Ad


آرنولد شوارتزنگر ۷۵ ساله شد: نگاهی به مهم ترین فیلم هایش

تریبون هنر: آرنولد شوارتزنگر بازیگر، تهیه‌کننده، بدنساز و فرماندار سابق کالیفرنیا که یکی از موفق‌ترین ستاره‌ها در فروش گیشه در تاریخ را رقم زده، ۷۵ ساله شد.

به گزارش تریبون هنر، آرنولد شوارتزنگر ستاره ۷۵ ساله اتریشی الاصل هالیوودی است که در میان ۴۰ ستاره پردرآمد تمام دوران قرار دارد.

 

شوارتزنگر با بازی در «مأمور ویژه»، «گرسنه بمانید» و «پمپ کردن آهن» و… یکی از تأثیرگذارترین ستاره‌های اکشن، در میان هم‌نسلان کلاسیک خود شد.

او با نقش برجسته در «کونان بربر» (۱۹۸۲) به کارگردانی جان میلیوس و نویسندگی موفقیتی قابل توجه در گیشه به دست آورد، با «نابودگر» (۱۹۸۴)، تبدیل به بازیگر اصلی یکی از بهترین دنباله های دنیا شد.

 

شوارتزنگر در دهه ۸۰ و ۹۰ با نقش آفرینی در فیلم های «کماندو» (۱۹۸۵)، «شکارچی» (۱۹۸۷)، «دوقلوها» (۱۹۸۸)، «پلیس مهدکودک» (۱۹۹۰)، «یادآوری کامل» و «دروغ های واقعی» (۱۹۹۴) خوش درخشید.

 

او نامزدی گلدن گلوب برای بازیگر نقش اول مرد و جایزه امی را به عنوان تهیه کننده اجرایی در کنار دوست و همکار دیرینه اش جیمز کامرون برای سریال مستند «زندگی خطرناک» (۲۰۱۴) را در کارنامه خود دارد.

 

در ادامه نگاهی به مهم ترین و موفق ترین آرنولد خواهیم داشت:

 

ترمیناتور 2

 

«ترمیناتور» (نابودگر) ۲:
او نقش ترمیناتور یا نابودگر را با کارگردانی جیمز کامرون و نویسندگی ویلیام ویشر و جیمز کامرون ایفا کرد.
در این فیلم، جنگی بین ماشین‌ها و انسان مطرح می‌گردد که وقوع آن در ۲۰۲۹ پیش‌بینی شده‌است. در این سال نیروی مقاومت انسانی به رهبری جن کانر (بازیگر: ادوارد فرلانگ) در برابر ماشین‌ها ایستادگی می‌کنند و آن‌ها را در دستیابی به اهداف خود ناکام می‌گذارند.

 

کماندو آرنولد

 

«کماندو»
او در این فیلم در قالب جان ماتریکس نقش آفرینی می‌کند. مارک ال لستر کارگردان فیلم است و نویسندگی فیلم بر عهده استیون ای. دی سوزا، جوزف لوب سوم، متیو وایزمن بوده است.
به سال ۱۹۸۵ سفر کنید، مغزتان را خاموش کنید و شوارتزنگر را در نقش جان ماتریکس ببینید.

 

درنده آرنولد

 

«درنده»
او در این فیلن تقش سرهنک آلن شفر را بازی می‌کند. کارگردان و نویسنده اثر جان مک تیرنان بوده است.
فیلم در ژانر ترسناک است. آرنولد با مسلسل آماده نبرد می‌شود، چه چیزی از این بهتر؟

 

یادآوری مطلق

 

«یادآوری کامل»
آرنولد در این فیلم نقش داگلاس کواید / کارل هاوزر را بازی می‌کند. در خلاصه داستان این فیلم که اثری پل ورهوفن است آمده: «از سال ۲۰۸۶. سیاره ی مریخ به مهاجرنشین زمینیان تبدیل شده است. داگلاس کوایید ، کارگر ساختمانی، همراه همسرش زندگی مرفهی دارد؛ طی رویایی که به‌طور مصنوعی به او القا می شود حیات قبلی خویش بعنوان مامور مخفی در سیاره مریخ را به یاد می‌آورد.»

 

ترمیناتور 1

 

«ترمیناتور ۱»
فیلم در صحنه‌های اولیه مخاطب را به سال ۲۰۲۹ می‌برد؛ دورانی که در بحبوحه جنگ هسته‌ای، ماشین‌ها و روبات‌ها عملاً کنترل زمین را به دست گرفته‌اند و مشغول نابود کردن آخرین انسان‌های باقی‌مانده هستند.
کارگردانی ترمیناتور ۱ هم بر عهده جیمز کامرون بوده. آرنولد در این فیلم حضور فیزیکی پررنگی دارد و نوع بیان دیالوگ «من برمی‌گردم» با نفوذ فرهنگی زیادی رو به رو شد.

 

 

دروغ های حقیقی

 

«دروغ های حقیقی»
او در این فیلم نقش هری تاسکر را بازی می‌کند. کارگردانی این اثر بر عهده جیمز کامرون بوده است و خود جیمز کامرون فیلم را نوشته.
مأمور امنیتی هری تاسکر که خانواده‌اش گمان می‌کنند فروشندهٔ کامپیوتر است با یک گروه تروریستی درگیر می‌شود و نقشهٔ آنان را برای نابود کردن شهرهای آمریکا نابود می‌کند.

 

فیلم مگی آرنولد

 

«مگی»
او در این فیلم نقش وید، پدری مهربان و لطیف که دخترش به مرور به زامبی تبدیل می‌شود را بازی می‌کند. شاید هیچکدام از نقش های او به این اندازه آسیب پذیر نبوده است.
نری هابسون کاگردانی این اثر را بر عهده داشت و نویسنده این فیلم جان اسکات بود.

 

پلیس مهد کودک

 

«پلیس مهدکودک»
او در این فیلم نقش جان کیمبر را بازی می‌کند. ایوان ریتمن کارگردانی و موری سالم، هرشل وینگرود، تیموتی هریس اثر را بر عهده داشتند.
شوارتزنگر که دوباره با ریتمن متحد می‌شود، نقش یک کارآگاه مخفی را بازی می‌کند که مجبور می‌شود خود را معلم مهدکودک در اورگان جا بزند. در حالی که داستان با منطق مخالفت می‌کند، اما فیلم بسیار سرگرم کننده هستند.

 

دوقلوها آرنولد

 

«دو قلوها»
آرنولد در این فیلم نقش جولیوس را بازی می‌کند. ایوان ریتمن کارگردانی فیلم و ویلیام دیویس، تیموتی هریس، ویلیام آزبورن، هرشل وینگرود نویسندگی اش را بر عهده داشتند.
جولیوس بندیکت که ثمرهٔ تجربهٔ مخفی دولت برای خلق یک نمونهٔ کامل ژنتیکی است باخبر می‌شود برادری دوقلو به نام وینسنت (دویتو) دارد که به یتیم خانه‌ای در لس آنجلس فرستاده شده‌است. جولیوس به دنبال برادرش می‌رود.

 

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۹ مرداد ۱۴۰۱

برچسب‌ها:,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • نقد سریال بی گناه؛ رنج آگاهی / به قلم بابک صحرایی در مجله فیلم امروز
    نقد سریال بی گناه؛ رنج آگاهی
    به قلم بابک صحرایی در مجله فیلم امروز

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: جوزف کمبل در کتاب قدرت اسطوره می گوید: «فقط تنهایی و رنج است که دریچه ذهن را به روی آنچه بر دیگران پوشیده است باز می کند.».این یعنی رسیدن به آگاهی و از این منظر، سریال بی گناه، قصه انسان هایی است که تنهایی و […]

  • برگ برنده‌ای به‌نام طغیان / نگاهی به سریال پوست شیر

    تریبون هنر: یکی از برگ‌های برنده سریال محبوب «پوست شیر»، شجاعت جمشید محمودی و رضا بهاروند در خلق شخصیت‌هایی است که میانه چندانی با محافظه‌کاری ندارند. به گزارش تریبون هنر در مورد دلایل موفقیت سریال پوست شیر که به‌تازگی پخش فصل سوم آن در پلتفرم فیلم‌نت آغاز شده است، می‌توان […]

  • گلشیفته فراهانی و آداب دشمنی
    گلشیفته فراهانی و آداب دشمنی
    یادداشت سید عبدالجواد موسوی

    تریبون هنر: همین اول بگویم که قصد این یادداشت دفاع از گلشیفته فراهانی نیست. این را گفتم تا آدم های عجولی که می خواهند با خواندن دو کلمه کامنت بگذارند و یا تکلیف دنیا و آخرت نویسنده را فوری روشن کنند حساب کار دستشان بیاید. دیگر آن که گلشیفته فراهانی […]

  • در  یک سال گذشته پنج سریال از نظر امتیاز و محبوبیت، بهترین جایگاه را در IMDB داشته اند. بارها اتفاق افتاده که بعضی از سریال‌ها در گذر زمان در ذهن مخاطبان خود باقی مانده اند

    تریبون هنر: در  یک سال گذشته پنج سریال از نظر امتیاز و محبوبیت، بهترین جایگاه را در IMDB داشته اند. بارها اتفاق افتاده که بعضی از سریال‌ها در گذر زمان در ذهن مخاطبان خود باقی مانده اند و فقط به دیدن چندساعته ختم نشده اند بلکه طرفداران آن ها، سبک […]

  • شرکت در جشنواره فجر خیانت نیست / یادداشت عبدالجواد موسوی

    تریبون هنر _ سید عبدالجواد موسوی: چیزی نوشته بودم درباره جشنواره های فجر و بیشتر فیلم فجر. طبیعی است که برپایی جشنواره در چنین روزهایی که حال خیلی ها خوب نیست از نظر من کار چندان درستی نباشد و اصلا در چنین روزگارانی برپایی هرگونه جشنواره ای را دهن کجی […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad