Ad
سر خط اخبار:
  پ


روح الله زمانی و تجربه مواجهه با جنازه رفیق

تریبون هنر: روح‌ الله زمانی بازیگر فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» می‌گوید از هادی حجازی‌فر کارگردان و بازیگر نقش شهید مهدی باکری در این فیلم، بازیگری، رفاقت، معرفت و مرد بودن را آموخته است.

روح الله زمانی بازیگر نقش خسرو ملازاده در فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» که این روزها روی پرده سینماهای سراسر کشور است، با اشاره به اینکه به کارهای جنگی علاقه‌مند است، گفت: قبل از این پروژه، پیگیر مستندهای جنگی و اتفاقاتی که در جنگ رخ داده است، بودم اما در این فیلم اطلاعات جدیدی به دست آوردم که برایم بسیار جای تعجب داشت. بارها از هادی حجازی‌فر شنیدم که افرادی هم‌سن من چه مرام و معرفتی به خرج دادند و چگونه دلشان را به دریا زدند تا جانش را فدا کنند به گونه‌ای که اصلاً برایش مهم نبود باز می‌گردند یا نه.

 

بازیگر «موقعیت مهدی» با بیان اینکه از کاراکتر خسرو ملازاده که آن را در فیلم ایفا کرده، بسیار یاد گرفته است، عنوان کرد: از آنجا که هر نقشی می‌تواند به بازیگر مواردی را اضافه کند من هم از نقشی که ایفا کردم، شجاعت، معرفت و رفاقت را آموختم.

 

روح الله زمانی در پاسخ به این پرسش که برای رسیدن به این نقش چه کارهایی انجام داده است، تصریح کرد: من متاسفانه افتخار دیدار حضوری با خسرو ملازاده را نداشتم و حتی نتوانستم با ایشان به صورت تلفنی صحبت کنم اما هادی حجازی‌فر به عنوان کارگردان درباره ویژگی‌های کاراکتر به من توضیح داده بود.

 

روح الله زمانی با اشاره به سکانس‌های سختی که در این فیلم سینمایی داشته است، توضیح داد: سکانسی که خسرو ملازاده جنازه دوستش را در آغوشش می‌گیرد، سخت‌ترین سکانس برای من بود آن زمان حتی برای آنکه حس‌ها به درستی منتقل شود، خود را جای کاراکتر گذاشتم و تصور کردم که با جنازه رفیقم روبه‌رو می‌شوم.

 

روح الله زمانی با بیان اینکه ویژگی پاک، صادق و شفاف بودن کاراکتر برایش جذاب بوده است، اظهار کرد: از هادی حجازی‌فر شنیدم که در خاطرات خسرو ملازاده آمده است ایشان به همراه حمید باکری و دیگر اعضای گروهشان ۶ شب بدون آب، غذا و مهمات جنگی بیدار ماندند و جنگیدند این مساله نشان می‌دهد ما با انسان‌های از خود گذشته و درستی روبه‌رو بودیم که در حال حاضر تعدادشان زیاد نیست.

وی تاکید کرد: من آن چیزی را در این فیلم سینمایی به نمایش گذاشتم که هادی حجازی‌فر می‌خواست و از همه مهم‌تر در خاطرات خسرو ملازاده آمده بود در حقیقت زندگی گذشته ایشان را دوباره زندگی کردم و کارگردان تنها برخی موارد را جذاب‌تر نشان داد. از سوی دیگر دوست دارم به این نکته اشاره کنم یکی از اهدافم برای ایفای این نقش این بود به افرادی که هم‌سن من هستند، بفهمانم در زمان جنگ چه اتفاقی افتاده است.

به گفته زمانی، بازی در این فیلم سینمایی ادای دینی به همشهریانش بود که پیش از این کاری برای آن‌ها انجام نداده نبود.

بازیگر «موقعیت مهدی» درباره همکاری با هادی حجازی‌فر گفت: ایشان باعث شد قدم جدیدی در سینما و زندگی‌ام بردارم و بهتر است بگویم تغییر کردم. همچنین باید تاکید کنم که از ایشان بازیگری، رفاقت، معرفت و مرد بودن را یاد گرفتم.

زمانی درباره نقشش در نسخه سریال «موقعیت مهدی» عنوان کرد: کارگردان به من گفته بود در نسخه سینمایی حضور ندارم اما زمانی که فیلم را دیدم غافلگیر و متوجه شدم ایشان با من شوخی کرده است. درباره نسخه سریال این اثر نیز باید بگویم کاملاً متفاوت با نسخه سینمایی آن و نقشم در سریال پُررنگ‌تر است.

وی در ادامه با بیان اینکه «موقعیت مهدی» جزو کارهای تکرارنشدنی در سینماست، مطرح کرد: حقیقتاً من درباره برادران باکری اطلاعات زیادی نداشتم، حتی عکسی ندیده بودم و در حد یک اسم آن‌ها را می‌شناختم. من معتقدم بسیار بد است که شهدا را تنها با نام یک کوچه یا اسم یک اتوبان بشناسیم و برای جلوگیری از این اتفاق ساخت آثاری مانند «موقعیت مهدی» برای جامعه لازم و مفید است.

بازیگر «موقعیت مهدی» در پایان عنوان کرد: لازم می‌دانم از مادرم، محمد عسگری که من را به این پروژه معرفی و بسیار کمک کرد، هادی حجازی‌فر و عوامل فیلم تشکر کنم همچنین امیدوارم مخاطبان به تماشای فیلم بنشینند و به دقت آن را تماشا کنند چراکه مواردی را به آن‌ها یادآوری می‌کند که خالی از لطف نیست.

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۶ فروردین ۱۴۰۱

برچسب‌ها:,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

Notice: Undefined variable: user_ID in /home/tribune/domains/tribunehonar.com/public_html/wp-content/themes/v1/comments.php on line 92

نام




یادداشت آرشیو

  • آنتیک؛ پر حاشیه مثل سن پطرزبورگ، پرخطر مثل شیشلیک

    تریبون هنر _ سید محمد کاظمی: مطمئن نیستم که در طول عمر خود، فیلم “آنتیک” را بیشتر از همین یک بار که در جشنواره دیدم ، ببینم! جسارت فیلم به اندازه ای بالا بود که تیغ سانسور و حتی فراتر از آن “صابون توقیف” را برای تن خویش به حریف […]

  • به بهانه تولد اکبر گلپا: سفری به سال‌های دور

    تریبون هنر: اکبر گلپایگانی یا «گلپا» نخستین مشق‌های موسیقی خود را از پدرش و سپس از حسن یکرنگی فراگرفت، اما فردی که از او یک خواننده ساخت، نورعلی‌خان برومند بود؛ مردی که سال‌ها گلپا را زیر بال و پر خود گرفت و او را با بزرگانی همچون صبا، خالقی و […]

  • فیوریوسا

    تریبون هنر: سال ۲۰۲۴ برای صنعت سینما با ناامیدی‌هایی در گیشه نیز همراه بود، با فیلم‌هایی که باوجود بودجه‌های کلان و انتظارهای بالا، در جذب مخاطبان ناکام ماندند و برخی از آثار بزرگ سال نه‌تنها نتوانستند هزینه‌های خود را جبران کنند، بلکه نقدهای منفی گسترده‌ای را نیز به همراه داشتند. […]

  • یک هیأت انتخاب پربحث برای فیلم فجر با نگاهی به رکورداران ۴۳ دوره

    تریبون هنر: ایسنا نوشت: معرفی اعضای هیأت انتخاب جشنواره فیلم فجر در حالی با واکنش‌های مثبت و منفی همراه بوده که هنوز مشخص نیست چه فیلم‌هایی متقاضی حضور در این رویداد شده‌اند و اگر اسامی این متقاضیان هم اعلام شود، شاید بتوان در آینده قضاوت منطقی‌تری درباره عملکرد هیأت انتخاب […]

  • فیلم زودپز؛ قدمی رو به جلو برای تمام چهره هایش

    تریبون هنر: زودپز ششمین فیلم سینمایی رامبد جوان در مقام کارگردان است. رامبد جوان به عنوان کارگردان، کارنامه قابل اعتنایی در عرصه سینما دارد. او در عمده فیلم هایی که ساخته توانسته نظر مثبت مخاطب را به خود جلب کند و فیلم هایش عمدتا ضمن موفقیت در گیشه، دارای شاخص […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

پربازدید ترین ها