Ad

«ويترين » در ويترين فروشگاه ها؛

نشست خبری مسابقه «ویترین» برگزار شد

محسن احتشامی: اين مسابقه برای اولين بار در تاريخ ايران در حال برگزاری است

 

تریبون هنر- هاجر کاظمی: نشست خبری “مسابقه ویترین” ، مسابقه ای بزرگ برای کشف استعداد ایرانی به تهیه کنندگی و کارگردانی محسن احتشامی در پنجمین روز از پنجمین ماه سال ۹۵ برگزار شد.

 

در این نشست خبری، محسن احتشامی مسابقه را  اینچنین توصیف کرد: «این مسابقه برای اولین بار در تاریخ ایران در حال برگزاری برای کشف استعداد ایرانی است و امیدواریم به حمایت اهالی رسانه و مردم عزیز در آینده با کیفیت و شرایط بهتری به ساخت این برنامه ادامه داده و شرایط بهتری را مهیا کنیم.»

 

وی با ابراز خرسندی از این که در کنار همکاران خود این نشست خبری را برگزار می کند افزود:«مسابقه ویترین در ابتدا با نام  “مسابقه کشف استعداد ایرانی ” بود و پس از ساخت به درخواست وزارت محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی به نام ” ویترین ” تغییر یافت. این مسابقه بنا به نیازهای فرهنگی کشور از سه سال پیش کلید خورد و اتفاق جدیدی در دنیا نیست و تقریبا در بیشتر کشورهای دنیا همچون آمریکا ، انگلستان ، کشورهای عربی ، کشورهای شرق آسیا و ترکیه اجرا شده  و  با توجه به تعدد برگزاری مسابقات تک منظوره ، فقدان چنین برنامه ای در ایران احساس می شد ، مسابقه ای که تمامی هنرها و استعدادها را در کنار هم جمع آوری کرده و مورد ارزیابی قرار دهد.»

وی در ادامه صحبت های خود با تاکید بر اهمیت این برنامه گفت:« وجود استعدادهای فراوان در ایران که به دلیل فقدان روابط و مسایل مالی، کمتر شاهد حضور افراد مستعد و مطرح شدنشان در دنیای هنرهستیم. هدف ما فراهم نمودن مکانی برای عرضه استعدادهای مختلف افراد در جای جای ایران ، فارغ از دغدغه مسایل مالی و در پی آن سرمایه گذاری دست اندرکاران برنامه روی افراد مستعد و بهره گیری از هنر ایشان است. .با توجه به اشاره به مسایلی چون تهاجم فرهنگی، جنگ نرم ، ماهواره ها که در کشورمان از عالی ترین و والاترین مقام کشورمان، رهبرمعظم انقلاب اسلامی تا سایر مسئولین، ذکر شده اگر سیاست باید به گونه ای رقم بخورد که مردم  را از آن سمت دور کنیم ،باید خوراکی جایگزین شود، که دومین هدف ما بوده است.از ویژگی های این کار می توان به این موضوع اشاره کرد که، کاملا در بخش خصوصی و بدون هیچ گونه حمایتی ساخته شده است و همه موارد  با حمایت بخش خصوصی و کادر موسسه صورت گرفته و امید برآن داریم تا با حمایت اصحاب رسانه و مردم، قادر به ادامه مسیر بوده و هر سال پر قدرت تر این کار را پیش برده و به کیفیت قابل قبولی حتی تا سطح استانداردهای بین المللی برسانیم.»

 

احتشامی در پاسخ به سوال ” نحوه فراخوان برنامه ” ابراز کرد : «در فصل اول فقط از طریق رسانه های مجازی فراخوان داشتیم که حدود ۴۸۰ نفر ثبت نام کرده و با ارسال فیلم های مربوطه ، هیأت گزینش ۲۱ نفر را انتخاب نمود. این افراد در فصل اول که شامل ۵ قسمت ، که از سه مرحله مقدماتی ؛ نیمه نهایی  و فینال متشکل شده، حضور داشته و یک برنده توسط داورها و یک برنده توسط بینندگان از طریق پیامک انتخاب می شود و بدین گونه فصل اول بسته می شود.»

 

با توجه به برنامه ریزی برای تولید ۴ فصل در سال جاری ، فصل دوم بعد از این فصل شروع خواهد شد. برنده های ۴ فصل در فینال فینالیست ها برای جایزه یکصد میلیون  تومانی به رقابت خواهند پرداخت.

 

نحوه انتخاب داورها  سوال دیگری بود که مطرح شد و احتشامی در پاسخ گفت :«انتخاب داورها ، با تفاوتی نسبت به همه دنیا انجام شد. درسراسر دنیا از ستاره های عرصه های مختلف دعوت به داوری می شود ، ولی؛ در این برنامه از سه تهیه کننده در حوزه داوری دعوت به عمل آوردیم. چون فقط به دنبال اجرای یک شو نبوده و برای دنبال کردن هدفی بزرگتر، داوری باید انتخاب می شد که دست اندروکار تهیه کننده باشد، براین اساس تهیه کنندگانی را در حوزه های مختلف، به عنوان داور قرار دادیم که عبارت بودند از : آقای مرتضی شایسته ” تهیه کننده نام آشنای سینمای ایران” در حوزه سینما در فصل مقدماتی، که در دوره نیمه نهایی و فینال جای خود را به جناب علی عطشانی ” کارگردان و تهیه کننده سینما ” دادند.در حوزه موسیقی از حضور جناب مهندس توتونچیان “مدیریت شرکت آوای ققنوس و ایران کنسرت ” به عنوان تهیه کننده حوزه موسیقی و کنسرت گذار در این زمینه بهره مند شدیم .در نهایت داوری در حوزه برنامه های ترکیبی، صحنه ای و تلویزیونی، بر عهده جناب محسن احتشامی است.»

آقای احتشامی در پاسخ به این سوال که «هدف از تولید برنامه با توجه به عدم حضور اسپانسر و عدم بازدهی چیست» گفت :«امیدواریم در ادامه مسیر بتوانیم از حمایت اسپانسرهای مختلف بهره مند شده و همچنین امید داریم که با اجرای فرهنگ سازی از کپی کردن برنامه خودداری نموده و شاید حداقل به خاطر درک چنین شرایطی بتوانیم بدعتی برای فروش خوب بگذاریم.با این وجود، ما به دنبال هدف و دیدگاه بزرگتری بوده و نگاهمان بیشتر به دورنمایی این مسابقه است.»

در پاسخ به دیگر سوالات خبرنگاران در زمینه رشته های موجود در مسابقه و انتخاب فینالیست در هر رشته، پاسخ داد:«تمام رشته های متصور در هنر به جز مواردی که به لحاظ شرع اسلام منافات دارد، در این برنامه وجود دارد که می توان به : خوانندگی، نوازندگی، گویندگی، اجرا، بازیگری، تقلید صدا، استند آپ کمدی، حرکات نمایشی و آکروباتیک، شعبده بازی، حرکات ورزشی، حرکت با وسایل خاص، ابداعات خاص و نوابغ ذهنی اشاره کرد.»

 

« اختصاص یک جایزه برای ۴ فصل مسابقه ! » از پرسش های مطرح شده دیگر بود که بدین گونه پاسخ داده شد :« قطعا یک جایزه کم است ولی چون برای شناسایی استعداد برتر، یک نفر را شناسایی می کنند ولی ممکن است با حضور استعدادهای شگفت انگیز در این ۴ فصل، تصمیم به افزودن جایزه داشته باشیم. لازم به ذکر است که شرکت کنندگان در این مسابقه هیچ گونه هزینه ای پرداخت نکردند.

میزان تیراژ تولید، طبق توافقی که با شرکت پخش انجام شده بین ۱۰۰-۸۰ هزار نسخه برای تولید اولیه است و با توجه به کشش بازار قابل تغییر خواهد بود. مجریان این برنامه آقایان جواد یحیوی ، هومن حاجی عبدالهی ، و عباس جمشیدی هستند.»

 

در بخشی از DVD با نام “نگاه هنرمندان” ، هنرمندانی چون مهدی مقدم ، شهرام قائدی ، محمدرضا قدیریان ، حسین سلیمانی ، رضا بنفشه خواه ، سیدحسین متوسلیان ؛ نقطه نظراتشان را بیان نموده ، که این نظرات هیچ گونه تاثیری در بخش داوری نداشته است.

 

 

این مسابقه جذاب و دیدنی به تهیه کنندگی و کارگردانی “محسن احتشامی” و موسیقی تیتراژ “میلاد احتشامی” ، سه شنبه ۱۲ مرداد در سراسر ایران پخش خواهد شد.

 

افراد مستعد براى شرکت در فصل هاى آتى برنامه،مى تواننداز طریق آدرس www.bornacag.com اقدام نمایند

 

 

 

تاریخ انتشار :۶ مرداد ۱۳۹۵

برچسب‌ها:
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • فیلم زودپز؛ قدمی رو به جلو برای تمام چهره هایش

    تریبون هنر: زودپز ششمین فیلم سینمایی رامبد جوان در مقام کارگردان است. رامبد جوان به عنوان کارگردان، کارنامه قابل اعتنایی در عرصه سینما دارد. او در عمده فیلم هایی که ساخته توانسته نظر مثبت مخاطب را به خود جلب کند و فیلم هایش عمدتا ضمن موفقیت در گیشه، دارای شاخص […]

  • مرگ آلن دلون؛ روزگار سپری شدن زیبایی های ناب

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: آلن دلون، یکی از نمادهای زیبایی جهان بود. مرگش به یادمان می رود که ما در روزگاری سپری شده زندگی می کنیم، روزگاری سپری شدن زیبایی های ناب. مرگ آلن دلون هشدار زندگی است. انگار زندگی فریاد می زند: آهای، حواست باشه. آلن دلون هم […]

  • یادداشت بابک نوری برای سعید راد
    یادداشت بابک نوری برای سعید راد
    دیگر از آن نسل طلایی کسی نمانده، جز بهروز خان

    تریبون هنر _ بابک نوری: اگر اون جوری که سینما رو به دو بخش قبل و بعد از انقلاب تقسیم می کنند نگاه کنیم خیلی از ماها با قهرمانها و ضدقهرمانهای سینمای قبل, عاشق و شیفته سینما شدیم و با اون‌ها مشق سینما کردیم … بهروزخان وثوقی ، ناصرخان ملک […]

  • سید جواد یحیوی؛ مجری ممنوع‌الفعالیتی که بازیگری پر کار شد

    تریبون هنر: حالا دیگر دیده شدن نام سید جواد یحیوی به عنوان بازیگر تئاتر اتفاقی تازه نیست چراکه او در این سال‌ها حضور مداومی روی صحنه داشته است. سید جواد یحیوی که نسل جدید تماشاگران شاید خاطره چندانی از اجراهایش در تلویزیون نداشته باشد، در پی ممنوعیتی که سال‌ها پیش […]

  • نامه علیرضا داوودنژاد به عطاران، پیروزفر، طناز طباطبایی، ترلان پروانه و زهرا داودنژاد

    تریبون هنر: علیرضا داودنژاد درباره اکران افتتاحیه فیلم سینمایی «مصائب شیرین ۲»نامه ای را خطاب به رضا عطاران، پارسا پیروزفر، طناز طباطبایی، ترلان پروانه و زهرا داودنژاد منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر،چهارشنبه سپری شده ۴ مرداد ماه در پردیس سینمایی «ایران مال» مراسم افتتاحیه فیلم «مصائب شیرین ۲» در […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad