Ad


مدیرکل دفتر موسیقی: آثار مرحوم حسین زمان موجب جاودانگی خاطرش خواهد بود

تریبون هنر: محمد الهیاری، مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به مناسبت درگذشت حسین زمان نوشت: از او که جزو خوانندگان مطرح موسیقی پاپ در دوره معاصر بود، آثاری باقی ماند که موجب جاودانگی خاطرش خواهد بود.

به گزارش تریبون هنر به نقل از روابط عمومی دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمداله یاری در پیامی درگذشت حسین زمان هنرمند موسیقی کشورمان را تسلیت گفت.

در متن پیام مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی چنین آمده است: درگذشت جناب آقای حسین زمان هنرمند موسیقی کشورمان موجب تاثر و تأسف شد و هنردوستان و علاقه‌مندانش را سوگوار کرد.

مرحوم حسین زمان دل در گرو این آب و خاک و فرهنگ متعالی داشت. از او که جزو خوانندگان مطرح موسیقی پاپ در دوره معاصر بود، آثاری باقی ماند که موجب جاودانگی خاطرش خواهد بود.

اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده آن مرحوم، از درگاه خداوند متعال مغفرت برای ایشان مسألت دارم.»

همچنین خانه موسیقی ایران در پیامی درگذشت حسین زمان خواننده موسیقی پاپ را به خانواده محترم ایشان و جامعه موسیقی ایران تسلیت گفته است.

 

حسین زمان پس از یک دوره بیماری و عوارض ناشی از سرطان ۲۱ اردیبهشت در ۶۳ سالگی دار فانی را وداع گفت.

وی متولد سال ۱۳۳۸ در تهران بود که پس از پایان تحصیلات متوسطه در تهران و اخذ دیپلم ریاضی از دبیرستان خوارزمی در سال ۱۳۵۶ به دانشگاه راه پیدا کرد و در رشته مهندسی الکترونیک دانشگاه صنعتی اصفهان به تحصیل پرداخت.

او که مبارزات سیاسیش را از ۱۶ سالگی در دبیرستان و با پخش اعلامیه‌ها و نوشتن مقالات سیاسی آغاز کرده بود. پس از دو ترم تحصیل توسط ساواک دستگیر شد و از دانشگاه اخراج شد. پس از آن برای تحصیل به آمریکا رفت و تا آغاز هشت سال دفاع مقدس در آنجا بود. با آغاز جنگ علی‌رغم اینکه حدود صد واحد دانشگاهی را گذرانده بود و برای چند ترم پیاپی شاگرد اول شده بود، به ایران بازگشت و درسش را نیمه‌کاره رها کرد.

سپس راهی جبهه شد و در طول هشت سال دفاع مقدس همزمان با ادامه تحصیل، به مبارزه با دشمن نیز پرداخت. تحصیلاتش را تا کارشناسی ارشد در رشته مهندسی مخابرات ادامه داد.

همچنین زنده‌یاد زمان علاوه بر تدریس و فعالیت‌های دانشگاهی در حوزه مهندسی، از پیشگامان و خوانندگان مشهور موسیقی پاپ دهه هفتاد بود که پس از یک دوره پر فراز و نشیب کاری سال ۱۳۹۸ پس از حدود ۱۷ سال دوری از صحنه، کنسرت خود را با ارکستری ۳۰ نفره به رهبری صابر جعفری در مرکز همایش‌های برج میلاد روی صحنه برد.

«شب دلتنگی»، «گلایه»، «قصه شب»، «شاپرک»، «مشق عشق»، «قصه نگفته»، «قرار عاشقی» از جمله آثار این خواننده فقید است.

 

تاریخ انتشار :۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲

برچسب‌ها:, , , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • جنگ جهانی سوم؛ یک زیبایی هراس انگیز

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: جنگ جهانی سوم جای ترسناکی از زندگی را نشان می دهد که خیلی ها لب مرزش قرار دارند. جامعه امروز ایران پر است از آدم هایی که جوری باخته اند که هیچ چیزی برای از دست دادن ندارند. در اینجای زندگی، فاصله تا جنون و […]

  • مروری بر زندگی جان وین در سالگرد تولدش

    تریبون هنر: ماریون روبرت موریسون با نام هنری جان وین (John Wayne) در سال ۱۹۰۷ در شهر وینترست در ایالت آیووا آمریکا به دنیا آمد. وی در کالیفرنیا بزرگ شد و با کسب بورس ورزشی به دانشگاه کالیفرنیای جنوبی رفت. در تعطیلات تابستان کارگر استودیوی فوکس شد و خیلی زود […]

  • نقد «بنشی های اینیشرین»؛ آغاز پوچی با پایان یک دلخوشی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: ارزش عمر آدم به چیست؟ باقی ماندن چه چیزی از انسان در گذر سال ها، عمر او را پربار می کند؟ ما باید چه کار کنیم که در گذر عمر، پوچ و بیهوده نباشیم؟ فیلم بنشی های اینیشرین (banshees of inisherin) پاسخ غم انگیزی به […]

  • خودکشی هنرمندان ایرانی: از آزاده نامداری و زهره فکور صبور تا صادق هدایت و غزاله علیزاده

    تریبون هنر: خودکشی هنرمندان در ایران و جهان، نمونه های فراوانی دارد. خودکشی هایی که عمدتا نتیجه افسردگی این افراد هستند. افسردگی چهره ندارد، در این گزارش به چندین هنرمند داخلی و جهانی پرداختیم که بخاطر افسردگی به زندگیشان پایان دادند. این موضوع همیشه پرسیده می‌شود، یک پایان تلخ بهتر […]

  • حامیان اصلی فیلم برادران لیلا چه کسانی هستند؟

    تریبون هنر: سید عبدالجواد موسوی در خبر آنلاین نوشت: این روزها به طعنه و گلایه زیاد شنیده ایم که در مملکت ما همه شده اند منتقد فیلم. مشخصا هم به فیلم برادران لیلا اشاره می کنند که از زمان پخشش در فضای مجازی کم تر کسی درباره اش اظهار نظر […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad