Ad

برای شرایط کرونایی

دستورالعمل اجرای کنسرت‌ها اعلام شد

تریبون هنر: دفتر موسیقی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با توجه به اعلام آغاز فعالیت های هنری از ابتدای تیرماه، دستورالعملی را به سالن‌ها و ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها اعلام کرد.

به گزارش تریبون هنر، دفتر موسیقی با توجه به برگزاری دو جلسه با نمایندگان سالن‌های اجرای صحنه‌ای موسیقی و تشکل‌های حوزه موسیقی اعلام کرد صدور مجوز اجراهای صحنه‌ای موسیقی با رعایت موارد زیر از ابتدای تیرماه امکان‌پذیر است:

دستورالعمل­‌های اجرای موسیقی صحنه­‌ای در سالن­‌های برگزاری

۱) بلیت فروشی در سایت­‌های بلیت فروشی حداکثر تا ۵۰ درصد ظرفیت سالن مورد نظر انجام شود.

۲) سایت­‌های بلیت فروشی به گونه­‌ای برنامه نویسی کنند که بر آن مبنا به ازای هر خرید (فردی یا گروهی) و رزرو صندلی، حداکثر دو صندلی قبل و بعد از آن امکان فروش بلیت نداشته باشد و مسئله­ی فاصله­گذاری مورد توجه قرار گیرد.

۳) سالن اجرای صحنه‌­ای، یک بار در روز با دقت کامل ضدعفونی شود.

‏۴) با استفاده از دستگاه تب سنج در ورودی سالن‌­ها، اندازه‌­گیری دمای بدن مخاطبان انجام گیرد. در صورت امکان از دوربین­‌های حرارتی برای سنجش دمای مخاطبان استفاده شود.

۵) استقرار اورژانس یا کارشناس بهداشت در سالن­ها ضروری است.

‏۶) کارکنان و انتظامات سالن باید از ماسک و دستکش استفاده کنند.

۷) روی بلیت‌های خریداران، الزام همراه داشتن ماسک و دستکش حین ورود به سالن­های اجراهای صحنه‌ای درج شود.

۸) الزام به رعایت فاصله زمانی دو ساعت بین هر اجرای صحنه­‌ای برای سهولت در خروج مخاطبان سانس قبلی و ورود مخاطبان سانس بعدی.

۹) از ورود افراد متفرقه به پشت صحنه اکیدا جلوگیری شود.

‏۱۰) پذیرایی ویژه مهمانان حذف شود. صرفاً از نوازندگان، با مواد غذایی بسته بندی شده پذیرایی شود.

۱۱) گروه هنری (نوازندگان) در ساعاتی که قبل از شروع اجرای صحنه­‌ای مشغول تمرین و تست صدا هستند باید از ماسک استفاده کنند.

۱۲) انجام خط‌گذاری در ورودی­‌های سالن­‌های اجرای صحنه­‌ای برای رعایت فاصله­‌ی اجتماعی.

۱۳) تنظیم صدا (ساند چک) حداقل دو ساعت قبل از شروع برنامه به پایان رسیده باشد تا به تراکم حضور مخاطبان در لابی سالن­‌ها منجر نشود.

۱۴) بوفه­‌های پذیرایی سالن­‌های اجرای صحنه­‌ای، موظف به تبعیت از دستورالعمل­‌های بهداشتی مصوب وزارت بهداشت هستند.

‏۱۵) مسئول سالن اجراهای صحنه‌­ای از طریق بلندگوهای سالن، لزوم رعایت موارد بهداشتی را به مردم یادآوری کند.

موارد فوق‌الذکر در فاصله زمانی تیر و مرداد ماه سال جاری و تا قبل از آغاز ماه محرم اجرا می شود. دفتر موسیقی نسبت به اجرای موارد فوق نظارت کامل می‌کند و به طور مستمر از سالن ها و شرکت‌ها گزارش دریافت می کند.

هرگونه تغییر شرایط بهداشتی و ابلاغیه‌های ستاد ملی کرونا در اسرع وقت به سالن ها و شرکت ها اعلام می شود.

تاریخ انتشار :۲۶ خرداد ۱۳۹۹

برچسب‌ها:,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • مرگ آلن دلون؛ روزگار سپری شدن زیبایی های ناب

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: آلن دلون، یکی از نمادهای زیبایی جهان بود. مرگش به یادمان می رود که ما در روزگاری سپری شده زندگی می کنیم، روزگاری سپری شدن زیبایی های ناب. مرگ آلن دلون هشدار زندگی است. انگار زندگی فریاد می زند: آهای، حواست باشه. آلن دلون هم […]

  • یادداشت بابک نوری برای سعید راد
    یادداشت بابک نوری برای سعید راد
    دیگر از آن نسل طلایی کسی نمانده، جز بهروز خان

    تریبون هنر _ بابک نوری: اگر اون جوری که سینما رو به دو بخش قبل و بعد از انقلاب تقسیم می کنند نگاه کنیم خیلی از ماها با قهرمانها و ضدقهرمانهای سینمای قبل, عاشق و شیفته سینما شدیم و با اون‌ها مشق سینما کردیم … بهروزخان وثوقی ، ناصرخان ملک […]

  • سید جواد یحیوی؛ مجری ممنوع‌الفعالیتی که بازیگری پر کار شد

    تریبون هنر: حالا دیگر دیده شدن نام سید جواد یحیوی به عنوان بازیگر تئاتر اتفاقی تازه نیست چراکه او در این سال‌ها حضور مداومی روی صحنه داشته است. سید جواد یحیوی که نسل جدید تماشاگران شاید خاطره چندانی از اجراهایش در تلویزیون نداشته باشد، در پی ممنوعیتی که سال‌ها پیش […]

  • نامه علیرضا داوودنژاد به عطاران، پیروزفر، طناز طباطبایی، ترلان پروانه و زهرا داودنژاد

    تریبون هنر: علیرضا داودنژاد درباره اکران افتتاحیه فیلم سینمایی «مصائب شیرین ۲»نامه ای را خطاب به رضا عطاران، پارسا پیروزفر، طناز طباطبایی، ترلان پروانه و زهرا داودنژاد منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر،چهارشنبه سپری شده ۴ مرداد ماه در پردیس سینمایی «ایران مال» مراسم افتتاحیه فیلم «مصائب شیرین ۲» در […]

  • مینی سریال «بچه گوزن»؛ روایت هیجان انگیز یک رابطه سادومازوخیسمی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سریال «بچه گوزن» داستان واقعی یک رابطه سادومازوخیسمی (آزارگری و آزارخواهی) است. مرد و زن هر دو گرفتار این بیماری روانی اند با این تفاوت که مرد ظاهری عادی و معمولی دارد اما به اندازه زن که رفتارش بیانگر آشفتگی روحی اش است، بیمار است. […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad