Ad


نوازندگان اخراجی ارکستر سمفونیک تهران به صحنه برگشتند

تریبون هنر: ۴۰ نفر از نوازندگان اخراجی ارکستر سمفونیک تهران که البته با دستور فوری وزیر فرهنگ به ارکستر باز خواهند گشت، با همراهی تعدادی دیگر از هنرمندان موسیقی کلاسیک در قالب یک ارکستر بزرگ به رهبری عرفان وکیلی روی صحنه رفتند و اجرایی مناسبتی ـ مذهبی با عنوان «سوگ شفق» را روی صحنه بردند.

 

به گزارش تریبون هنر، سالن همایش‌های برج میلاد تهران در این شب‌ها میزبان یک اثر موسیقایی با تم مذهبی است. اثری که روایتی از حماسه کربلا در ۵ پرده محسوب می‌شود و با همراهی گروه کر به رهبری سرژیک میرزاییان به روی صحنه می‌رود.

 

آهنگساز این اثر میلاد آقایی است و مجتبی عسگری (امام حسین (ع))، هادی فیض‌آبادی حضرت عباس(ع))، سید محسن حسینی (جناب حُر)، امیرحسین سمیعی (عمر بن سعد)، محمدرضا صفی (شمر) و ستار روزبه (ابلیس) به عنوان خواننده در پرده‌های مختلف اجرا هنرنمایی می‌کنند. این در حالی است که تمام پرده‌های اجرا با نقاشی امیرمحمد سرمدی و با نظارت حسن روح‌الامین همراه است که به صورت موشن‌گرافی و با توجه به مضمون هر پرده به نمایش درمی‌آیند.

 

تهیه‌کننده این اجرا که از ۱۶ شهریورماه روی صحنه رفته، ‌انجمن موسیقی ایران است. اجرایی کم‌نقص که با رهبری عرفان وکیلی خبر از هوایی تازه در موسیقی کلاسیک ایران می‌دهد.

 

نوازندگان اخراجی ارکستر سمفونیک تهران به صحنه برگشتند

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۱۸ شهریور ۱۴۰۲

برچسب‌ها:, ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad