Ad


بزرگترین فیلم های شکست خورده در سال ۲۰۲۲ میلادی

تریبون هنر: بزرگ ترین فیلم های شکست خورده ۲۰۲۲ چه فیلم هایی هستند؟ این سئوالی است که با پایان سال ۲۰۲۲ می شود به آن پاسخ داد.

در حالی که سینمای جهان در سال ۲۰۲۲ به لطف اکران موفق برخی فیلم‌ها به روند رشد خود پس از بحران کرونا ادامه می‌دهد اما برخی فیلم‌ها نیز با شکست‌های بزرگی در گیشه رو به رو شدند.

به گزارش تریبون هنر به نقل از اینسایدر، پس از همه‌گیری ویروس کرونا که صنعت سینما را به مرز نابودی کشاند، گیشه سینما در مسیر بهبودی قرار گرفته و بر اساس آماری که اخیرا منتشر شده سینمای آمریکا سال ۲۰۲۲ را با مجموع فروش ۷.۲ میلیارد دلاری به پایان رسانده، پیشرفتی چشمگیر از ۴.۵ میلیارد دلار در سال گذشته که البته هنوز بسیار کمتر از مجموع ۱۱ میلیارد دلار سال ۲۰۱۹ است.

سینما امسال موفقیت‌های غافلگیرکننده‌ای هم داشت، مانند فیلم کم‌هزینه و ترسناک «لبخند» که از بودجه ۱۷ میلیون دلاری ۲۱۶ میلیون دلار فروش در گیشه کسب کرد، اما از سوی دیگر شکست‌های تجاری آشکاری نیز برای برخی فیلم‌ها رقم خورد که از آن جمله می‌توان به فیلم «آن زن گفت» (She Said) ساخته «ماریا شرادر» به تهیه‌کنندگی «برد پیت» و فیلم علمی تخیلی «سقوط ماه» به کارگردانی «رولاند امریش» اشاره کرد که با بودجه ۱۴۰ میلیون دلاری یکی از پرهزینه‌ترین فیلم‌های مستقل تاریخ نام گرفت اما در گیشه یک ناامیدی کامل را رقم زد.

از جمله این فیلم‌ها می‌توان به «سه هزار سال حسرت» ساخته «جورج میلر» و «سنگینی طاقت‌فرسای استعداد فراوان» با بازی «نیکلاس کیج» اشاره کرد.

برخی دیگر از فیلم‌ها گرچه کاملا فاجعه نبودند، اما تحت تأثیر قرار گرفتند و آینده سری فیلم‌های مرتبط را زیر سؤال بردند. جدیدترین فیلم «جانوران شگفت‌انگیز» با عنوان «اسرار دامبلدور» کم‌فروش‌ترین قسمت از سری فیلم‌های «هری پاتر» نام گرفت در حالی که هزینه ساخت هنگفت ۲۰۰ میلیون دلاری را در بر داشته است.

ساخت انیمیشن «لایتیر» محصول استودیو پیکسار کمپانی دیزنی هم ۲۰۰ میلیون دلار هزینه داشت، اما تنها ۲۲۶ میلیون دلار در سراسر جهان به دست آورد که رقمی ناامیدکننده برای دنباله انیمیشن‌های موفق «داستان اسباب بازی» محسوب می‌شود.

سازندگان فیلم‌های پرهزینه علاوه بر بودجه ساخت فیلم، مبالغ زیادی را نیز صرف امور تبلیغاتی فیلم می‌کنند.

برخی از این فیلم‌ها علاوه بر شکست تجاری توسط منتقدان نیز نمرات پائینی دریافت کردند اما برخی دیگر چون فیلم حماسی «مرد شمالی» و کمدی رمانتیک «براز»، نقدهای مطلوبی دریافت کردند.

 

در زیر نگاهی خواهیم داشت به مهم‌ترین فیلم های شکست‌ خورده در سال ۲۰۲۲:

«۳۵۵»- هزینه تولید (۷۵ میلیون دلار)؛ فروش جهانی (۲۸.۷ میلیون دلار)

«سقوط ماه»- هزینه تولید (۱۵۰ میلیون دلار)؛ فروش جهانی (۶۷.۳ میلیون دلار)

«صاعقه سیاه»- هزینه تولید (۴۳ میلیون دلار)؛ فروش جهانی (۱۵.۹ میلیون دلار)

«ماریبوس»- هزینه تولید (۷۵ میلیون دلار)؛ فروش جهانی (۱۶۷ میلیون دلار)

«آمبولانس»- هزینه تولید (۴۰ میلیون دلار)؛ فروش جهانی (۵۱.۸ میلیون دلار)

«جانوران شگفت‌انگیز: اسرار دامبلدور»- هزینه تولید (۲۰۰ میلیون دلار)؛ فروش جهانی (۴۰۵ میلیون دلار)

«مرد شمالی»- هزینه تولید (۶۰ میلیون دلار)؛ فروش جهانی (۶۹.۶ میلیون دلار)

«سنگینی طاقت‌فرسای استعداد فراوان»- هزینه تولید (۳۰ میلیون دلار)؛ فروش جهانی (۲۹.۱ میلیون دلار)

«لایتیر»- هزینه تولید (۲۰۰ میلیون دلار)؛ فروش جهانی (۲۲۶.۴ میلیون دلار)

«سه هزار سال حسرت»- هزینه تولید (۶۰ میلیون دلار)؛ فروش جهانی (۱۹.۳ میلیون دلار)

«براز»- هزینه تولید (۲۲ میلیون دلار)؛ فروش جهانی (۱۴.۷۶ میلیون دلار)

«آمستردام»- هزینه تولید (۸۰ میلیون دلار)؛ فروش جهانی (۳۱.۲ میلیون دلار)

«آن زن گفت»- هزینه تولید (۳۲ میلیون دلار)؛ فروش جهانی (۱۰.۶ میلیون دلار)

 

بیشتر بخوانید:

برندگان جوایز گلدن گلوب ۲۰۲۲ اعلام شد

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۱۲ دی ۱۴۰۱

برچسب‌ها:, , , , , , , , , , , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • گویی که سینمای ایران را به مسلخ برده اند و سربریده اند / یادداشت جعفر گودرزی
    گویی که سینمای ایران را به مسلخ برده اند و سربریده اند
    یادداشت جعفر گودرزی (رییس انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران)

    تریبون هنر _ جعفر گودرزی: چه بگویم؟ چه بنویسم؟ از چه بگویم که اتفاق ،چنان تلخ و هولناک است که قلم در وصفش می شکند. همچون دل ما که از شکستگی ها لبریز شده…چه عمرهای ناتمام،چه ماندن های سختی، چه رفتن های بی شتاب و بی رحمانه ای، چه آرزوهای […]

  • نگاه فراجنسیتی؛ برگ برنده سریال رحیل

    تریبون هنر: هنرآنلاین در نقدی بر وجوه زنانه سریال رحیل نوشت: در سال های اخیر و با افزایش حضور بانوان در عرصه هنر و فیلم و سریال، طبیعتا نیاز به درام هایی انسانی که بر مدار ویژگی های بانوان ایران زمین استوار گردد، بیش از قبل شده و این که […]

  • سرگیجه آلفرد هیچکاک: از شکست در گیشه و ناسزای منتقدان تا تبدیل شدن به بهترین فیلم تاریخ سینما

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سال هاست که از سرگیجه به کارگردانی آلفرد هیچکاک به عنوان یکی از بهترین فیلم های تاریخ سینمای جهان یاد می شود اما هنگامی که اکران شد، خیلی ها به این فیلم و هیچکاک تاختند و از آن به عنوان اثری بد و ضعیف یاد […]

  • نگاهی روان‌شناسانه به نقش «طناز طباطبایی» در بی رویا

    تریبون هنر: چند روزی است که فیلم «بی‌رویا» در پلتفرم های نمایش خانگی شده؛ فیلم داستان زن جوانی به نام رویا با بازی طناز طباطبایی است. رویا همراه همسرش بابک قصد مهاجرت به دانمارک را دارد. اما ناگهان دختر جوانی با بازی طناز طباطبایی که حافظه‌اش را از دست داده […]

  • نغمه های بازیگر؛ موسیقی در سینمای مسعود کیمیایی
    نغمه های بازیگر؛ موسیقی در سینمای مسعود کیمیایی
    یادداشت بابک صحرایی در فیلم امروز

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: موسیقی در سینمای مسعود کیمیایی شبیه بازیگر توانایی است که ایفای یکی از نقش‌های مهم را بر عهده دارد. توجه ویژه مسعود کیمیایی به موسیقی و استفاده کارآمد از آن و در ادامه تأثیرگذاری‌اش بر خود جریان موسیقی باعث رخ دادن دو اتفاق شده است. […]

Ad
Ad
Ad
Ad