Ad

در سالن میلاد نمایشگاه؛

علی منتظری با «خنده» روی صحنه رفت/ اجرای قطعه جدید

گزارش تصویری در تریبون هنر

تریبون هنر:‌ علی منتظری خواننده قطعه معروف «جانان» در دومین اجرای رسمی خود شامگاه شنبه ۱۱ تیرماه سال جاری در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی تهران روی صحنه رفت.

 

به گزارش تریبون هنر، علی منتظری که چند سالی‌ ست با چندین قطعه بین مخاطبان موسیقی پاپ به شهرت رسیده است، پس از برگزاری نخستین اجرایش در روز‌های پایانی سال ۱۴۰۰ در برج میلاد؛ این بار میزبان هواداران خود در سالن میلاد نمایشگاه شد و اجرایی را در دو نوبت به روی صحنه برد و تعدادی از قطعات منتخب و پرطرفدارش را به همراه جدیدترین اثر خود بانام «خنده» پیش روی مخاطبان قرار داد.

منتظری اجرای خود را با قطعه «زیبای ناز» آغاز کرد و در ادامه قطعات «ماهی»، «ماه تابانم» و «دریا» اجرا شدند تا نوبت به قطعه معروف این خواننده برسد.
“امشب زده به‌سرم/ که دل تو رو ببرم/ دورت بگردم” خوانده شد و تماشاگران یک‌صدا این قطعه محبوب را همخوانی کردند. قطعه‌ای که در سال اخیر به یکی از قطعات محبوب و به‌اصطلاح هیت موسیقی پاپ تبدیل‌شده است و از همان ابتدای برنامه تقاضا برای اجرای آن به گوش می‌رسید.

«حق میدم» و «مهربانم» دیگر قطعات انتخابی این کنسرت بودند و در ادامه قطعه «قایق» به‌صورت دلی و با همراهی ساز پیانو و ویولن اجرا شد که حس و حال متفاوتی به سالن داد اما در انتها تمامی اعضای ارکستر با منتظری همراه شدند و مخاطبان با شور و هیجان بیشتری شروع به همخوانی کردند.
در ادامه قطعات «دلبر»، «بی‌تابی»، «بی سرو سامان» و «جان دلم» یکی پس از دیگری به اجرا درآمدند که هرکدام از آن‌ها جزو قطعات پرطرفدار و محبوب منتظری به شمار می‌آیند اما اجرای ‌قطعه «بی سرو سامان» پرشورتر از دیگر قطعات و با تقاضای زیاد تماشاگران همراه بود.

علی منتظری در پایان ست لیست کنسرت خود به سراغ اجرای قطعه تازه منتشرشده‌اش رفت و برای نخستین بار قطعه اکتیو و شاد «خنده» را اجرا کرد.

با درخواست مخاطبان برای اجرای مجدد قطعات «زیبای ناز» و «جانان»؛ منتظری این دو قطعه را به‌عنوان حسن ختام دومین کنسرت رسمی‌اش خواند.
اعضای ارکستر علی منتظری به رهبری فتاح فتحی نوازنده کیبورد را مهدی نیکرو (درامز) ، معین قمری (گیتار بیس)، فرید سناور (گیتار نایلون) ، مسعود عابدینی (گیتار الکتریک)، علی شاهقلی (پرکاشن) ، آرش روشن (ویولن)، مهدی اقبالی (کیبورد ۲) به صدابرداری سجاد مهدی پور تشکیل می‌دادند.

کنسرت علی منتظری ۱۱ تیرماه ۱۴۰۱ طی دو سانس به تهیه‌کنندگی علی مهرآور و مدیریت برنامه میثم خلفی برگزار شد.

 

عکس: غزال باقری

 

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۱۲ تیر ۱۴۰۱

برچسب‌ها:
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • مینی سریال «بچه گوزن»؛ روایت هیجان انگیز یک رابطه سادومازوخیسمی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سریال «بچه گوزن» داستان واقعی یک رابطه سادومازوخیسمی (آزارگری و آزارخواهی) است. مرد و زن هر دو گرفتار این بیماری روانی اند با این تفاوت که مرد ظاهری عادی و معمولی دارد اما به اندازه زن که رفتارش بیانگر آشفتگی روحی اش است، بیمار است. […]

  • نگاهی به تاثیر آیین و هنر مردمی در آثار سینمایی و نمایشی
    بهرام بیضایی، ناصر تقوایی و عباس کیارستمی با تعزیه ایرانی چه کردند

    تریبون هنر: تعزیه، این هنر عامه یکی از عمیق‌ترین هنرهای ایرانی است که در دوره مدرن توجه بسیاری از هنرمندان تراز را در شیوه‌های مختلف هنری به خود جلب کرده است، از جمله آن هنرمندان در سینما حداقل سه سینماگر با نوشتن و یا ساختن و یا الگوگرفتن از پیشنهادهای […]

  • یادداشت حامد حنیفی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه: بی اختیار اشک می‌ریختیم

    تریبون هنر: حامد حنیفی در یادداشتی درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی نوشت: من و اکثریت قریب به اتفاق حضار بی اختیار اشک می‌ریختیم. به گزارش تریبون هنر، حامد حنیفی، آهنگساز برجسته موسیقی ایران و منتقد موسیقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه نوشت: […]

  • بابک جهانبخش مرگ با طعم نسکافه به کارگردانی بابک صحرایی

    تریبون هنر: بابک جهانبخش، خواننده برجسته و توانمند موسیقی ایران، یادداشتی را درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر، بابک جهانبخش در یادداشت خود درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» و بابک صحرایی ر صفحه اینستاگرامش نوشت: بابک صحرایی فارغ از […]

  • رضا صادقی در مرگ با طعم نسکافه

    تریبون هنر: رضا صادقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه به نویسندگی و کارگردانی بابک صحرایی نوشت: رفتم چون رفیقم رو ذوست دارم و دعوتش برام محترم بود اما شگفت زده شدم به گزارش تریبون هنر، رضا صادقی خواننده برجسته و مولف موسیقی ایران در یادداشتی به تحلیل […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad