ابوالفضل صادقی نژاد: از مرداد ۱۳۹۶ شرکت درخواست دهنده روند صدور مجوز آلبوم «محسن چاوشی» را پیگیری نکرده
پروندهی این آلبوم هنوز تکمیل نشده / به طور قطع شرایط برای تجدیدنظر وجود دارد / به پنج قطعه اصلاحیه خورده استتریبون هنر: به دنبال اظهارات محسن چاوشی در خصوص عدم صدور مجوز انتشار آلبوم «ابراهیم» ابوالفضل صادقینژاد مدیر شورای ارزشیابی و نظارت دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در تاریخ ششم مرداد ماه سال ۹۶ با شمارهی ثبت ۹۶.۱۴۹۵ هفت قطعه در قالب آلبومی با عنوان «ابراهیم» از سوی موسسه طرف قرارداد با آقای محسن چاوشی در دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ثبت رسید. طبق روال اداری و قانونی روز هجدهم مرداد ماه این آثار را به شورای شعر و ترانه دفتر موسیقی ارسال کردیم که پس از بررسی دو قطعه از هفت قطعه تایید و به پنج قطعهی دیگر نیز اصلاحیه خورد.
صادقینژاد در ادامه گفت: بعد از اعلام این موضوع به موسسهای که آلبوم را ارسال کرده بود، تا امروز هیچ اقدامی برای اصلاحیهی موارد ذکر شده انجام نشده است. بنابراین اگر نود ماه هم این مساله از سمت موسسهی تولید اثر راکد بماند، مجوزی از سوی دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر نخواهد شد. زیرا پروندهی این آلبوم هنوز تکمیل نشده است.
او در ادامه اظهار داشت: وقتی شما برای دریافت گواهینامه رانندگی به مراجع مربوط مراجعه می کنید و آن مرجع به شما اعلام می کند که شما با عینک می توانید گواهینامه بگیرید و در غیر این صورت به شما گواهینامه اعطا نمی شود آیا در آنجا هم می توان گفت چرا بدون عینک به من گواهینامه ندادند؟
صادقینژاد این طور ادامه داد: اگر آقای چاوشی و موسسهی تولیدکننده آلبوم «ابراهیم» نسبت به روند صدور مجوز شکایت یا انتقادی دارند به طور قطع شرایط برای تجدیدنظر وجود دارد کما اینکه روند صدور مجوز در دورهی قبلی دفتر موسیقی انجام گرفته بود. بنابراین ایشان به طور کامل حق قانونی داشت با ارسال نامه به مدیریت دفتر موسیقی فرصتی برای دفاع و تجدیدنظر روی رای شورای شعر و ترانه داشته باشد. شورای شعر و ترانه دفتر موسیقی یک روز را به چنین مواردی اختصاص داده که دوستان در مسالمت آمیزترین شکل ممکن نسبت به تجدیدنظر در آرای شورا پیگیری های لازم را انجام دهند.
ابوالفضل صادقینژاد، مدیر شورای ارزشیابی و نظارت دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان با اشاره به انتشار بخشی از انتقادها به معیارهای اجرای برنامه در تالارهای برگزاری کنسرت و نظارت نکردن دفتر موسیقی این طور توضیح داد: ما پیش از این هم به صورت کتبی به همهی مدیران سالنها و تالارهای اجرای زندهی موسیقی اعلام کردیم که مسوولیت و سیاستگذاری کنسرتها به عهدهی مدیران تالارهاست و ما مسوولیتی دربارهی محتوای کار نداریم بنابراین آن چه به عهدهی دفتر موسیقی است صدور مجوز در حوزهی کلام و موسیقی است که در این حوزه اقدامات لازم انجام میگیرد.
تاریخ انتشار :۱۷ مرداد ۱۳۹۷