Ad


محمدمهدی سیار چهره برتر هنر انقلاب در سال ۱۴۰۱ شد

تریبون هنر: محمدمهدی سیار (شاعر) چهره برتر هنر انقلاب در سال ۱۴۰۱ شد
آیین پایانی هفته هنر انقلاب اسلامی با معرفی چهره و رویداد برتر هنر انقلاب در سال ۱۴۰۱ و تقدیر از چهره ماندگار هنر انقلاب، شامگاه ۲۷ فروردین ۱۴۰۲ در حوزه هنری آغاز شد.

به گزارش تریبون هنر به نقل از روابط عمومی حوزه هنری، آیین پایانی هفته هنر انقلاب اسلامی با معرفی چهره و رویداد برتر هنر انقلاب در سال ۱۴۰۱ و تقدیر از چهره ماندگار هنر انقلاب، شامگاه ۲۷ فروردین ۱۴۰۲ در حوزه هنری آغاز شد. در این مراسم، محمدمهدی سیار، شاعر و ترانه‌سرا به عنوان چهره برتر هنر انقلاب در سال ۱۴۰۱ معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، این رویداد با حضور محمدمهدی دادمان (رئیس حوزه هنری)، محمد مهدی اسماعیلی(وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، حجت الاسلام والمسلمین محمد قمی(رئیس سازمان تبلیغات اسلامی)، محسن مومنی شریف (رییس اسبق حوزه هنری) و استاد مرتضی سرهنگی از ساعاتی قبل آغاز شده و در جریان آن از هدایت‌الله بهبودی، به عنوان چهره ماندگار هنر انقلاب به‌خاطر مجموعه فعالیت‌هایش در راستای هنر انقلاب تقدیر شد.

در این مراسم، محمدمهدی سیار، شاعر و ترانه سرا با حضور محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، محمد مهدی دادمان، رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی، محسن مومنی شریف، رئیس سابق حوزه هنری، علی فروزانفر معاون هنری حوزه هنری و محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان چهره سال هنر انقلاب اسلامی در سال ۱۴۰۱ معرفی و تجلیل شد.

سیار پس از دریافت این عنوان با قدردانی از همسرش که در این سال‌ها بسیار او را همراهی کرده است، گفت: از نظر لطف همه دوستان که من را غافلگیر کردند، تشکر می‌کنم. خودم را همچنان در ابتدای راه می‌دانم، این عنوان گرچه افتخار بزرگی است اما کوله بار بزرگی را به روی دوش من می‌گذارد.
وی در ادامه با بیان اینکه ما پیاده‌های این مسیر هستیم و امیدواریم در این راه سربلند باشیم، گفت: امیدوارم این راه با روشنی ادامه پیدا کند. ایران امروز به نهضت زیبایی در روایت زیبایی‌ها و تولید زیبایی نیاز دارد. همواره سرچشمه اعتماد به نفس ما هنر بوده و امروز بیش از هر زمان دیگری به آن نیاز داریم.

محمدمهدی سیار ۱ تیر ۱۳۶۲ در زاهدشهر فسا زاده شده ‌است. او دارای مدرک دکترای فلسفه از دانشگاه تربیت مدرس و دانش‌آموخته کارشناسی ارشد الهیات در دانشگاه امام صادق است. سیار از سال ۱۳۸۷ در دانشگاه امام‌صادق، دروس ادبیات و منطق را تدریس می‌کند.
این هنرمند انقلابی در زمینه ترانه‌سرایی و همچنین سرودن شعر برای مداحی نیز طبع‌آزمایی کرده‌است. اشعار او را خوانندگانی مانند نیما مسیحا، سالار عقیلی، محمد معتمدی، فریدون بیگدلی، حامد زمانی و نیز مداحانی نظیر صادق آهنگران و میثم مطیعی اجرا کرده‌اند. شعر تیتراژ فیلم هناس با همین نام، با صدای حسین حقیقی نیز از آثار وی است.

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۲۸ فروردین ۱۴۰۲

برچسب‌ها:
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • با رکوردداران کنسرت موسیقی در سال ۱۴۰۲ آشنا شوید

    تریبون هنر: هنوز یک‌ماه از سال جدید نگذشته که قیمت بلیت‌های موسیقی ۱۰۰هزار تومان گران‌تر شده و بلیت کنسرت‌ها نزدیک به ۹۰۰هزار تومان به‌خصوص در کنسرت‌های پاپ دیده می‌شود. در دیگر شهرها هم قیمت بلیت‌ها تا سقف ۶۰۰هزار تومان به فروش می‌رسد که سقف قیمت در سال گذشته به ۵۰۰هزار […]

  • رضا داودنژاد، «مصائب شیرین»، کات!

    تریبون هنر: مخابره خبر درگذشت رضا داودنژاد در شامگاه ۱۳ فروردین ماه در حالی که چند سال قبل در چنین روزی خبر درگذشت جمشید مشایخی را مخابره کردیم، آنقدر سخت بود که برای انتشارش تامل کردیم، به چند نفر زنگ زدیم، فکر می‌کردیم دروغ ۱۳ فروردین ماه است اما گویا […]

  • ماجرای یک پرونده‌ رازآلود در «بی‌بدن»/ قصه دختری که جنازه ندارد

    تریبون هنر: فیلم «بی‌بدن» اولین تجربه سینمایی مرتضی علیزاده به نویسندگی کاظم دانشی است که به موضوع جنجالی قتل یک دختر و ماجراهای پس از آن در روایتی مشابه فیلم «علفزار» می‌پردازد. در قالب سلسله گزارش‌هایی با عنوان «پیشنهاد نوروزی خبرگزاری مهر» به مخاطبان سینما» به معرفی فیلم‌های اکران نوروزی […]

  • کدام فیلم ها در سینمای ۱۴۰۲ توقعات را برآورده نکرده؟

    تریبون هنر: ایرنا نوشت: سال ۱۴۰۲ سالی غیرقابل پیش‌بینی برای گیشه سینماها بود. سالی که اخبار فروش ۱۰۰۰میلیاردی تمام سینما را گرفته بود و در این بین فیلم‌هایی آمدند و رفتند که هیچ‌کس متوجه آن‌ها نشد. از دومین فیلم کارگردان فسیل گرفته تا کمدی ویلای ساحلی که توقع‌ها را نسبت […]

  • از مایکل جکسون تا پسر بروسلی: کشف چیزهای عجیب در جسد سلبریتی‌ها

    تریبون هنر: از مایکل جکسون و رابین ویلیامز و پسر بروسلی تا هیث لجر و دختر الویس پریسلی، سلبریتی های محتلفی بوده اند که سرنوشت تراژیکی داشته‌اند؛ اما بررسی‌های پس از مرگشان از نکات غافلگیر کننده‌ای در خصوص مرگ آن‌ها پرده برداشته است.   مرگ همیشه اتفاقی غم انگیز است، بخصوص […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad