Ad


مدیرکل دفتر موسیقی: آثار مرحوم حسین زمان موجب جاودانگی خاطرش خواهد بود

تریبون هنر: محمد الهیاری، مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به مناسبت درگذشت حسین زمان نوشت: از او که جزو خوانندگان مطرح موسیقی پاپ در دوره معاصر بود، آثاری باقی ماند که موجب جاودانگی خاطرش خواهد بود.

به گزارش تریبون هنر به نقل از روابط عمومی دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمداله یاری در پیامی درگذشت حسین زمان هنرمند موسیقی کشورمان را تسلیت گفت.

در متن پیام مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی چنین آمده است: درگذشت جناب آقای حسین زمان هنرمند موسیقی کشورمان موجب تاثر و تأسف شد و هنردوستان و علاقه‌مندانش را سوگوار کرد.

مرحوم حسین زمان دل در گرو این آب و خاک و فرهنگ متعالی داشت. از او که جزو خوانندگان مطرح موسیقی پاپ در دوره معاصر بود، آثاری باقی ماند که موجب جاودانگی خاطرش خواهد بود.

اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده آن مرحوم، از درگاه خداوند متعال مغفرت برای ایشان مسألت دارم.»

همچنین خانه موسیقی ایران در پیامی درگذشت حسین زمان خواننده موسیقی پاپ را به خانواده محترم ایشان و جامعه موسیقی ایران تسلیت گفته است.

 

حسین زمان پس از یک دوره بیماری و عوارض ناشی از سرطان ۲۱ اردیبهشت در ۶۳ سالگی دار فانی را وداع گفت.

وی متولد سال ۱۳۳۸ در تهران بود که پس از پایان تحصیلات متوسطه در تهران و اخذ دیپلم ریاضی از دبیرستان خوارزمی در سال ۱۳۵۶ به دانشگاه راه پیدا کرد و در رشته مهندسی الکترونیک دانشگاه صنعتی اصفهان به تحصیل پرداخت.

او که مبارزات سیاسیش را از ۱۶ سالگی در دبیرستان و با پخش اعلامیه‌ها و نوشتن مقالات سیاسی آغاز کرده بود. پس از دو ترم تحصیل توسط ساواک دستگیر شد و از دانشگاه اخراج شد. پس از آن برای تحصیل به آمریکا رفت و تا آغاز هشت سال دفاع مقدس در آنجا بود. با آغاز جنگ علی‌رغم اینکه حدود صد واحد دانشگاهی را گذرانده بود و برای چند ترم پیاپی شاگرد اول شده بود، به ایران بازگشت و درسش را نیمه‌کاره رها کرد.

سپس راهی جبهه شد و در طول هشت سال دفاع مقدس همزمان با ادامه تحصیل، به مبارزه با دشمن نیز پرداخت. تحصیلاتش را تا کارشناسی ارشد در رشته مهندسی مخابرات ادامه داد.

همچنین زنده‌یاد زمان علاوه بر تدریس و فعالیت‌های دانشگاهی در حوزه مهندسی، از پیشگامان و خوانندگان مشهور موسیقی پاپ دهه هفتاد بود که پس از یک دوره پر فراز و نشیب کاری سال ۱۳۹۸ پس از حدود ۱۷ سال دوری از صحنه، کنسرت خود را با ارکستری ۳۰ نفره به رهبری صابر جعفری در مرکز همایش‌های برج میلاد روی صحنه برد.

«شب دلتنگی»، «گلایه»، «قصه شب»، «شاپرک»، «مشق عشق»، «قصه نگفته»، «قرار عاشقی» از جمله آثار این خواننده فقید است.

 

تاریخ انتشار :۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲

برچسب‌ها:, , , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • مرگ آلن دلون؛ روزگار سپری شدن زیبایی های ناب

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: آلن دلون، یکی از نمادهای زیبایی جهان بود. مرگش به یادمان می رود که ما در روزگاری سپری شده زندگی می کنیم، روزگاری سپری شدن زیبایی های ناب. مرگ آلن دلون هشدار زندگی است. انگار زندگی فریاد می زند: آهای، حواست باشه. آلن دلون هم […]

  • یادداشت بابک نوری برای سعید راد
    یادداشت بابک نوری برای سعید راد
    دیگر از آن نسل طلایی کسی نمانده، جز بهروز خان

    تریبون هنر _ بابک نوری: اگر اون جوری که سینما رو به دو بخش قبل و بعد از انقلاب تقسیم می کنند نگاه کنیم خیلی از ماها با قهرمانها و ضدقهرمانهای سینمای قبل, عاشق و شیفته سینما شدیم و با اون‌ها مشق سینما کردیم … بهروزخان وثوقی ، ناصرخان ملک […]

  • سید جواد یحیوی؛ مجری ممنوع‌الفعالیتی که بازیگری پر کار شد

    تریبون هنر: حالا دیگر دیده شدن نام سید جواد یحیوی به عنوان بازیگر تئاتر اتفاقی تازه نیست چراکه او در این سال‌ها حضور مداومی روی صحنه داشته است. سید جواد یحیوی که نسل جدید تماشاگران شاید خاطره چندانی از اجراهایش در تلویزیون نداشته باشد، در پی ممنوعیتی که سال‌ها پیش […]

  • نامه علیرضا داوودنژاد به عطاران، پیروزفر، طناز طباطبایی، ترلان پروانه و زهرا داودنژاد

    تریبون هنر: علیرضا داودنژاد درباره اکران افتتاحیه فیلم سینمایی «مصائب شیرین ۲»نامه ای را خطاب به رضا عطاران، پارسا پیروزفر، طناز طباطبایی، ترلان پروانه و زهرا داودنژاد منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر،چهارشنبه سپری شده ۴ مرداد ماه در پردیس سینمایی «ایران مال» مراسم افتتاحیه فیلم «مصائب شیرین ۲» در […]

  • مینی سریال «بچه گوزن»؛ روایت هیجان انگیز یک رابطه سادومازوخیسمی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سریال «بچه گوزن» داستان واقعی یک رابطه سادومازوخیسمی (آزارگری و آزارخواهی) است. مرد و زن هر دو گرفتار این بیماری روانی اند با این تفاوت که مرد ظاهری عادی و معمولی دارد اما به اندازه زن که رفتارش بیانگر آشفتگی روحی اش است، بیمار است. […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad