Ad


محمدمهدی سیار چهره برتر هنر انقلاب در سال ۱۴۰۱ شد

تریبون هنر: محمدمهدی سیار (شاعر) چهره برتر هنر انقلاب در سال ۱۴۰۱ شد
آیین پایانی هفته هنر انقلاب اسلامی با معرفی چهره و رویداد برتر هنر انقلاب در سال ۱۴۰۱ و تقدیر از چهره ماندگار هنر انقلاب، شامگاه ۲۷ فروردین ۱۴۰۲ در حوزه هنری آغاز شد.

به گزارش تریبون هنر به نقل از روابط عمومی حوزه هنری، آیین پایانی هفته هنر انقلاب اسلامی با معرفی چهره و رویداد برتر هنر انقلاب در سال ۱۴۰۱ و تقدیر از چهره ماندگار هنر انقلاب، شامگاه ۲۷ فروردین ۱۴۰۲ در حوزه هنری آغاز شد. در این مراسم، محمدمهدی سیار، شاعر و ترانه‌سرا به عنوان چهره برتر هنر انقلاب در سال ۱۴۰۱ معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، این رویداد با حضور محمدمهدی دادمان (رئیس حوزه هنری)، محمد مهدی اسماعیلی(وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، حجت الاسلام والمسلمین محمد قمی(رئیس سازمان تبلیغات اسلامی)، محسن مومنی شریف (رییس اسبق حوزه هنری) و استاد مرتضی سرهنگی از ساعاتی قبل آغاز شده و در جریان آن از هدایت‌الله بهبودی، به عنوان چهره ماندگار هنر انقلاب به‌خاطر مجموعه فعالیت‌هایش در راستای هنر انقلاب تقدیر شد.

در این مراسم، محمدمهدی سیار، شاعر و ترانه سرا با حضور محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، محمد مهدی دادمان، رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی، محسن مومنی شریف، رئیس سابق حوزه هنری، علی فروزانفر معاون هنری حوزه هنری و محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان چهره سال هنر انقلاب اسلامی در سال ۱۴۰۱ معرفی و تجلیل شد.

سیار پس از دریافت این عنوان با قدردانی از همسرش که در این سال‌ها بسیار او را همراهی کرده است، گفت: از نظر لطف همه دوستان که من را غافلگیر کردند، تشکر می‌کنم. خودم را همچنان در ابتدای راه می‌دانم، این عنوان گرچه افتخار بزرگی است اما کوله بار بزرگی را به روی دوش من می‌گذارد.
وی در ادامه با بیان اینکه ما پیاده‌های این مسیر هستیم و امیدواریم در این راه سربلند باشیم، گفت: امیدوارم این راه با روشنی ادامه پیدا کند. ایران امروز به نهضت زیبایی در روایت زیبایی‌ها و تولید زیبایی نیاز دارد. همواره سرچشمه اعتماد به نفس ما هنر بوده و امروز بیش از هر زمان دیگری به آن نیاز داریم.

محمدمهدی سیار ۱ تیر ۱۳۶۲ در زاهدشهر فسا زاده شده ‌است. او دارای مدرک دکترای فلسفه از دانشگاه تربیت مدرس و دانش‌آموخته کارشناسی ارشد الهیات در دانشگاه امام صادق است. سیار از سال ۱۳۸۷ در دانشگاه امام‌صادق، دروس ادبیات و منطق را تدریس می‌کند.
این هنرمند انقلابی در زمینه ترانه‌سرایی و همچنین سرودن شعر برای مداحی نیز طبع‌آزمایی کرده‌است. اشعار او را خوانندگانی مانند نیما مسیحا، سالار عقیلی، محمد معتمدی، فریدون بیگدلی، حامد زمانی و نیز مداحانی نظیر صادق آهنگران و میثم مطیعی اجرا کرده‌اند. شعر تیتراژ فیلم هناس با همین نام، با صدای حسین حقیقی نیز از آثار وی است.

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۲۸ فروردین ۱۴۰۲

برچسب‌ها:
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • جنگ جهانی سوم؛ یک زیبایی هراس انگیز

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: جنگ جهانی سوم جای ترسناکی از زندگی را نشان می دهد که خیلی ها لب مرزش قرار دارند. جامعه امروز ایران پر است از آدم هایی که جوری باخته اند که هیچ چیزی برای از دست دادن ندارند. در اینجای زندگی، فاصله تا جنون و […]

  • مروری بر زندگی جان وین در سالگرد تولدش

    تریبون هنر: ماریون روبرت موریسون با نام هنری جان وین (John Wayne) در سال ۱۹۰۷ در شهر وینترست در ایالت آیووا آمریکا به دنیا آمد. وی در کالیفرنیا بزرگ شد و با کسب بورس ورزشی به دانشگاه کالیفرنیای جنوبی رفت. در تعطیلات تابستان کارگر استودیوی فوکس شد و خیلی زود […]

  • نقد «بنشی های اینیشرین»؛ آغاز پوچی با پایان یک دلخوشی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: ارزش عمر آدم به چیست؟ باقی ماندن چه چیزی از انسان در گذر سال ها، عمر او را پربار می کند؟ ما باید چه کار کنیم که در گذر عمر، پوچ و بیهوده نباشیم؟ فیلم بنشی های اینیشرین (banshees of inisherin) پاسخ غم انگیزی به […]

  • خودکشی هنرمندان ایرانی: از آزاده نامداری و زهره فکور صبور تا صادق هدایت و غزاله علیزاده

    تریبون هنر: خودکشی هنرمندان در ایران و جهان، نمونه های فراوانی دارد. خودکشی هایی که عمدتا نتیجه افسردگی این افراد هستند. افسردگی چهره ندارد، در این گزارش به چندین هنرمند داخلی و جهانی پرداختیم که بخاطر افسردگی به زندگیشان پایان دادند. این موضوع همیشه پرسیده می‌شود، یک پایان تلخ بهتر […]

  • حامیان اصلی فیلم برادران لیلا چه کسانی هستند؟

    تریبون هنر: سید عبدالجواد موسوی در خبر آنلاین نوشت: این روزها به طعنه و گلایه زیاد شنیده ایم که در مملکت ما همه شده اند منتقد فیلم. مشخصا هم به فیلم برادران لیلا اشاره می کنند که از زمان پخشش در فضای مجازی کم تر کسی درباره اش اظهار نظر […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad