردیبهشت (ششم تا دهم می) برگزار می‌شود.

 

همچنین «درد خفیف» به تازگی موفق به دریافت پروانه نمایش از سازمان سینمایی شده است و از اواسط تابستان در پلتفرم‌های اینترنتی و در یک نسخه سی دقیقه‌ای عرضه خواهد شد.

 

فیلم کوتاه «درد خفیف» پس از فیلم‌های «ماه عسل»، «سایلنت» و «خوابگردها» چهارمین ساخته کوتاه پویا نبی به شمار می‌آید و پیشتر در جشنواره‌های خارجی دیگری نیز به نمایش در آمده است.

 

در خلاصه داستان «درد خفیف» که بر اساس داستان کوتاه «شاگرد خصوصی» نوشته یوکو آواگا و روایتی معکوس از یک داستان جنایی است، آمده است: «مهسا (گیلدا ویشکی) به قصد یادگیری زبان انگلیسی پا در خانه مدرن و اشرافی دختری با نام سارا (مرجان اتفاقیان) می‌گذارد. رابطه این دو دختر جوان به تدریج از شکل شاگرد و آموزگار خارج می‌شود. مهسا در یکی از روزهای حضور در آن خانه متوجه رابطه پُر از تنش و نفرت سارا با ناپدری سختگیر خود می‌شود، او پیشنهادی عجیب و تازه را برای خلاصی از این وضعیت مطرح می‌کند و آن کشتن ناپدری سختگیر است!»

 

گیلدا ویشکی و مرجان اتفاقیان بازیگران این فیلم بیست و هفت دقیقه‌ای هستند.

تهیه‌کنندگی این فیلم کوتاه برعهده سیدعلیرضا علویان صداگذار شاخص سینمای ایران است که در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر برای طراحی و ترکیب صدای ۲ فیلم «بدون قرار قبلی» و «علفزار» موفق به دریافت پنجمین سیمرغ بلورین خود شد.

 

عوامل این فیلم کوتاه عبارتند از نویسنده و کارگردان: پویا نبی، مدیر فیلمبرداری: علیرضا برازنده، تدوین: پیوند اقتصادی، طراحی و ترکیب صداها: سیدعلیرضا علویان، طراح صحنه: حجت اشتری، طراح چهره‌پردازی: عباس عباسی، عکاس: سمیه جعفری، مدیر تولید: مبینا معصوم‌آبادی، جلوه‌های ویژه بصری: حسن پیله‌ور، مدیر تدارکات: امیر رزه‌نازی، پخش بین‌الملل: محمد توریان، مشاور رسانه‌ای: نغمه دانش‌آشتیانی و تهیه‌کننده: سیدعلیرضا علویان.

 

تاریخ انتشار :۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

برچسب‌ها:, ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • با رکوردداران کنسرت موسیقی در سال ۱۴۰۲ آشنا شوید

    تریبون هنر: هنوز یک‌ماه از سال جدید نگذشته که قیمت بلیت‌های موسیقی ۱۰۰هزار تومان گران‌تر شده و بلیت کنسرت‌ها نزدیک به ۹۰۰هزار تومان به‌خصوص در کنسرت‌های پاپ دیده می‌شود. در دیگر شهرها هم قیمت بلیت‌ها تا سقف ۶۰۰هزار تومان به فروش می‌رسد که سقف قیمت در سال گذشته به ۵۰۰هزار […]

  • رضا داودنژاد، «مصائب شیرین»، کات!

    تریبون هنر: مخابره خبر درگذشت رضا داودنژاد در شامگاه ۱۳ فروردین ماه در حالی که چند سال قبل در چنین روزی خبر درگذشت جمشید مشایخی را مخابره کردیم، آنقدر سخت بود که برای انتشارش تامل کردیم، به چند نفر زنگ زدیم، فکر می‌کردیم دروغ ۱۳ فروردین ماه است اما گویا […]

  • ماجرای یک پرونده‌ رازآلود در «بی‌بدن»/ قصه دختری که جنازه ندارد

    تریبون هنر: فیلم «بی‌بدن» اولین تجربه سینمایی مرتضی علیزاده به نویسندگی کاظم دانشی است که به موضوع جنجالی قتل یک دختر و ماجراهای پس از آن در روایتی مشابه فیلم «علفزار» می‌پردازد. در قالب سلسله گزارش‌هایی با عنوان «پیشنهاد نوروزی خبرگزاری مهر» به مخاطبان سینما» به معرفی فیلم‌های اکران نوروزی […]

  • کدام فیلم ها در سینمای ۱۴۰۲ توقعات را برآورده نکرده؟

    تریبون هنر: ایرنا نوشت: سال ۱۴۰۲ سالی غیرقابل پیش‌بینی برای گیشه سینماها بود. سالی که اخبار فروش ۱۰۰۰میلیاردی تمام سینما را گرفته بود و در این بین فیلم‌هایی آمدند و رفتند که هیچ‌کس متوجه آن‌ها نشد. از دومین فیلم کارگردان فسیل گرفته تا کمدی ویلای ساحلی که توقع‌ها را نسبت […]

  • از مایکل جکسون تا پسر بروسلی: کشف چیزهای عجیب در جسد سلبریتی‌ها

    تریبون هنر: از مایکل جکسون و رابین ویلیامز و پسر بروسلی تا هیث لجر و دختر الویس پریسلی، سلبریتی های محتلفی بوده اند که سرنوشت تراژیکی داشته‌اند؛ اما بررسی‌های پس از مرگشان از نکات غافلگیر کننده‌ای در خصوص مرگ آن‌ها پرده برداشته است.   مرگ همیشه اتفاقی غم انگیز است، بخصوص […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad