Ad

گزارش اکران«هیهات» برای خانواده‌های شهدا

درویش: عوامل سازنده فیلم«هیهات»در امتداد مسیر شهدا قدم برداشته‌اند./ سراج: در فرهنگ ما شهادت هرگز کهنه نمی‌شود

حامد بهداد، فریبا کوثری و فخرالدین صدیق شریف از حاضران در این مراسم بودند

تریبون هنر: آیین اکران فیلم سینمایی«هیهات» برای خانواده شهدا با حضور هنرمندان، خانواده‌های سرداران شهید و شهدای مدافع حرم شب گذشته ۲۸ مهر ماه در ایوان شمس برگزار شد.

در ابتدای این مراسم احمد رضا درویش، کارگردان فیلم «رستاخیز» که از مهمانان مراسم بود، اظهار داشت: وظیفه دارم عرض ادب کنم به به بزرگان و کسانی که میراث گرانقدر جامعه دینی کشور عزیزمان و کشورهای همسایه در حوزه مقاومت هستند. عزیزانی که بطور عملی وقف خود را برای پایداری در برابر اتفاقاتی که در منطقه افتاده وقف کردند.

درویش اظهار داشت: صاحب اصلی این مجلس مدعوین هستند و سازندگان فیلم مهمان هستند. من به تهیه کننده فیلم گفتم که این فیلم در قواعد حرفه‌ای سینمای ایران نمی گنجد و ساختن آن غیرمنطقی است.

کارگردان «رستاخیز» به تک تک عوامل «هیهات» تبریک گفت که زیرساخت جدیدی را در سینما پایه گذاری کردند. جدای کنشی سینمایی، ساخت «هیهات» مجاهدت هم محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: تولید این فیلم توسط چهار استعداد جوان و کنش گر مستعد ثابت کرد که در سینمای ما همدلی وجود دارد، این وحدت رویه قطعا مرتبط به مضمون «هیهات» است و معنویت جاری در فیلم حتما در ارتباط آن‌ها تاثیرگزار است.

در ادامه درویش با قرائت متنی برگرفته از تصنیف «بانگ جرس» با صدای محمد علیزاده، آلبوم موسیقی نینوا با صدای حسین علیزاده و سخنان سردار سلیمانی در مراسم «پرچمداران دوکوهه» صبحت‌های خود را به پایان رساند.

در ادامه این مراسم حسام الدین سراج خواننده تیتراژ فیلم بر روی صحنه آمد و گفت: هر سال محرم می‌شود و برای امام حسین (ع) عزاداری می‌کنیم اما این عزاداری هر سال برای ما تازه است و سرمشق راه ما به حساب می‌آید و دیدیم که این ایثار چه قدر ارزشمند است. در واقع شهادت در فرهنگ ما مفهومی است که هیچ گاه کهنه نمی شود و همیشه تازگی دارد.

این خواننده در پایان صحبت‌هایش پاره‌ای از شعر نی نامه سروده قیصر امین پور را قرائت کرد.

هم چنین دانش اقباشاوی کارگردان و بازیگر فیلم، صخنانش را با نقل جمله‌ای امام خمینی (ره) آغاز و گفت: ما سه هفته پیش در نجف بودیم و صبح نمایش فیلم «رستاخیز» یک عراقی به من هدیه‌ای داد، اما من می‌خواهم هدیه به صاحب اصلی آن برسد. اقباشاوی پس از آن نهال قاضی خانی را که از مقام معظم رهبری کلاه صورتی گرفته بود به روی صحنه دعوت کرد و پرچم حشد الشعبی عراق را به او هدیه داد.
در ادامه این مراسم خانواده‌های شهدا از‌هادی مقدم دوست به خاطر کارگردانی اثری با مضمون مدافعان حرم تقدیر بعمل آوردند. در این قسمت که با حضور فرزندان سرداران شهید ابراهیم همت، عباس کریمی، حسن طهرانی مقدم، شهید باغبانی، شهید قربانخانی، شهید موسوی(از شهدای لشکر فاطمیون) لوح تقدیری از طرف خانواده‌های شهدا به این نویسنده و کارگردان سینما و تلویزیون اهدا شد.

مقدم دوست گفت: چه تقدیر و جایزه‌ای بهتر از این که بتوانم فیلمی درباره عاشورا بسازم و چه سعادتی بالاتر از آن که فیلم را با خیال راحت بتوانم به خانواده شهدا نشان دهم.

گفتنی است فیلم سینمایی «هیهات» نخستین فیلم ۴ اپیزودی سینمای ایران به تهیه کنندگی احسان محمدحسنی و کارگردانی‌هادی نائیجی، دانش اقباشاوی، سید روح الله حجازی و‌هادی مقدم دوست از محصولات سازمان هنری رسانه‌ای اوج است که در سینماهای کشور در حال اکران است.

 

تاریخ انتشار :۳۰ مهر ۱۳۹۵

برچسب‌ها:, , , , , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • مینی سریال «بچه گوزن»؛ روایت هیجان انگیز یک رابطه سادومازوخیسمی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سریال «بچه گوزن» داستان واقعی یک رابطه سادومازوخیسمی (آزارگری و آزارخواهی) است. مرد و زن هر دو گرفتار این بیماری روانی اند با این تفاوت که مرد ظاهری عادی و معمولی دارد اما به اندازه زن که رفتارش بیانگر آشفتگی روحی اش است، بیمار است. […]

  • نگاهی به تاثیر آیین و هنر مردمی در آثار سینمایی و نمایشی
    بهرام بیضایی، ناصر تقوایی و عباس کیارستمی با تعزیه ایرانی چه کردند

    تریبون هنر: تعزیه، این هنر عامه یکی از عمیق‌ترین هنرهای ایرانی است که در دوره مدرن توجه بسیاری از هنرمندان تراز را در شیوه‌های مختلف هنری به خود جلب کرده است، از جمله آن هنرمندان در سینما حداقل سه سینماگر با نوشتن و یا ساختن و یا الگوگرفتن از پیشنهادهای […]

  • یادداشت حامد حنیفی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه: بی اختیار اشک می‌ریختیم

    تریبون هنر: حامد حنیفی در یادداشتی درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی نوشت: من و اکثریت قریب به اتفاق حضار بی اختیار اشک می‌ریختیم. به گزارش تریبون هنر، حامد حنیفی، آهنگساز برجسته موسیقی ایران و منتقد موسیقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه نوشت: […]

  • بابک جهانبخش مرگ با طعم نسکافه به کارگردانی بابک صحرایی

    تریبون هنر: بابک جهانبخش، خواننده برجسته و توانمند موسیقی ایران، یادداشتی را درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر، بابک جهانبخش در یادداشت خود درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» و بابک صحرایی ر صفحه اینستاگرامش نوشت: بابک صحرایی فارغ از […]

  • رضا صادقی در مرگ با طعم نسکافه

    تریبون هنر: رضا صادقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه به نویسندگی و کارگردانی بابک صحرایی نوشت: رفتم چون رفیقم رو ذوست دارم و دعوتش برام محترم بود اما شگفت زده شدم به گزارش تریبون هنر، رضا صادقی خواننده برجسته و مولف موسیقی ایران در یادداشتی به تحلیل […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad