Ad

توضیحات میرباقری از موفقیت صدا و سیما در برابر شبکه های ماهواره ای

معاون سیما: «ما ۸۷ درصد بیننده داریم و شبکه‌های ماهواره‌ای ۱۲ درصد»

مخاطب سریال ایرانی حتی به بالاتر از ۶۰ درصد می‌رسد

تریبون هنر: معاون سیما درباره موفقیت صدا و سیما در برابر شبکه های ماهواره ای توضیحاتی ارائه داد و گفت: «ما ۸۷ درصد بیننده داریم و شبکه‌های ماهواره‌ای ۱۲ درصد»

میرباقری در اظهاراتی به این نکته اشاره کرد که تمایل مردم به سریال‌های ایرانی، بیشتر از کارهای خارجی است.

او توضیح داد: ممکن است یک سریال خارجی تا ۴۰ درصد بیننده داشته باشد اما مخاطب سریال ایرانی حتی به بالاتر از ۶۰ درصد می‌رسد.

معاون سیما تصریح کرد: مشکل اصلی سریال‌ها این است که تعداد قابل توجهی نویسنده پرکار و باسواد وجود ندارد. در حال حاضر بیش از ۳۰ متقاضی برای ساخت سریال وجود دارد، اما نباید نگاه‌های سطحی در این کارها وارد شود.

میرباقری گفت: ما در عمق روستاهای ایران امکان نظرسنجی داریم و براین اساس تلویزیون جمهوری اسلامی ایران حدود ۸۷ درصد بیننده دارد. سریال‌های ماه رمضان هم بیش از ۵۷ درصد مخاطب داشته است.

معاون سیما در عین اعلام کرد: شبکه‌های ماهواره‌ای در ایران تنها ۱۲ درصد مخاطب دارند که ممکن است این درصد مخاطب در یک مکان خاص باشد و این مخاطبان کاملا به طور پراکنده نیستند.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه سازمان صداوسیما هیچ مشکلی در تأمین مالی پروژه‌های تلویزیون ندارد، اظهار کرد: به غیر از هزینه سریال‌های الف ویژه، صداوسیما قادر است هزینه سریال‌های متوسط را هم تأمین کند و هیچ مشکلی در تأمین بودجه آن‌ها ندارد. اگر نویسنده‌ای متن خوبی ارائه دهد حتما تلویزیون آن را کار خواهد کرد و به هیچ وجه فیلترینگ مذهبی و سیاسی نداریم؛ به شرط اینکه آثار ارائه شده از پشتوانه علمی و فکری برخوردار باشند.

در بخشی از گفت‌وگوی معاون سیما در جمع بازیگران سریال «گمشدگان»، پرویز پورحسینی مطرح کرد: نویسندگان ما نباید پشت درِ سازمان بمانند و این سازمان صداوسیماست که باید از آن‌ها دعوت به کار و حمایت کند.

مرتضی میرباقری نیز در این خصوص اعلام کرد که ما در حال حاضر لیست کاملی از نویسندگان و کارگردانانی که در ۳۰ سال اخیر در تلویزیون کار کرده‌اند تهیه کرده‌ایم و اکنون فکر نمی‌کنم فرد مجرب و قَدَر پشت در سازمان بمانند.

تاریخ انتشار :۲۱ تیر ۱۳۹۶

برچسب‌ها:,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • با رکوردداران کنسرت موسیقی در سال ۱۴۰۲ آشنا شوید

    تریبون هنر: هنوز یک‌ماه از سال جدید نگذشته که قیمت بلیت‌های موسیقی ۱۰۰هزار تومان گران‌تر شده و بلیت کنسرت‌ها نزدیک به ۹۰۰هزار تومان به‌خصوص در کنسرت‌های پاپ دیده می‌شود. در دیگر شهرها هم قیمت بلیت‌ها تا سقف ۶۰۰هزار تومان به فروش می‌رسد که سقف قیمت در سال گذشته به ۵۰۰هزار […]

  • رضا داودنژاد، «مصائب شیرین»، کات!

    تریبون هنر: مخابره خبر درگذشت رضا داودنژاد در شامگاه ۱۳ فروردین ماه در حالی که چند سال قبل در چنین روزی خبر درگذشت جمشید مشایخی را مخابره کردیم، آنقدر سخت بود که برای انتشارش تامل کردیم، به چند نفر زنگ زدیم، فکر می‌کردیم دروغ ۱۳ فروردین ماه است اما گویا […]

  • ماجرای یک پرونده‌ رازآلود در «بی‌بدن»/ قصه دختری که جنازه ندارد

    تریبون هنر: فیلم «بی‌بدن» اولین تجربه سینمایی مرتضی علیزاده به نویسندگی کاظم دانشی است که به موضوع جنجالی قتل یک دختر و ماجراهای پس از آن در روایتی مشابه فیلم «علفزار» می‌پردازد. در قالب سلسله گزارش‌هایی با عنوان «پیشنهاد نوروزی خبرگزاری مهر» به مخاطبان سینما» به معرفی فیلم‌های اکران نوروزی […]

  • کدام فیلم ها در سینمای ۱۴۰۲ توقعات را برآورده نکرده؟

    تریبون هنر: ایرنا نوشت: سال ۱۴۰۲ سالی غیرقابل پیش‌بینی برای گیشه سینماها بود. سالی که اخبار فروش ۱۰۰۰میلیاردی تمام سینما را گرفته بود و در این بین فیلم‌هایی آمدند و رفتند که هیچ‌کس متوجه آن‌ها نشد. از دومین فیلم کارگردان فسیل گرفته تا کمدی ویلای ساحلی که توقع‌ها را نسبت […]

  • از مایکل جکسون تا پسر بروسلی: کشف چیزهای عجیب در جسد سلبریتی‌ها

    تریبون هنر: از مایکل جکسون و رابین ویلیامز و پسر بروسلی تا هیث لجر و دختر الویس پریسلی، سلبریتی های محتلفی بوده اند که سرنوشت تراژیکی داشته‌اند؛ اما بررسی‌های پس از مرگشان از نکات غافلگیر کننده‌ای در خصوص مرگ آن‌ها پرده برداشته است.   مرگ همیشه اتفاقی غم انگیز است، بخصوص […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad