Ad

بعد از 13 سال منتشر شد

اولین عکس های «هدیه تهرانی» و «سحر دولتشاهی» در فیلم فرزند صبح

تریبون هنر: بعد از سیزده سال، اولین عکس های «هدیه تهرانی» و «سحر دولتشاهی» در فیلم فرزند صبح منتشر شدند.
فیلم «فرزند صبح» بهروز افخمی قرار بود این روزها همزمان با رحلت بنیانگذار انقلاب اسلامی روی پرده سینماها برود ولی باز هم باید در انتظار فرصتی دیگر بماند تا شاید سرانجام به نمایش درآید.

به گزارش تریبون هنر، فروردین ۱۳۸۳ بهروز افخمی ساخت داستان مقطعی از زندگی امام خمینی (ره) را با عنوان «فرزند صبح» آغاز کرد که بعد هم نسخه‌ای از آن در سال ۱۳۸۹ در جشنواره فجر رونمایی شد؛ نسخه‌ای که مورد تایید افخمی نبود و بابت نمایش نسخه‌ای ناقص آنقدر ناراضی بود که گفت، «کاری می‌کنم همه بفهمند من «فرزند صبح» را نساخته‌ام» . اما در نهایت پس از کش‌وقوس‌های فراوان حدود دو سال قبل نسخه‌ای که مورد تایید این کارگردان باشد آماده شد و حتی نسخه‌ای از آن در جشنواره فیلم عمار رونمایی شد.

 

اولین عکس های هدیه تهرانی و سحر دولت شاهی در فیلم فرزند صبح

 

با این حال نسخه نهایی فیلم «فرزند صبح» هنوز به اکران عمومی نرسیده و اگرچه به گفته خود افخمی خیلی از کسانی که باید فیلم را می‌دیدند در موقعیت‌ها و به بهانه‌های مختلف آن را تماشا کرده‌اند، اما اکران آن در سینما و برای تماشاگر عادی هم اهمیت خود را دارد. در این راستا قرار بود فیلم «فرزند صبح» که پخش آن را حوزه هنری برعهده دارد، همزمان با ۱۴ خرداد امسال به مدت محدودی در سینما اکران شود که مقدمات آن فراهم نشد.

افخمی بیان کرد که احتمالا در مهرماه این فیلم روی پرده می‌رود.

 

اولین عکس های هدیه تهرانی و سحر دولت شاهی در فیلم فرزند صبح

 

این کارگردان سینما دو سال قبل در گفت‌وگویی با ایسنا که به بهانه آماده شدن نسخه نهایی فیلم «فرزند صبح» انجام شد، گفته بود:‌ از همان ابتدا که فیلمنامه «فرزند صبح» را می‌نوشتم به فرهاد مهراد فکر می‌کردم. شاید اگر کسی بگوید که من در فیلم «فرزند صبح» از آلبوم «برف» فرهاد اقتباس کرده‌ام بیراه نگفته باشد، چون خیلی تحت‌تاثیر این آلبوم بودم. اصلا در ابتدا با گوش دادن این آهنگ‌ها فیلم نامه نوشته شد بعد بر اساس فیلمنامه، خانه‌ معماری شد و تصاویر را که در فصل‌ها و رنگ‌های مختلف گرفتیم مشخص شد که هرکدام متعلق به کدام آهنگ آلبوم است.

 

اولین عکس های هدیه تهرانی و سحر دولت شاهی در فیلم فرزند صبح

 

آلبوم «برف» زمانی که در میانه‌های فیلمبرداری «شوکران» بودم، یعنی حدود سال ۷۸ و اولین بار هم در لس‌آنجلس پخش شد و به دست من هم رسید.

خیلی از این آلبوم خوشم آمد و فکر کردم «برف» نشان می‌دهد که فرهاد جدا از اینکه خواننده خوبی بوده، آهنگساز بزرگی هم بوده است ولی زیر سایه اسفندیار منفردزاده هیچگاه به این حس نرسیده بود که خودش آهنگ‌هایش را بسازد تا بعد از انقلاب که خودش آهنگسازی کرد و در این آلبوم «برف» به پختگی رسید.

پس از شنیدن این آلبوم اولین و البته آخرین باری که با فرهاد تماس گرفتم همان زمان ساخت «شوکران» بود و به او زنگ زدم و گفتم می‌خواهم فیلمی بسازم و خواستم که او برای فیلم موسیقی بسازد.

 

اولین عکس های هدیه تهرانی و سحر دولت شاهی در فیلم فرزند صبح

 

او درباره اینکه آیا «فرهاد» می‌دانست که فیلم درباره کیست؟ گفت:بله، فرهاد از ابتدا به امام و انقلاب علاقه‌مندی داشت و با سید مرتضی آوینی هم رفیق بود. به او گفتم که فیلم درباره چه موضوعی است. پرسید الان چه می‌کنی؟ گفتم فعلا مشغول ساخت «شوکران» هستم. گفت پس حالا نه به دار است و نه به بار. باید اول سناریو را بخوانم و فیلم را ببینم، که متاسفانه کار ما آنقدر طول کشید که فرهاد از دنیا رفت.

 

اولین عکس های هدیه تهرانی و سحر دولت شاهی در فیلم فرزند صبح

در فیلم «فرزند صبح» عبدالرضا اکبری نقش میانسالی روح‌الله خمینی، هدیه تهرانی (دایه)، محمدرضا شریفی‌نیا (سیداحمد خمینی)، سحر دولتشاهی (مادر)، آتیلا پسیانی (پدر) را بازی کرده‌اند.

 

اولین عکس های هدیه تهرانی و سحر دولت شاهی در فیلم فرزند صبح

اولین عکس های هدیه تهرانی و سحر دولت شاهی در فیلم فرزند صبح

اولین عکس های هدیه تهرانی و سحر دولت شاهی در فیلم فرزند صبح

تاریخ انتشار :۱۴ خرداد ۱۴۰۲

برچسب‌ها:, , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • مینی سریال «بچه گوزن»؛ روایت هیجان انگیز یک رابطه سادومازوخیسمی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سریال «بچه گوزن» داستان واقعی یک رابطه سادومازوخیسمی (آزارگری و آزارخواهی) است. مرد و زن هر دو گرفتار این بیماری روانی اند با این تفاوت که مرد ظاهری عادی و معمولی دارد اما به اندازه زن که رفتارش بیانگر آشفتگی روحی اش است، بیمار است. […]

  • نگاهی به تاثیر آیین و هنر مردمی در آثار سینمایی و نمایشی
    بهرام بیضایی، ناصر تقوایی و عباس کیارستمی با تعزیه ایرانی چه کردند

    تریبون هنر: تعزیه، این هنر عامه یکی از عمیق‌ترین هنرهای ایرانی است که در دوره مدرن توجه بسیاری از هنرمندان تراز را در شیوه‌های مختلف هنری به خود جلب کرده است، از جمله آن هنرمندان در سینما حداقل سه سینماگر با نوشتن و یا ساختن و یا الگوگرفتن از پیشنهادهای […]

  • یادداشت حامد حنیفی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه: بی اختیار اشک می‌ریختیم

    تریبون هنر: حامد حنیفی در یادداشتی درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی نوشت: من و اکثریت قریب به اتفاق حضار بی اختیار اشک می‌ریختیم. به گزارش تریبون هنر، حامد حنیفی، آهنگساز برجسته موسیقی ایران و منتقد موسیقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه نوشت: […]

  • بابک جهانبخش مرگ با طعم نسکافه به کارگردانی بابک صحرایی

    تریبون هنر: بابک جهانبخش، خواننده برجسته و توانمند موسیقی ایران، یادداشتی را درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر، بابک جهانبخش در یادداشت خود درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» و بابک صحرایی ر صفحه اینستاگرامش نوشت: بابک صحرایی فارغ از […]

  • رضا صادقی در مرگ با طعم نسکافه

    تریبون هنر: رضا صادقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه به نویسندگی و کارگردانی بابک صحرایی نوشت: رفتم چون رفیقم رو ذوست دارم و دعوتش برام محترم بود اما شگفت زده شدم به گزارش تریبون هنر، رضا صادقی خواننده برجسته و مولف موسیقی ایران در یادداشتی به تحلیل […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad