Ad

واکنش جامعه پزشکی به سخنان داریوش مهرجویی

دکتر حسین قناعتی: توهین به جامعه پزشکی پذیرفتنی نیست

یک پروفسور رادیولوژی گفت: واقعا متأسفم کسانی که انتظار می‌رود پرچمدار انسانیت و معنویت باشند، دست به اهانت و توهین به جامعه بزرگ و شریف پزشکی می‌زنند.

«حسین قناعتی»  در واکنش به صحبت‌های «داریوش مهرجویی» که در مراسم ختم مرحوم «عباس کیارستمی» گفته بود، باید با پزشکان احمق و بی‌مسئولیت سخت‌ترین برخورد بشود، گفت: به عنوان یک معلم و استاد دانشگاه عرض می‌کنم که پزشکی یکی از سخت‌ترین مشاغل است و طلایی‌ترین دوران زندگی یک پزشک به مطالعه و کار طاقت‌فرسا و کشیک‌های طولانی می‌گذرد.

وی ادامه داد: کاش داریوش مهرجویی یک شب همراه ما پزشکان در کنار بیماران و در شیفت بیمارستان حاضر می‌شدند تا ببینند این حرفه چقدر سخت است و انجام این کارها به چه عشق و علاقه‌ای نیاز دارد.

استاد دانشگاه تهران با گلایه از هجمه‌های اخیر که به جامعه پزشکی وارد می‌شود، گفت: وقتی یک پزشک باید به ۳۵ تا ۴۰ بیمار به صورت همزمان رسیدگی کند، ممکن است نارضایتی‌هایی نیز به وجود بیاید که این کاملاً طبیعی است. باید در نظر داشته باشید یک پزشک تا به سن باروری کار برسد، تقریباً ۴۰ سالش شده است و تنها لذت معنوی این شغل است که ما را پایبند و شیفته خدمت به مردم می‌کند.

قناعتی ادامه داد: واقعاً متأسفم از کسانی که انتظار می‌رود پرچمدار انسانیت و معنویت باشند، دست به اهانت و توهین به جامعه بزرگ و شریف پزشکی می‌زنند.

وی ادامه داد: در یک نظرسنجی که در جامعه پزشکان انجام شد، بیش از ۷۰درصد پزشکان برای حضور در مناطق محروم و نقاط دوردست و عملیات امدادی اعلام آمادگی کردند.

قناعتی با اشاره به موضوع فوت مرحوم کیارستمی گفت: نباید عملکرد عده معدود و قلیلی را که ممکن است گاهی در هر حرفه‌ای تخلف کنند، به حساب همه آن جامعه بگذاریم و در خصوص مرحوم کیارستمی تا آنجا که بنده اطلاع دارم، وی دچار عارضه درمان شده بود و برای ادامه درمان به فرانسه برده شد که در آنجا در اثر آمبولی ریه و تزریق داروی ضد انعقاد دچار ضربه مغزی شده و به علت خونریزی مغزی فوت کرد.

این پروفسور رادیولوژی ضمن تأکید بر اینکه مرحوم کیارستمی اگر در ایران می‌ماند، اکنون زنده بود، گفت: عارضه‌ای که برای وی در فرانسه رخ داده است، اگر در ایران حادث می‌شد، جراحان اعصاب ایرانی قطعاً به‌راحتی توانایی کنترل و درمان آن را داشتند.

وی در پایان گفت: امیدوارم داریوش مهرجویی و هم‌صنفان ایشان به‌خاطر ناراحتی مرگ دوست‌شان در شرایط احساسی این صحبت‌ها و موضع‌گیری‌ها را انجام داده باشند و بلافاصله تا زمان هست، جبران مافات کنند و دست از این تهمت‌ها و ناسزاهایی که به صورت ناروا به جامعه پزشکی منتسب می‌کنند، بشویند.

تاریخ انتشار :۲۳ تیر ۱۳۹۵

برچسب‌ها:, ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • با رکوردداران کنسرت موسیقی در سال ۱۴۰۲ آشنا شوید

    تریبون هنر: هنوز یک‌ماه از سال جدید نگذشته که قیمت بلیت‌های موسیقی ۱۰۰هزار تومان گران‌تر شده و بلیت کنسرت‌ها نزدیک به ۹۰۰هزار تومان به‌خصوص در کنسرت‌های پاپ دیده می‌شود. در دیگر شهرها هم قیمت بلیت‌ها تا سقف ۶۰۰هزار تومان به فروش می‌رسد که سقف قیمت در سال گذشته به ۵۰۰هزار […]

  • رضا داودنژاد، «مصائب شیرین»، کات!

    تریبون هنر: مخابره خبر درگذشت رضا داودنژاد در شامگاه ۱۳ فروردین ماه در حالی که چند سال قبل در چنین روزی خبر درگذشت جمشید مشایخی را مخابره کردیم، آنقدر سخت بود که برای انتشارش تامل کردیم، به چند نفر زنگ زدیم، فکر می‌کردیم دروغ ۱۳ فروردین ماه است اما گویا […]

  • ماجرای یک پرونده‌ رازآلود در «بی‌بدن»/ قصه دختری که جنازه ندارد

    تریبون هنر: فیلم «بی‌بدن» اولین تجربه سینمایی مرتضی علیزاده به نویسندگی کاظم دانشی است که به موضوع جنجالی قتل یک دختر و ماجراهای پس از آن در روایتی مشابه فیلم «علفزار» می‌پردازد. در قالب سلسله گزارش‌هایی با عنوان «پیشنهاد نوروزی خبرگزاری مهر» به مخاطبان سینما» به معرفی فیلم‌های اکران نوروزی […]

  • کدام فیلم ها در سینمای ۱۴۰۲ توقعات را برآورده نکرده؟

    تریبون هنر: ایرنا نوشت: سال ۱۴۰۲ سالی غیرقابل پیش‌بینی برای گیشه سینماها بود. سالی که اخبار فروش ۱۰۰۰میلیاردی تمام سینما را گرفته بود و در این بین فیلم‌هایی آمدند و رفتند که هیچ‌کس متوجه آن‌ها نشد. از دومین فیلم کارگردان فسیل گرفته تا کمدی ویلای ساحلی که توقع‌ها را نسبت […]

  • از مایکل جکسون تا پسر بروسلی: کشف چیزهای عجیب در جسد سلبریتی‌ها

    تریبون هنر: از مایکل جکسون و رابین ویلیامز و پسر بروسلی تا هیث لجر و دختر الویس پریسلی، سلبریتی های محتلفی بوده اند که سرنوشت تراژیکی داشته‌اند؛ اما بررسی‌های پس از مرگشان از نکات غافلگیر کننده‌ای در خصوص مرگ آن‌ها پرده برداشته است.   مرگ همیشه اتفاقی غم انگیز است، بخصوص […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad