Ad


سه هزار و هشتصد نفر از کادر درمان مهمان اجرای ویژه «سی‌صد» شدند

تریبون هنر: سه هزار و هشتصد نفر از کادر درمان مهمان اجرای ویژه سی‌صد شدند.

به گزارش تریبون هنر، کنسرت-نمایش «سی‌صد» بیست و چهارمین اجرای خود را به طورِ کامل به اعضای کادر درمان که از آغاز همه‌گیری کرونا، مبارزانِ نستوه با این بیماری بوده‌اند، اختصاص داد.

روز یک‌شنبه (دوم مردادماه) سه هزار و هشتصد نفر از اعضای جامعه‌ی پزشکان و پرستاران (برابر با ظرفیت کاملِ محل اجرای کنسرت کاخِ سعدآباد) میهمانِ این پروژه بودند و از «ایران» شنیدند و بخشی از تاریخِ پررنج، اما باشکوهِ این سرزمین را مشاهده کردند.

برگزارکنندگان «سی صد» اعلام کردند اجرای رایگان کنسرت نمایش سی صد، ادای دین به آن دسته از هم میهنانمان است که با کم‌ترین امکانات و تنها با گرو گذاشتنِ جانِ خویش، به مقابله با ویروس کرونا پرداخته‌اند،

 

اجرای ویژه سی صد با هم‌کاری مدیران روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شد.

 

در کنسرت نمایش سی صد کاری از سهراب پورناظری که با کارگردانی امیر جدیدی و موسیقی تهمورس پورناظری در این شب‌ها بر روی صحنه می‌رود، رضا بهرام به عنوان خواننده و بازیگرانی چون جواد عزتی، طناز طباطبایی، مهران غفوریان، دلنیا آرام و … با تهیه کنندگی محمد حسین توتونچیان حضور دارند و تا امروز، بیش از نود هزار مخاطب از کنسرت-نمایش «سی‌صد» دیدار کرده‌اند.

علی نصیریان و رضاکیانیان نیز از بازیگران بخش تصویری این کنسرت نمایش هستند.

 

 

بیشتر بخوانید و ببینید:

عکس های اختصاصی از کنسرت «سی صد» با حضور جواد عزتی، امیر جدیدی و دیگر هنرمندان

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۵ مرداد ۱۴۰۱

برچسب‌ها:, , , , , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad