Ad

با طرحی از فرهاد فزونی؛

پوستر رسمی «بندر بند» رونمایی شد

طرحی که یادآور گرافیک صفحه‌های ۳۳ دور موسیقی است

تریبون هنر: پوستر فیلم سینمایی «بندر بند» به کارگردانی منیژه حکمت با طرحی از فرهاد فزونی رونمایی شد.

به گزارش نریبون هنر به نقل از روابط عمومی فیلم، پوستر رسمی فیلم سینمایی «بندر بند» ساخته منیژه حکمت به تهیه‌کنندگی منیژه حکمت و مهشید آهنگرانی فراهانی که از ۱۰ آذر اکران خود را در سینماهای سراسر کشور آغاز می‌کند، رونمایی شد.

طراحی پوستر این فیلم که به طور همزمان در سینماهای «هنروتجربه» نیز روی پرده می‌رود، برعهده فرهاد فزونی بوده است.

فرهاد فزونی که بیشتر با کارهای تایپوگرافی‌اش شناخته می‌شود، این‌بار پوستری‌ متفاوت برای فیلم «بندر بند» طراحی کرده که فضای تصویرسازی در آن غالب شده و بیشتر یادآور گرافیک صفحه‌های گرام ۳۳ دور است.

همچنین این پوستر با پوسترهای رایج این روزهای سینمایی که اغلب عکس‌محور هستند، تفاوت دارد. در این پوستر چهره‌ رضا کولغانی بازیگر فیلم، توسط فرهاد فزونی تصویرسازی شده‌است. رضا کولغانی که در میان نسل جوان علاقه‌مند به موسیقی به عنوان خواننده‌ گروه موسیقی داماهی شناخته‌ می‌شود، در فیلم «بندر بند» در نقش یکی از اعضای گروه موسیقی‌ با نام «بندربند» بازی می‌کند.

فزونی تصویر شخصیت «نوید» با بازی رضا کولغانی را در حالی به تصویر کشیده‌ است که در حال نواختن گیتار است؛ گیتاری که در روند فیلم نقش مهمی را ایفا می‌کند و «نوید» مدام از او به عنوان یک دوست مهم یاد می‌کند. دوستی که گویی حتی نقش ناجی را برای «نوید» بازی می‌کند و انگار همه‌ مشکلات را حل خواهد کرد.

فرهاد فزونی که در این فیلم با عنوان کارگردان هنری همکاری کرده و طراحی صحنه، طراحی تیتراژ و گرافیک این فیلم را با همراهی استودیوتهران برعهده داشته است، پیشتر نیز به تجربه‌های متفاوتی از جمله نویسندگی، مجسمه‌سازی و کارگردانی تئاتر دست زده‌ است او علاوه بر جوایز متعدد بین‌المللی در زمینه‌ گرافیک، در جشنواره‌ تئاتر فجر نیز کاندید بهترین کارگردانی و بهترین نمایشنامه شده‌ و جایزه‌ بهترین طراحی صحنه را از آن خود کرده‌ است اما با وجود علاقه فزونی به تجربه‌های متفاوت، باز هم او را بیشتر به‌عنوان طراح گرافیک و تایپوگرافر می‌شناسند.

پیش‌فروش بلیت این فیلم سینمایی از ۷ آذرماه آغاز شده است و علاقه مندان می‌توانند با خرید بلیت «بندر بند» در کار خیر نیز مشارکت داشته باشند به گونه‌ای که با خرید هر بلیت و انتشار آن در شبکه‌های مجازی بخشی از درآمد حاصل از فروش این فیلم به کار خیر اختصاص پیدا خواهد کرد.

در خلاصه داستان «بندر بند» آمده است: یک بند کوچک موسیقی از شهرستان‌های دور جنوب ایران قصد دارند بعد از مدت‌ها در یک کافی‌شاپ در تهران وارد یک رقابت غیر رسمی شوند. مهلا به همراه سایر اعضای بندر بند، همسرش و یکی از نزدیکترین دوستان‌شان سفر خود را از یک استان جنوبی به تهران آغاز می‌کنند، آن هم درست زمانی که همه داشته‌های خود را در سیل از دست داده‌اند…

پخش بین‌المللی این فیلم سینمایی برعهده شرکت ایریماژ است.

جایزه بهترین فیلم جشنواره کلکته و جایزه نتپک جشنواره فیلم‌های کوهستانی اولجو از جمله افتخارات «بندر بند» است که تاکنون در بیش از سی رویداد سینمایی ازجمله جشنواره‌های تورنتو، زوریخ، میل ولی، هاینان و…به نمایش درآمده است.

رضا کولغانی، امیرحسین طاهری، مهلا موسوی و پگاه آهنگرانی بازیگران «بندر بند» هستند.

دیگر عوامل فیلم عبارتند از نویسندگان فیلمنامه: منیژه حکمت و مصطفی زندی، کارگردان هنری: فرهاد فزونی، مدیر فیلمبرداری: سجاد آورند، تدوین: نوید توحیدی، موسیقی متن: فرشاد فزونی، طراحی و ترکیب صدا: آرش قاسمی، طراح صحنه و گرافیک: فرهاد فزونی، طراح لباس: ندا نصر، صدابردار: محمدحسین کاوه، مدیرتولید: جعفر عروجی، جانشین تولید: داریوش حکمت، پشتیبانی تولید: افروز شادکی، محصول بامداد فیلم و کپ فیلم و مشاور رسانه‌ای: نغمه دانش آشتیانی با همراهی سپیده شریعت‌رضوی.

 

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۹ آذر ۱۴۰۰

برچسب‌ها:, , , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • مینی سریال «بچه گوزن»؛ روایت هیجان انگیز یک رابطه سادومازوخیسمی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سریال «بچه گوزن» داستان واقعی یک رابطه سادومازوخیسمی (آزارگری و آزارخواهی) است. مرد و زن هر دو گرفتار این بیماری روانی اند با این تفاوت که مرد ظاهری عادی و معمولی دارد اما به اندازه زن که رفتارش بیانگر آشفتگی روحی اش است، بیمار است. […]

  • نگاهی به تاثیر آیین و هنر مردمی در آثار سینمایی و نمایشی
    بهرام بیضایی، ناصر تقوایی و عباس کیارستمی با تعزیه ایرانی چه کردند

    تریبون هنر: تعزیه، این هنر عامه یکی از عمیق‌ترین هنرهای ایرانی است که در دوره مدرن توجه بسیاری از هنرمندان تراز را در شیوه‌های مختلف هنری به خود جلب کرده است، از جمله آن هنرمندان در سینما حداقل سه سینماگر با نوشتن و یا ساختن و یا الگوگرفتن از پیشنهادهای […]

  • یادداشت حامد حنیفی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه: بی اختیار اشک می‌ریختیم

    تریبون هنر: حامد حنیفی در یادداشتی درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی نوشت: من و اکثریت قریب به اتفاق حضار بی اختیار اشک می‌ریختیم. به گزارش تریبون هنر، حامد حنیفی، آهنگساز برجسته موسیقی ایران و منتقد موسیقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه نوشت: […]

  • بابک جهانبخش مرگ با طعم نسکافه به کارگردانی بابک صحرایی

    تریبون هنر: بابک جهانبخش، خواننده برجسته و توانمند موسیقی ایران، یادداشتی را درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر، بابک جهانبخش در یادداشت خود درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» و بابک صحرایی ر صفحه اینستاگرامش نوشت: بابک صحرایی فارغ از […]

  • رضا صادقی در مرگ با طعم نسکافه

    تریبون هنر: رضا صادقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه به نویسندگی و کارگردانی بابک صحرایی نوشت: رفتم چون رفیقم رو ذوست دارم و دعوتش برام محترم بود اما شگفت زده شدم به گزارش تریبون هنر، رضا صادقی خواننده برجسته و مولف موسیقی ایران در یادداشتی به تحلیل […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad