Ad


وداع «آلن دلون» با کلکسیون چند میلیون دلاری‌اش

تریبون هنر: بیش از ۸۰ اثر هنری از مجموعه خصوصی «آلن دلون» ـ بازیگر مشهور فرانسوی ـ در ماه ژوئن به حراج گذاشته می‌شود.

به گزارش تریبون هنر به نقل از فرانس ۲۴، «آلن دلون » ۸۷ ساله در دهه ۱۹۶۰ میلادی با ایفای نقش در فیلم‌های کلاسیکی مانند «پلنگ»، «سامورائی» و «استخر» به یکی از تجسم‌های سبک فرانسوی تبدیل شد و حالا اعلام کرد قصد دارد مجموعه هنری خصوصی خود را که بین ۴ تا ۵ میلیون یورو ارزش گذاری شده و شامل آثار کلاسیک هنرمندانی چون «دلاکروا» و «ورونزی» است، به فروش بگذارد.

این آثار پیش از اینکه در ۲۲ ژوئن به حراج گذاشته شوند در نیویورک، هنگ کنگ، ژنو، لندن و پاریس به نمایش درخواهند آمد.

این بازیگر در کاتالوگ حراجی بونهام کورنت پاریس گفت: اولین نقاشی خود را در سال ۱۹۶۴ در لندن خریدم و در طول سال‌ها، نقاشی‌ها، پرتره‌ها و مجسمه‌های بیشتری به دست آوردم که مرا تحت تأثیر قرار داد، با من صحبت کرد و حتی گاهی اوقات مرا دلداری داد. این آثار در طول سالیان متمادی با من همراه بوده و بخشی از زندگی من بوده است».

در میان این آثار یک نقاشی رنگ روغن از «رائول دوفی» به ارزش بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ هزار یورو و یک پرتره اثر «اوژن دلاکروا» متعلق به سال ۱۸۲۵ به ارزش ۶۰۰ هزار یورو دیده می‌شود.

«دلون» در سال ۲۰۰۷ نیز مجموعه بزرگی از نقاشی‌های معاصر را فروخت و گفت که از ایده فروش پس از مرگ متنفر است. او همچنین در سال ۲۰۱۶ بخش‌های دیگری از متعلقات خود شامل مجموعه‌های ساعت و سلاح‌ را در سال ۲۰۱۶ به فروش رساند.

سال گذشته «آلن فابین» فرزند ستاره فرانسوی سینمای جهان در دهه شصت و هفتاد میلادی، اعلام کرده پدرش تصمیم به اُتانازی یا «مرگ‌ خودخواسته» گرفته اما پس از چند روز این اظهارات را پس گرفت.

«آن دلون» تاکنون چندین بار در حمایت از اُتانازی صحبت کرده است که در سوئیس محل زندگی او امری قانونی است. اواسط ماه مارس سال گذشته نیز پسر دیگرش «آنتونی» در مصاحبه با شبکه RTL گفته بود به پدرش قول داده که هر وقت زمانش برسد، به او در مرگ خودخواسته کمک کند. برخی از رسانه‌ها بر اساس این صحبت‌ها اعلام کردند «آلن دلون» از پسرش آنتونی درخواست کرده برای انجام مقدمات این کار به او کمک کند و حتی با خانواده‌اش نیز خداحافظی کرده است.

«آلن دلون» که بازی در ۸۰ فیلم از جمله چندین شاهکار سینمایی را در کارنامه دارد، اولین بار در سال ۱۹۶۰ و زمانی که ۲۵ سال داشت با بازی در فیلم «ظهر بنفش» توسط «رنه کلمنت» کارگردان فیلم کشف شد.

بسیاری از فیلم‌ها با بازی «آلن دلون» تبدیل به کلاسیک‌های سینما شدند و وی در طول دوران حرفه‌ای خود با کارگردانان نامداری چون «آنتونیونی»، «ویسکونتی»، «ملویل» و «گدار» همکاری کرد و در کنار بازیگران بزرگی چون «ژن گابن»، «عمر شریف»، «لینو ونتورا»، «کلودیو کاردیناله»، «مونیکا ویتی» و… مقابل دوربین رفت.

«دلون» اولین بار در سال ۱۹۶۱ با فیلم «لذت زندگی» قدم به جشنواره کن گذاشت و سپس با فیلم‌های «خسوف» (۱۹۶۲)، «یوزپلنگ» (۱۹۶۳) و «آقای کلین» (۱۹۷۶) حضور در جشنواره کن را تجربه کرد و در سال ۲۰۱۹ جایزه نخل افتخاری کن را دریافت کرد.

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۱۹ فروردین ۱۴۰۲

برچسب‌ها:
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • مروری بر زندگی جان وین در سالگرد تولدش

    تریبون هنر: ماریون روبرت موریسون با نام هنری جان وین (John Wayne) در سال ۱۹۰۷ در شهر وینترست در ایالت آیووا آمریکا به دنیا آمد. وی در کالیفرنیا بزرگ شد و با کسب بورس ورزشی به دانشگاه کالیفرنیای جنوبی رفت. در تعطیلات تابستان کارگر استودیوی فوکس شد و خیلی زود […]

  • نقد «بنشی های اینیشرین»؛ آغاز پوچی با پایان یک دلخوشی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: ارزش عمر آدم به چیست؟ باقی ماندن چه چیزی از انسان در گذر سال ها، عمر او را پربار می کند؟ ما باید چه کار کنیم که در گذر عمر، پوچ و بیهوده نباشیم؟ فیلم بنشی های اینیشرین (banshees of inisherin) پاسخ غم انگیزی به […]

  • خودکشی هنرمندان ایرانی: از آزاده نامداری و زهره فکور صبور تا صادق هدایت و غزاله علیزاده

    تریبون هنر: خودکشی هنرمندان در ایران و جهان، نمونه های فراوانی دارد. خودکشی هایی که عمدتا نتیجه افسردگی این افراد هستند. افسردگی چهره ندارد، در این گزارش به چندین هنرمند داخلی و جهانی پرداختیم که بخاطر افسردگی به زندگیشان پایان دادند. این موضوع همیشه پرسیده می‌شود، یک پایان تلخ بهتر […]

  • حامیان اصلی فیلم برادران لیلا چه کسانی هستند؟

    تریبون هنر: سید عبدالجواد موسوی در خبر آنلاین نوشت: این روزها به طعنه و گلایه زیاد شنیده ایم که در مملکت ما همه شده اند منتقد فیلم. مشخصا هم به فیلم برادران لیلا اشاره می کنند که از زمان پخشش در فضای مجازی کم تر کسی درباره اش اظهار نظر […]

  • سریال آخرین بازمانده از ما: رویای به حقیقت پیوسته ی گیمرها

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: اگر گیمر هستید سریال «آخرین بازمانده از ما» برای شما تجربه ای فوق العاده و رویایی به حقیقت پیوسته است. در غیر این صورت با سریالی معمولی مواجه خواهید بود که در دو قسمت پایانی، جذاب می شود. بازی «The Last Of Us» یکی از […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad