Ad

علی اوجی؛ تهیه کننده فیلم مسعود کیمیایی:

خائن‌ کشی با سکانس‌های جدید اکران می‌شود

تریبون هنر: علی اوجی، تهیه‌کننده فیلم سینمایی خائن‌ کشی به کارگردانی مسعود کیمیایی می‌گوید که برای اکران عمومی این فیلم، امکان تغییر برخی از سکانس‌ها و جایگزینی آن با سکانس‌های دیگر وجود دارد.

 

علی اوجی با اشاره به اینکه هنوز درباره زمان اکران این فیلم سینمایی تصمیم نگرفته است، گفت: در حال حاضر و با توجه به اینکه در دوران بعد از پاندمی کرونا قرار داریم، نمایش فیلم‌ها به خیلی از چیزها بستگی دارد.

 

وی بیان کرد: در حال حاضر اکران فیلم‌های کمدی در سینمای ایران مقبول‌تر است، هرچند که در گذشته نیز همیشه از این آثار در گیشه استقبال می‌شد. به همین دلیل برای اکران «خائن کشی» باید همه شرایط را سنجیده و با فکر بازتری درباره آن تصمیم گرفت.

 

این تهیه‌کننده درباره نسخه‌ای که قرار است از «خائن کشی» در سینماها اکران شود، توضیح داد: قطعاً نسخه‌ای که برای اکران عمومی آماده می‌شود با تغییراتی همراه خواهد بود. در واقع می‌توان گفت سکانس‌هایی در این فیلم برای اکران عمومی استفاده می‌شود که در نسخه جشنواره‌ای آن نبوده است.

 

وی تاکید کرد: اگر قرار باشد خائن‌ کشی به صورت کامل منتشر شود، فیلمی با مدت زمان حدودی ۳ ساعت و ۳۰ خواهد بود. اما برای اکران عمومی مدت زمان فیلم ۲ ساعت خواهد بود.

 

علی اوجی در پایان گفت: آقای کیمیایی با کارگردانی خود و نوع گرفتن فیلم، این امکان را فراهم کرده است که بتوانیم سکانس‌های بسیاری را جایگزین سکانس‌های دیده شده کنیم.

 

فیلم سینمایی خائن‌ کشی جدیدترین ساخته مسعود کیمیایی است که در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد. این فیلم پربازیگرترین فیلم کارنامه مسعود کیمیایی است.

ساخت موسیقی این فیلم را ستار اورکی بر عهده داشته است. مسععود سلامی فیلمبردار این فیلم است و سپیده عبدالوهاب تدوین آن را بر عهده داشته است.

سهیل دانش اشراقی طراح صحنه و مارال جیرانی طراح لباس این فیلم است.

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

برچسب‌ها:, , , , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • مینی سریال «بچه گوزن»؛ روایت هیجان انگیز یک رابطه سادومازوخیسمی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سریال «بچه گوزن» داستان واقعی یک رابطه سادومازوخیسمی (آزارگری و آزارخواهی) است. مرد و زن هر دو گرفتار این بیماری روانی اند با این تفاوت که مرد ظاهری عادی و معمولی دارد اما به اندازه زن که رفتارش بیانگر آشفتگی روحی اش است، بیمار است. […]

  • نگاهی به تاثیر آیین و هنر مردمی در آثار سینمایی و نمایشی
    بهرام بیضایی، ناصر تقوایی و عباس کیارستمی با تعزیه ایرانی چه کردند

    تریبون هنر: تعزیه، این هنر عامه یکی از عمیق‌ترین هنرهای ایرانی است که در دوره مدرن توجه بسیاری از هنرمندان تراز را در شیوه‌های مختلف هنری به خود جلب کرده است، از جمله آن هنرمندان در سینما حداقل سه سینماگر با نوشتن و یا ساختن و یا الگوگرفتن از پیشنهادهای […]

  • یادداشت حامد حنیفی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه: بی اختیار اشک می‌ریختیم

    تریبون هنر: حامد حنیفی در یادداشتی درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی نوشت: من و اکثریت قریب به اتفاق حضار بی اختیار اشک می‌ریختیم. به گزارش تریبون هنر، حامد حنیفی، آهنگساز برجسته موسیقی ایران و منتقد موسیقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه نوشت: […]

  • بابک جهانبخش مرگ با طعم نسکافه به کارگردانی بابک صحرایی

    تریبون هنر: بابک جهانبخش، خواننده برجسته و توانمند موسیقی ایران، یادداشتی را درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر، بابک جهانبخش در یادداشت خود درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» و بابک صحرایی ر صفحه اینستاگرامش نوشت: بابک صحرایی فارغ از […]

  • رضا صادقی در مرگ با طعم نسکافه

    تریبون هنر: رضا صادقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه به نویسندگی و کارگردانی بابک صحرایی نوشت: رفتم چون رفیقم رو ذوست دارم و دعوتش برام محترم بود اما شگفت زده شدم به گزارش تریبون هنر، رضا صادقی خواننده برجسته و مولف موسیقی ایران در یادداشتی به تحلیل […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad