Ad


جلوگیری از اکران «فرزند صبح» توسط موسسه نشر و پخش آثار امام خمینی (ره)

تریبون هنر: فرزند صبح به کارگردانی بهروز افخمی بعد از گذشت ۱۵ سال از ساخته شدنش، قرار بود در  ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ اکران شود اما اکران این فیلم مجددا لغو شد و سرنوشت نمایش آن مشخص نیست.

 

بهروز افخمی، «فرزند صبح» را مهرماه سال ۱۳۸۳ جلوی دوربین برد. فیلمی درباره امام خمینی (ره) که تصویربرداری آن سه سال زمان برد و با توجه به برخی اختلاف‌نظرها، مراحل فنی آن نیز به همین اندازه طول کشید.

 

نخستین نسخه سینمایی این اثر، در جشنواره بیست‌ و نهم فجر رونمایی شد. کیفیت پائین فیلم، نه‌تنها صدای اعتراض منتقدان و اهالی رسانه را بلند کرد بلکه خود افخمی نیز همان زمان اعلام کرد که این فیلم، فیلم او نیست.

 

اعتراض افخمی، به نسخه نمایش‌داده‌شده در جشنواره بود چرا که معتقد بود تدوین این فیلم، مورد قبول او نیست. این دعوا، تا پایان دهه ۹۰ ادامه داشت تا اینکه سال گذشته، اخباری مبنی بر رفع مشکلات این فیلم منتشر شد. اوایل بهمن‌ماه سال گذشته، افخمی در یک برنامه رادیویی اعلام کرد که «فرزند صبح» از ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ به روی پرده می‌رود. اتفاقی که متاسفانه میسر نشد تا طلسم نمایش این فیلم، همچنان شکسته نشود.

 

محمدرضا شرف‌الدین، تهیه‌کننده این فیلم درباره لغو شدن اکران فرزند صبح در ۱۵ خرداد امسال گفت:

«فیلم در نوبت پروانه نمایش است و این امیدواری وجود داشت که موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره)، اقدامات خوبی در این زمینه انجام دهد تا فیلم به نمایش در خرداد امسال برسد که متاسفانه این اتفاق رخ نداد.»

وی افزود: «من تمام اقدامات مربوط به خود و عوامل اجرایی را انجام داده‌ام اما مشکل، از جای دیگری است و ربطی به مجوزهای ساخت ندارد و در زمینه رفع این مشکلات، موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) باید پیگیری کند.»

تهیه‌کننده فرزند صبح در پاسخ به این پرسش که بالاخره کدام تدوین از فیلم، برای نمایش عمومی در نظر گرفته شده، گفت: «آخرین تدوین فیلم، مورد قبول آقای افخمی است و این نسخه، همان نسخه مورد تائید اوست.»

بنابراین این‌طور به نظر می‌رسد که مشکل «فرزند صبح» برای اکران عمومی، از فیلتر سازمان سینمایی عبور نمی‌کند و مشکلاتی غیرسینمایی، دامن‌گیر این فیلم شده است. مشکلاتی که سبب شد تا فیلم در محتمل‌ترین زمان نمایش عمومی خود که اکران خردادماه امسال بود، به روی پرده نرفته تا هیچ چشم‌اندازی برای اکران عمومی این فیلم وجود نداشته باشد.

 

در فیلم فرزند صبح، عبدالرضا اکبری نقش بنیانگذار جمهوری اسلامی را بازی می کند.

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۱۴ خرداد ۱۴۰۱

برچسب‌ها:, , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • مینی سریال «بچه گوزن»؛ روایت هیجان انگیز یک رابطه سادومازوخیسمی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سریال «بچه گوزن» داستان واقعی یک رابطه سادومازوخیسمی (آزارگری و آزارخواهی) است. مرد و زن هر دو گرفتار این بیماری روانی اند با این تفاوت که مرد ظاهری عادی و معمولی دارد اما به اندازه زن که رفتارش بیانگر آشفتگی روحی اش است، بیمار است. […]

  • نگاهی به تاثیر آیین و هنر مردمی در آثار سینمایی و نمایشی
    بهرام بیضایی، ناصر تقوایی و عباس کیارستمی با تعزیه ایرانی چه کردند

    تریبون هنر: تعزیه، این هنر عامه یکی از عمیق‌ترین هنرهای ایرانی است که در دوره مدرن توجه بسیاری از هنرمندان تراز را در شیوه‌های مختلف هنری به خود جلب کرده است، از جمله آن هنرمندان در سینما حداقل سه سینماگر با نوشتن و یا ساختن و یا الگوگرفتن از پیشنهادهای […]

  • یادداشت حامد حنیفی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه: بی اختیار اشک می‌ریختیم

    تریبون هنر: حامد حنیفی در یادداشتی درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی نوشت: من و اکثریت قریب به اتفاق حضار بی اختیار اشک می‌ریختیم. به گزارش تریبون هنر، حامد حنیفی، آهنگساز برجسته موسیقی ایران و منتقد موسیقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه نوشت: […]

  • بابک جهانبخش مرگ با طعم نسکافه به کارگردانی بابک صحرایی

    تریبون هنر: بابک جهانبخش، خواننده برجسته و توانمند موسیقی ایران، یادداشتی را درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر، بابک جهانبخش در یادداشت خود درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» و بابک صحرایی ر صفحه اینستاگرامش نوشت: بابک صحرایی فارغ از […]

  • رضا صادقی در مرگ با طعم نسکافه

    تریبون هنر: رضا صادقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه به نویسندگی و کارگردانی بابک صحرایی نوشت: رفتم چون رفیقم رو ذوست دارم و دعوتش برام محترم بود اما شگفت زده شدم به گزارش تریبون هنر، رضا صادقی خواننده برجسته و مولف موسیقی ایران در یادداشتی به تحلیل […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad