Ad


پرویز شیخ طادی پس از ۱۱ سال بزرگداشت‌اش را قبول کرد

تریبون هنر: پرویز شیخ طادی که قرار است امروز ۱۱ بهمن ماه در افتتامیه فیلم فجر مورد تقدیر قرار بگیرد، سال ۹۱ حوالی ۱۱ سال قبل هم قرار بود بزرگداشت‌اش در این رویداد برگزار شود که خودش اعلام انصراف کرد اما امشب قرار است مورد تقدیر قرار بگیرد.

به گزارش تریبون هنر، سال ۹۱ این کارگردان سینما در گفت وگویی گفت: وضعیت فعلی سینما خیلی باعث افتخار نیست و این هنر در حال حاضر وجاهتی نزد مردم ندارد که بخواهیم برایش جشنی بگیریم. متاسفانه سینما وارد عرصه بی‌ادبی‌، تهمت و افترا شده و به نظر من در حال حاضر به جای شادی کردن باید برایش سیاه بپوشیم.

این کارگردان خاطرنشان کرد: با وجود احترام ویژه‌ای که برای محمدرضا عباسیان دبیر جشنواره قائل هستم از ابتدا هم تمایلی برای بزرگداشت نداشتم و اعلام کرده بودم شرایط سینما خوب نیست و در حال حاضر که وضعیت بدتر شده است‌، خواستم وارد این ماجرا نشوم تا حداقل شناختی که مردم از من دارند خدشه دار نشود.

همان مقطع روابط عمومی سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در یادداشتی ضمن تایید خبر انصراف پرویز شیخ طادی از بخش بزرگداشت‌های این دوره جشنواره، توضیحاتی داد.

روابط عمومی سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر که دبیری آن رویداد را در آن مقطع محمدرضا عباسیان برعهده داشت در یادداشتی ضمن تایید خبر انصراف پرویز شیخ طادی از بخش بزرگداشت‌های این دوره جشنواره، توضیحاتی داد که در بخشی از آن آمده است:«ان‌شاءالله در زمانی دیگر و در اوج، از این هنرمند تقدیر شود.»

پرویز شیخ طادی کارگردان، فیلم نامه نویس و طراح صحنه و لباس متولد آبادان است. «امپراتور جهنم» ۱۳۹۵، «روزهای زندگی»۱۳۹۰، «شکارچی شنبه» ۱۳۸۸، «دایناسور» ۱۳۸۶، «سینه سرخ» ۱۳۸۵، «پشت پرده‌ی مه» ۱۳۸۳، «روایت سه گانه» ۱۳۸۲، «دفتری از آسمان» ۱۳۷۸،« سرزمین پدربزرگ» ۱۳۷۷ و «شوخی های خدا» از جمله کارهای او است.

این هنرمند که در فیلم از «کرخه تا راین» ابراهیم حاتمی‌کیا بازی کرده است، برنده سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی برای «روزهای زندگی» از سی‌امین دوره جشنواره فیلم فجر هم شده است و همان سال هنگامه قاضیانی برای بازی در آن فیلم برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن شد.

پرویز شیخ طادی سال گذشته به عنوان عضو هیات انتخاب جشنواره چهل و یکم فیلم فجر به انتخاب فیلم‌ها پرداخت.

این فیلمساز امسال پس از گذشت هفت سال از آخرین فیلمش، درخواست پروانه ساخت را برای فیلمی به نام «دستمال سرخ‌ها» (دستمال قرمزها) ارائه کرده و درخواست صدور پروانه ساخت این فیلم به تهیه‌کنندگی مهدی فرجی و کارگردانی پرویز شیخ‌طادی در سایت سازمان سینمایی ثبت شده بود اما هنوز اطلاعات بیشتری از ساخت آن مخابره نشده است.

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۱۱ بهمن ۱۴۰۲

برچسب‌ها:, ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • با رکوردداران کنسرت موسیقی در سال ۱۴۰۲ آشنا شوید

    تریبون هنر: هنوز یک‌ماه از سال جدید نگذشته که قیمت بلیت‌های موسیقی ۱۰۰هزار تومان گران‌تر شده و بلیت کنسرت‌ها نزدیک به ۹۰۰هزار تومان به‌خصوص در کنسرت‌های پاپ دیده می‌شود. در دیگر شهرها هم قیمت بلیت‌ها تا سقف ۶۰۰هزار تومان به فروش می‌رسد که سقف قیمت در سال گذشته به ۵۰۰هزار […]

  • رضا داودنژاد، «مصائب شیرین»، کات!

    تریبون هنر: مخابره خبر درگذشت رضا داودنژاد در شامگاه ۱۳ فروردین ماه در حالی که چند سال قبل در چنین روزی خبر درگذشت جمشید مشایخی را مخابره کردیم، آنقدر سخت بود که برای انتشارش تامل کردیم، به چند نفر زنگ زدیم، فکر می‌کردیم دروغ ۱۳ فروردین ماه است اما گویا […]

  • ماجرای یک پرونده‌ رازآلود در «بی‌بدن»/ قصه دختری که جنازه ندارد

    تریبون هنر: فیلم «بی‌بدن» اولین تجربه سینمایی مرتضی علیزاده به نویسندگی کاظم دانشی است که به موضوع جنجالی قتل یک دختر و ماجراهای پس از آن در روایتی مشابه فیلم «علفزار» می‌پردازد. در قالب سلسله گزارش‌هایی با عنوان «پیشنهاد نوروزی خبرگزاری مهر» به مخاطبان سینما» به معرفی فیلم‌های اکران نوروزی […]

  • کدام فیلم ها در سینمای ۱۴۰۲ توقعات را برآورده نکرده؟

    تریبون هنر: ایرنا نوشت: سال ۱۴۰۲ سالی غیرقابل پیش‌بینی برای گیشه سینماها بود. سالی که اخبار فروش ۱۰۰۰میلیاردی تمام سینما را گرفته بود و در این بین فیلم‌هایی آمدند و رفتند که هیچ‌کس متوجه آن‌ها نشد. از دومین فیلم کارگردان فسیل گرفته تا کمدی ویلای ساحلی که توقع‌ها را نسبت […]

  • از مایکل جکسون تا پسر بروسلی: کشف چیزهای عجیب در جسد سلبریتی‌ها

    تریبون هنر: از مایکل جکسون و رابین ویلیامز و پسر بروسلی تا هیث لجر و دختر الویس پریسلی، سلبریتی های محتلفی بوده اند که سرنوشت تراژیکی داشته‌اند؛ اما بررسی‌های پس از مرگشان از نکات غافلگیر کننده‌ای در خصوص مرگ آن‌ها پرده برداشته است.   مرگ همیشه اتفاقی غم انگیز است، بخصوص […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad