Ad


نخستین تصویر از لیلا حاتمی در فیلم کارگردان نامزد اسکار

تریبون هنر:‌ نخستین تصویر از لیلا حاتمی در فیلم کارگردان نامزد اسکار منتشر شد.
مهدی نوروزیان کارگردان بریتانیایی و ایرانی تبار به تازگی فیلمبرداری فیلم جدیدش را در ایران با بازی لیلا حاتمی به پایان رسانده است.

به گزارش تریبون هنر، این فیلم که «زمانی برای ابدیت» نام دارد، اولین فیلم سینمایی ساخته مهدی نوروزیان در دوهه اخیر پس از فیلم کوتاه نامزد اسکار «کشتن جو» در سال ۱۹۹۹ و فیلم سینمایی «لئو» با بازی «جوزف فاینس»، «الیزابت شو»، «دنیس هاپر» و «سم شپرد» در سال ۲۰۰۲ محسوب می‌شود.

 

لیلا حاتمی که در حال حاضر به عنوان یکی از داوران بخش مسابقه اصلی در جشنواره ونیز حاضر است در فیلم سینمایی «زمانی برای ابدیت»، نقش زنی را بازی می کند که در تلاشی بی وقفه و ظاهرا بیهوده درجستجوی همسر گمشده اش است. در این شرایط فشار بی‌سابقه‌ای به رابطه او با دختر ۱۲ ساله‌اش وارد می‌شود و ….

 

نوروزیان این اثر را یک درام متافیزیکی در مرزهای علمی -تخیلی توصیف می‌کند که به پویایی‌های اجتماعی موجود در ایران معاصر می‌پردازد. این کارگردان به ددلاین می‌گوید: «فضای علمی-تخیلی در فیلم هیچ ربطی به فضاپیماها و موجودات فضایی ندارد و بیش از هر چیز دیگری به فضای ذهنی متفاوت مربوط می شود و فضای ذهن در فیلم شکل واقعی به خود می‌گیرد».

 

این سینماگر به نشریه ددلاین می گوید که انتخاب لیلا حاتمی از همان ابتدا در رأس آرزوهایش قرار داشت و از اول قرار بوده لیلا در این نقش بازی کند و این شخصیت برای او نوشته شده بود و خوشبختانه او این نقش را پذیرفته است.

این فیلم در طول ۸۷ روز به طور کامل در ایران فیلمبرداری شده است و لوکیشن‌های آن شامل شهر پایتخت تهران، جزیره قشم در جنوب ایران، شهر کویری باستانی مرکزی ورزنه، مازندران و منطقه کوهستانی شمال ایران هم مرز با دریای خزر می‌شود.

 

نوروزیان به همراه کمپانی‌اش «Joy Films» که مقر آن در شهرهای لندن و دوبی است در کنار علی آذرمی سرمایه گذاری و تولید فیلم «زمانی برای ابدیت» را بر عهده دارند. او همچنین از نیکی کریمی نیز برای معرفی سپیده قربانی و علی اصغری نویسندگان همکارش در نگارش فیلمنامه و تعیین چارچوب فیلمبرداری در ایران قدردانی می‌کند.

نوروزیان دوری ۲۰ ساله‌اش از سینما را حاصل شرایط می‌داند و نه انتخاب او همچنین اعلام کرد که چهار پروژه سینمایی و تلویزیونی دیگر نیز در دست ساخت دارد که شامل یک سریال اکشن-درام درباره کوروش کبیر بنیانگذار اولین امپراتوری ایرانی، دو فیلم بلند سینمایی با مضمون عاشقانه در لندن و ایرلند است و همچنین در حال کار بر روی اقتباسی از شاهانه فردوسی است.

 

این سینماگر ۶۴ ساله در سال‌های اخیر بیشتر به عنوان کارگردان ویدئوهای تجاری با کمپانی «RSA Films» متعلق به «ریدلی اسکات» همکاری نزدیکی داشته است.

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۱۹ شهریور ۱۴۰۱

برچسب‌ها:, ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • با رکوردداران کنسرت موسیقی در سال ۱۴۰۲ آشنا شوید

    تریبون هنر: هنوز یک‌ماه از سال جدید نگذشته که قیمت بلیت‌های موسیقی ۱۰۰هزار تومان گران‌تر شده و بلیت کنسرت‌ها نزدیک به ۹۰۰هزار تومان به‌خصوص در کنسرت‌های پاپ دیده می‌شود. در دیگر شهرها هم قیمت بلیت‌ها تا سقف ۶۰۰هزار تومان به فروش می‌رسد که سقف قیمت در سال گذشته به ۵۰۰هزار […]

  • رضا داودنژاد، «مصائب شیرین»، کات!

    تریبون هنر: مخابره خبر درگذشت رضا داودنژاد در شامگاه ۱۳ فروردین ماه در حالی که چند سال قبل در چنین روزی خبر درگذشت جمشید مشایخی را مخابره کردیم، آنقدر سخت بود که برای انتشارش تامل کردیم، به چند نفر زنگ زدیم، فکر می‌کردیم دروغ ۱۳ فروردین ماه است اما گویا […]

  • ماجرای یک پرونده‌ رازآلود در «بی‌بدن»/ قصه دختری که جنازه ندارد

    تریبون هنر: فیلم «بی‌بدن» اولین تجربه سینمایی مرتضی علیزاده به نویسندگی کاظم دانشی است که به موضوع جنجالی قتل یک دختر و ماجراهای پس از آن در روایتی مشابه فیلم «علفزار» می‌پردازد. در قالب سلسله گزارش‌هایی با عنوان «پیشنهاد نوروزی خبرگزاری مهر» به مخاطبان سینما» به معرفی فیلم‌های اکران نوروزی […]

  • کدام فیلم ها در سینمای ۱۴۰۲ توقعات را برآورده نکرده؟

    تریبون هنر: ایرنا نوشت: سال ۱۴۰۲ سالی غیرقابل پیش‌بینی برای گیشه سینماها بود. سالی که اخبار فروش ۱۰۰۰میلیاردی تمام سینما را گرفته بود و در این بین فیلم‌هایی آمدند و رفتند که هیچ‌کس متوجه آن‌ها نشد. از دومین فیلم کارگردان فسیل گرفته تا کمدی ویلای ساحلی که توقع‌ها را نسبت […]

  • از مایکل جکسون تا پسر بروسلی: کشف چیزهای عجیب در جسد سلبریتی‌ها

    تریبون هنر: از مایکل جکسون و رابین ویلیامز و پسر بروسلی تا هیث لجر و دختر الویس پریسلی، سلبریتی های محتلفی بوده اند که سرنوشت تراژیکی داشته‌اند؛ اما بررسی‌های پس از مرگشان از نکات غافلگیر کننده‌ای در خصوص مرگ آن‌ها پرده برداشته است.   مرگ همیشه اتفاقی غم انگیز است، بخصوص […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad