Ad

سه پیشنهاد دادستان برای برگزاری کنسرت ها

نوش آبادی: دادستان می گوید کنسرت ها توسط پلیس ضبط شوند تا مردم شئونات را بیشتر رعایت کنند

سخنگوی ارشاد درباره نظرات دادستان برای برگزاری کنسرت ها توضیح داد

نوش آبادی، سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر این‌که پیشنهادهای دادستان تهران برای برگزاری کنسرت به معنای مخالفت با اجرای آن نیست، گفت: این پیشنهادها تأکیدی بر سلامت اجرای برنامه‌های موسیقی است تا ما شاهد لغو کنسرت نباشیم.

حسین نوش‌آبادی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به سه پیشنهاد دادستان تهران برای برگزاری کنسرت، گفت: هر نهاد و دستگاهی براساس وظایف قانونی‌اش، یکسری اقدامات انجام می‌دهد و وظیفه ما به‌عنوان دستگاه متولی حوزه فرهنگ و هنر، صدور مجوز و نظارت بر اجرای مطلوب آن برنامه براساس تعهدات گرفته‌شده‌ از برگزارکننده برنامه است.

او ادامه داد: وقتی فرد، مجموعه، موسسه یا شرکتی، تقاضای اجرای کنسرت را مطرح می‌کند، ما براساس روند قانونی، کار را دنبال می‌کنیم و به‌طور طبیعی از آن‌ها تعهداتی را می‌گیریم. بنابراین یکی از پیشنهادهای دادستان مبنی بر «تضمین سلامت محتوا» از سوی وزارت ارشاد در حال حاضر انجام می‌شود، آن هم با تعهداتی که ما از برگزارکننده می‌گیریم.

وی اظهار کرد: طبق شیوه‌نامه‌ای که آقای وزیر ابلاغ کرد، وظیفه همه نهادها، بویژه حوزه‌های ذی‌ربط در اجرای مطلوب برنامه‌ها مشخص شده و طبیعی است که در این راستا، قوه قضاییه نیز براساس وظایف‌اش که ناظر بر پیشگیری از جرم و برخورد با جرایم آشکار است، مطابق تکلیف‌اش عمل می‌کند، پس این شروط یا پیشنهادها، منافاتی با برنامه‌های ما ندارد.

به گفته نوش‌آبادی، پیشنهادهای دادستان تهران می‌تواند در راستای تقویت هرچه بهتر برنامه‌های موسیقی باشد، البته منوط بر این‌که این پیشنهادها به‌خوبی اجرایی شوند، چون در حال حاضر برخی از این شروط، در روند اجرای کنسرت‌ها انجام می‌شوند.

سخنگوی وزارت ارشاد با اشاره به بخشی از پیشنهاد دادستان تهران درباره تضمین امنیت کنسرت‌ها ‌توسط فرماندار یا استاندار، گفت: نیروهای نظامی براساس نقش‌شان در زمینه نظارت بر اماکن عمومی، وظایف قانونی خود را انجام می‌دهند. بر این اساس، مشکلی هم به‌وجود نمی‌آید. پس می‌توان گفت که در حال حاضر دو پیشنهاد از سه پیشنهاد دادستان برای برگزاری کنسرت‌ها اجرایی می‌شود، فقط می‌ماند پیشنهاد مربوط به ضبط کردن رسمی برنامه‌ها توسط پلیس که ظاهرا این پیشنهاد نیز در راستای پیشگیری از تخلف، جرم و اتفاق‌های حاشیه‌ای مطرح شده است.

او ادامه داد: احتمالا آن‌ها اعتقاد دارند که اگر برنامه‌ای ضبط شود و مخاطبان از ضبط آن آگاه باشند، مراعاتی نسبت به بروز برخی مسائل می‌کنند. ما به‌طور کلی، از حاکم شدن امنیت در کنسرت‌ها نگران نیستیم و اتفاقا هرچه شرایط برای تأمین امنیت فراهم‌تر باشد، دیگر دغدغه چندانی برای برگزارکنندگان مراسم به‌وجود نمی‌آید.

وی بیان کرد: بیشتر برنامه‌ریزان، مجریان و تقاضاکنندگان اجرای کنسرت چارچوب‌ها را رعایت و براساس معیارها و ضوابط قانونی عمل ‌می‌کنند. البته ما نیز در پروسه صدور مجوز، تعهدات لازم را می‌گیریم، یعنی قبل از آن‌که مراجع قضایی یا انتظامی بخواهند ورود پیدا کنند، وزارت ارشاد در برابر تخلفات احتمالی ایستادگی می‌کند و اجازه زیر پا گذاشتن برخی مقررات قانونی و شرعی را نمی‌دهد.

سخنگوی وزارت ارشاد تأکید کرد: اگر مجریان کنسرت بخواهند تعهدات خود را اجرایی نکنند، ممکن است در طول برنامه، خودمان کنسرت را لغو کنیم. کما این‌که این اتفاق افتاده و برنامه‌ای که ضوابط و معیارها را رعایت نکرده، اجازه اجرای دوباره نگرفته است.

وی با تأکید بر این‌که این پیشنهادها منافات و تعارضی با برنامه‌ریزی،‌ نظارت و دقت نظر ما ندارد، گفت: تنها موضوع به ضبط کردن برنامه مربوط است که اگر آن هم قانونی و در راستای وظایف دستگاه‌های ذی‌ربط باشد، ما ترسی نداریم؛ ولی باید تمام مسائل در راستای تأمین امنیت، اجرای مطلوب برنامه، پیشگیری از اتفاق‌های ناگوار و اجرای بدون حاشیه برنامه باشد. بنابراین ما چیزی از همکاری نکردن برای برگزاری کنسرت نمی‌بینیم، چون پیشنهادهای داده‌شده به معنای مخالفت با اجرای کنسرت‌ها نیست.

نوش‌آبادی ادامه داد: دوستان ما در حوزه قضایی معتقدند، برای سالم نگه داشتن سالن‌های اجرای موسیقی از حواشی و تأمین امنیت کشور و پیشگیری از برخی رفتارهای بزهکارانه باید تدابیر لازم در نظر گرفته شود.

او توضیح داد: در برخی مواقع ممکن است خواننده به‌صورت ناخودآگاه رفتاری خلاف عرف و ضابطه داشته باشد یا تماشاچیان و مخاطبان در فضای هیجانی قرار بگیرند و رفتارهایی برخلاف ضوابط شرعی، قانونی و تعهدات اخذشده نشان دهند. اتفاقی که به‌ندرت رخ می‌دهد، ولی احتمالا منظور دادستان آن است که باید تدابیر لازم برای پیشگیری از جرم به کار گرفته شود تا از بروز حواشی جلوگیری شود.

معاون وزیر ارشاد در پایان و در جمع‌بندی گفت: این پیشنهادها یک نوع تأکید بر سلامت اجرای برنامه‌های موسیقی است، تا شاهد لغو کنسرت‌ها نباشیم.

تاریخ انتشار :۱۰ شهریور ۱۳۹۵

برچسب‌ها:, , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • با رکوردداران کنسرت موسیقی در سال ۱۴۰۲ آشنا شوید

    تریبون هنر: هنوز یک‌ماه از سال جدید نگذشته که قیمت بلیت‌های موسیقی ۱۰۰هزار تومان گران‌تر شده و بلیت کنسرت‌ها نزدیک به ۹۰۰هزار تومان به‌خصوص در کنسرت‌های پاپ دیده می‌شود. در دیگر شهرها هم قیمت بلیت‌ها تا سقف ۶۰۰هزار تومان به فروش می‌رسد که سقف قیمت در سال گذشته به ۵۰۰هزار […]

  • رضا داودنژاد، «مصائب شیرین»، کات!

    تریبون هنر: مخابره خبر درگذشت رضا داودنژاد در شامگاه ۱۳ فروردین ماه در حالی که چند سال قبل در چنین روزی خبر درگذشت جمشید مشایخی را مخابره کردیم، آنقدر سخت بود که برای انتشارش تامل کردیم، به چند نفر زنگ زدیم، فکر می‌کردیم دروغ ۱۳ فروردین ماه است اما گویا […]

  • ماجرای یک پرونده‌ رازآلود در «بی‌بدن»/ قصه دختری که جنازه ندارد

    تریبون هنر: فیلم «بی‌بدن» اولین تجربه سینمایی مرتضی علیزاده به نویسندگی کاظم دانشی است که به موضوع جنجالی قتل یک دختر و ماجراهای پس از آن در روایتی مشابه فیلم «علفزار» می‌پردازد. در قالب سلسله گزارش‌هایی با عنوان «پیشنهاد نوروزی خبرگزاری مهر» به مخاطبان سینما» به معرفی فیلم‌های اکران نوروزی […]

  • کدام فیلم ها در سینمای ۱۴۰۲ توقعات را برآورده نکرده؟

    تریبون هنر: ایرنا نوشت: سال ۱۴۰۲ سالی غیرقابل پیش‌بینی برای گیشه سینماها بود. سالی که اخبار فروش ۱۰۰۰میلیاردی تمام سینما را گرفته بود و در این بین فیلم‌هایی آمدند و رفتند که هیچ‌کس متوجه آن‌ها نشد. از دومین فیلم کارگردان فسیل گرفته تا کمدی ویلای ساحلی که توقع‌ها را نسبت […]

  • از مایکل جکسون تا پسر بروسلی: کشف چیزهای عجیب در جسد سلبریتی‌ها

    تریبون هنر: از مایکل جکسون و رابین ویلیامز و پسر بروسلی تا هیث لجر و دختر الویس پریسلی، سلبریتی های محتلفی بوده اند که سرنوشت تراژیکی داشته‌اند؛ اما بررسی‌های پس از مرگشان از نکات غافلگیر کننده‌ای در خصوص مرگ آن‌ها پرده برداشته است.   مرگ همیشه اتفاقی غم انگیز است، بخصوص […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad