Ad


شهاب حسینی: سیاست نمی‌تواند چهره واقعی مردم را معرفی کند

تریبون هنر: شهاب حسینی درر رونمایی از فیلم جدیدش گفت:‌ هیچ وقت سیاست‌ نمی‌تواند چهره واقعی مردم یک کشور را معرفی کند و آنچه می‌تواند چهره‌ای واقعی از ایران را متجلی کند، فرهنگ هنر و ادبیات غنی این سرزمین است.

به گزارش تریبون هنر به نقل از روابط عمومی گروه سینمایی هنر و تجربه، ایین رونمایی و اکران افتتاحیه فیلم سینمایی «نویسنده مرده است» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی شهاب حسینی و نویسندگی آرش عباسی شب گذشته (۱۹ اسفند) توسط گروه سینمایی هنر و تجربه و با حضور سازندگان اثر در پردیس سینمایی چارسو برگزار شد.

 

در ابتدای این مراسم شهاب حسینی با تشکر از مخاطبان و مدیران گروه سینمایی هنر و تجربه که شرایط اکران این فیلم را فراهم کردند گفت: شکل‌گیری این دغدغه و ایده اصلی ساخت این فیلم به زمانی بازمی‌گردد که به کشور آمریکا سفر کردم. هنگام ورود به این کشور سوال‌های مختلفی درباره چگونگی کار در سینمای آمریکا برایم وجود داشت ولی می‌خواستم روال فیلمسازی را تجربه کنم.

 

وی ادامه داد: دغدغه دیگر من این بود که احساس می‌کردم می‌توانیم با بررسی تاریخ ادبیات ایران، آثار بزرگانی همچون مولانا، فردوسی و دیگر گنجینه‌های ادب و هنر را دستمایه نگارش فیلمنامه‌هایی به زبان انگلیسی قرار داد و با آداپته کردن آن به زبان انگلیسی، فیلم‌هایی را برای مخاطبان جهانی آماده کنیم.

وی تصریح کرد:در اولین قدم و به شکل یک بذر تلاش کردم به صورت کاملا شخصی در این راه قدم گذاشته و تجربیاتی کسب کنم. بنابراین نمایشنامه‌ای به نام «نویسنده مرده است» از آرش عباسی را انتخاب کردم که پیش از این به روی صحنه رفته بود و آن را تبدیل به فیلم کردم.

 

کارگردان فیلم «مقیمان ناکجا» عنوان کرد: امیدوارم «نویسنده مرده است» را به عنوان بذری در نظر بگیرید که در ادامه آن بتوانیم از داستان‌های نویسندگان بزرگ ایران، آثاری را در سینمای جهان و برای مخاطبین جهانی آماده کنیم، چراکه نویسندگان بزرگی از این دست در تاریخ ایران فراوان هستند.

 

بازیگر فیلم «فروشنده» با تشکر از گویندگان فیلم (زهره شکوفنده و منوچهر والی‌زاده) و آرزوی سلامتی برای منوچهر والی‌زاده گفت: تمام دوران کودکی و جوانی ما با صدای این عزیزان سپری شد اما سال‌هاست که صدای این عزیزان بر پرده سینماها شنیده نشده بود.

 

شهاب حسینی درباره دلیل دوبله کردن فیلم «نویسنده مرده است» به زبان فارسی و عدم نمایش آن با زیرنویس انگلیسی افزود: این فیلم اثری پر دیالوگ است و احساس کردم خواندن زیرنویس با این حجم از دیالوگ برای تماشاگر می‌تواند خسته‌کننده باشد و به همین دلیل، تصمیم گرفتم تا این اثر در گروه هنر و تجربه به صورت دوبله فارسی اکران شود. اما هنگام عرضه در پلتفرم‌ها، هر دو نسخه زیرنویس و دوبله در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

 

وی با اشاره به استقبال مخاطبان خارجی و نمایش این فیلم در جشنواره‌های مختلف گفت: هیچ وقت سیاست‌ نمی‌تواند چهره واقعی مردم یک کشور را معرفی کند چراکه سیاست‌ها همواره بر اساس منافع تعریف می‌شوند. اما اتفاقی که می‌تواند چهره‌ای واقعی از ایران را متجلی کند، فرهنگ هنر و ادبیات غنی این سرزمین است و اگر همت شود و داستان‌های جذاب ایرانی در سینمای جهان عرضه شود، اتفاق‌های بزرگی خواهد افتاد.

 

کارگردان فیلم «ساکن طبقه وسط» توضیح داد: هرکاری که انجام می‌دهیم باید برای مردم همین کشور باشد. ایجاد افتراق کاری ساده است اما برخلاف مشیت الهی است چراکه هدف خداوند از آفرینش، همواره رساندن کثرت به وحدت بوده است.

 

اجرای این برنامه را علی زادمهر بر عهده داشت. فیلم سینمایی «نویسنده مرده است» از ۲۳ اسفند در سینماهای منتخب گروه سینمایی هنر و تجربه اکران عمومی می‌شود.

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۲۰ اسفند ۱۴۰۲

برچسب‌ها:
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • مینی سریال «بچه گوزن»؛ روایت هیجان انگیز یک رابطه سادومازوخیسمی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سریال «بچه گوزن» داستان واقعی یک رابطه سادومازوخیسمی (آزارگری و آزارخواهی) است. مرد و زن هر دو گرفتار این بیماری روانی اند با این تفاوت که مرد ظاهری عادی و معمولی دارد اما به اندازه زن که رفتارش بیانگر آشفتگی روحی اش است، بیمار است. […]

  • نگاهی به تاثیر آیین و هنر مردمی در آثار سینمایی و نمایشی
    بهرام بیضایی، ناصر تقوایی و عباس کیارستمی با تعزیه ایرانی چه کردند

    تریبون هنر: تعزیه، این هنر عامه یکی از عمیق‌ترین هنرهای ایرانی است که در دوره مدرن توجه بسیاری از هنرمندان تراز را در شیوه‌های مختلف هنری به خود جلب کرده است، از جمله آن هنرمندان در سینما حداقل سه سینماگر با نوشتن و یا ساختن و یا الگوگرفتن از پیشنهادهای […]

  • یادداشت حامد حنیفی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه: بی اختیار اشک می‌ریختیم

    تریبون هنر: حامد حنیفی در یادداشتی درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی نوشت: من و اکثریت قریب به اتفاق حضار بی اختیار اشک می‌ریختیم. به گزارش تریبون هنر، حامد حنیفی، آهنگساز برجسته موسیقی ایران و منتقد موسیقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه نوشت: […]

  • بابک جهانبخش مرگ با طعم نسکافه به کارگردانی بابک صحرایی

    تریبون هنر: بابک جهانبخش، خواننده برجسته و توانمند موسیقی ایران، یادداشتی را درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر، بابک جهانبخش در یادداشت خود درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» و بابک صحرایی ر صفحه اینستاگرامش نوشت: بابک صحرایی فارغ از […]

  • رضا صادقی در مرگ با طعم نسکافه

    تریبون هنر: رضا صادقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه به نویسندگی و کارگردانی بابک صحرایی نوشت: رفتم چون رفیقم رو ذوست دارم و دعوتش برام محترم بود اما شگفت زده شدم به گزارش تریبون هنر، رضا صادقی خواننده برجسته و مولف موسیقی ایران در یادداشتی به تحلیل […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad