Ad


جلوگیری از اکران «فرزند صبح» توسط موسسه نشر و پخش آثار امام خمینی (ره)

تریبون هنر: فرزند صبح به کارگردانی بهروز افخمی بعد از گذشت ۱۵ سال از ساخته شدنش، قرار بود در  ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ اکران شود اما اکران این فیلم مجددا لغو شد و سرنوشت نمایش آن مشخص نیست.

 

بهروز افخمی، «فرزند صبح» را مهرماه سال ۱۳۸۳ جلوی دوربین برد. فیلمی درباره امام خمینی (ره) که تصویربرداری آن سه سال زمان برد و با توجه به برخی اختلاف‌نظرها، مراحل فنی آن نیز به همین اندازه طول کشید.

 

نخستین نسخه سینمایی این اثر، در جشنواره بیست‌ و نهم فجر رونمایی شد. کیفیت پائین فیلم، نه‌تنها صدای اعتراض منتقدان و اهالی رسانه را بلند کرد بلکه خود افخمی نیز همان زمان اعلام کرد که این فیلم، فیلم او نیست.

 

اعتراض افخمی، به نسخه نمایش‌داده‌شده در جشنواره بود چرا که معتقد بود تدوین این فیلم، مورد قبول او نیست. این دعوا، تا پایان دهه ۹۰ ادامه داشت تا اینکه سال گذشته، اخباری مبنی بر رفع مشکلات این فیلم منتشر شد. اوایل بهمن‌ماه سال گذشته، افخمی در یک برنامه رادیویی اعلام کرد که «فرزند صبح» از ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ به روی پرده می‌رود. اتفاقی که متاسفانه میسر نشد تا طلسم نمایش این فیلم، همچنان شکسته نشود.

 

محمدرضا شرف‌الدین، تهیه‌کننده این فیلم درباره لغو شدن اکران فرزند صبح در ۱۵ خرداد امسال گفت:

«فیلم در نوبت پروانه نمایش است و این امیدواری وجود داشت که موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره)، اقدامات خوبی در این زمینه انجام دهد تا فیلم به نمایش در خرداد امسال برسد که متاسفانه این اتفاق رخ نداد.»

وی افزود: «من تمام اقدامات مربوط به خود و عوامل اجرایی را انجام داده‌ام اما مشکل، از جای دیگری است و ربطی به مجوزهای ساخت ندارد و در زمینه رفع این مشکلات، موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) باید پیگیری کند.»

تهیه‌کننده فرزند صبح در پاسخ به این پرسش که بالاخره کدام تدوین از فیلم، برای نمایش عمومی در نظر گرفته شده، گفت: «آخرین تدوین فیلم، مورد قبول آقای افخمی است و این نسخه، همان نسخه مورد تائید اوست.»

بنابراین این‌طور به نظر می‌رسد که مشکل «فرزند صبح» برای اکران عمومی، از فیلتر سازمان سینمایی عبور نمی‌کند و مشکلاتی غیرسینمایی، دامن‌گیر این فیلم شده است. مشکلاتی که سبب شد تا فیلم در محتمل‌ترین زمان نمایش عمومی خود که اکران خردادماه امسال بود، به روی پرده نرفته تا هیچ چشم‌اندازی برای اکران عمومی این فیلم وجود نداشته باشد.

 

در فیلم فرزند صبح، عبدالرضا اکبری نقش بنیانگذار جمهوری اسلامی را بازی می کند.

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۱۴ خرداد ۱۴۰۱

برچسب‌ها:, , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • با رکوردداران کنسرت موسیقی در سال ۱۴۰۲ آشنا شوید

    تریبون هنر: هنوز یک‌ماه از سال جدید نگذشته که قیمت بلیت‌های موسیقی ۱۰۰هزار تومان گران‌تر شده و بلیت کنسرت‌ها نزدیک به ۹۰۰هزار تومان به‌خصوص در کنسرت‌های پاپ دیده می‌شود. در دیگر شهرها هم قیمت بلیت‌ها تا سقف ۶۰۰هزار تومان به فروش می‌رسد که سقف قیمت در سال گذشته به ۵۰۰هزار […]

  • رضا داودنژاد، «مصائب شیرین»، کات!

    تریبون هنر: مخابره خبر درگذشت رضا داودنژاد در شامگاه ۱۳ فروردین ماه در حالی که چند سال قبل در چنین روزی خبر درگذشت جمشید مشایخی را مخابره کردیم، آنقدر سخت بود که برای انتشارش تامل کردیم، به چند نفر زنگ زدیم، فکر می‌کردیم دروغ ۱۳ فروردین ماه است اما گویا […]

  • ماجرای یک پرونده‌ رازآلود در «بی‌بدن»/ قصه دختری که جنازه ندارد

    تریبون هنر: فیلم «بی‌بدن» اولین تجربه سینمایی مرتضی علیزاده به نویسندگی کاظم دانشی است که به موضوع جنجالی قتل یک دختر و ماجراهای پس از آن در روایتی مشابه فیلم «علفزار» می‌پردازد. در قالب سلسله گزارش‌هایی با عنوان «پیشنهاد نوروزی خبرگزاری مهر» به مخاطبان سینما» به معرفی فیلم‌های اکران نوروزی […]

  • کدام فیلم ها در سینمای ۱۴۰۲ توقعات را برآورده نکرده؟

    تریبون هنر: ایرنا نوشت: سال ۱۴۰۲ سالی غیرقابل پیش‌بینی برای گیشه سینماها بود. سالی که اخبار فروش ۱۰۰۰میلیاردی تمام سینما را گرفته بود و در این بین فیلم‌هایی آمدند و رفتند که هیچ‌کس متوجه آن‌ها نشد. از دومین فیلم کارگردان فسیل گرفته تا کمدی ویلای ساحلی که توقع‌ها را نسبت […]

  • از مایکل جکسون تا پسر بروسلی: کشف چیزهای عجیب در جسد سلبریتی‌ها

    تریبون هنر: از مایکل جکسون و رابین ویلیامز و پسر بروسلی تا هیث لجر و دختر الویس پریسلی، سلبریتی های محتلفی بوده اند که سرنوشت تراژیکی داشته‌اند؛ اما بررسی‌های پس از مرگشان از نکات غافلگیر کننده‌ای در خصوص مرگ آن‌ها پرده برداشته است.   مرگ همیشه اتفاقی غم انگیز است، بخصوص […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad