Ad

علی اوجی؛ تهیه کننده فیلم مسعود کیمیایی:

خائن‌ کشی با سکانس‌های جدید اکران می‌شود

تریبون هنر: علی اوجی، تهیه‌کننده فیلم سینمایی خائن‌ کشی به کارگردانی مسعود کیمیایی می‌گوید که برای اکران عمومی این فیلم، امکان تغییر برخی از سکانس‌ها و جایگزینی آن با سکانس‌های دیگر وجود دارد.

 

علی اوجی با اشاره به اینکه هنوز درباره زمان اکران این فیلم سینمایی تصمیم نگرفته است، گفت: در حال حاضر و با توجه به اینکه در دوران بعد از پاندمی کرونا قرار داریم، نمایش فیلم‌ها به خیلی از چیزها بستگی دارد.

 

وی بیان کرد: در حال حاضر اکران فیلم‌های کمدی در سینمای ایران مقبول‌تر است، هرچند که در گذشته نیز همیشه از این آثار در گیشه استقبال می‌شد. به همین دلیل برای اکران «خائن کشی» باید همه شرایط را سنجیده و با فکر بازتری درباره آن تصمیم گرفت.

 

این تهیه‌کننده درباره نسخه‌ای که قرار است از «خائن کشی» در سینماها اکران شود، توضیح داد: قطعاً نسخه‌ای که برای اکران عمومی آماده می‌شود با تغییراتی همراه خواهد بود. در واقع می‌توان گفت سکانس‌هایی در این فیلم برای اکران عمومی استفاده می‌شود که در نسخه جشنواره‌ای آن نبوده است.

 

وی تاکید کرد: اگر قرار باشد خائن‌ کشی به صورت کامل منتشر شود، فیلمی با مدت زمان حدودی ۳ ساعت و ۳۰ خواهد بود. اما برای اکران عمومی مدت زمان فیلم ۲ ساعت خواهد بود.

 

علی اوجی در پایان گفت: آقای کیمیایی با کارگردانی خود و نوع گرفتن فیلم، این امکان را فراهم کرده است که بتوانیم سکانس‌های بسیاری را جایگزین سکانس‌های دیده شده کنیم.

 

فیلم سینمایی خائن‌ کشی جدیدترین ساخته مسعود کیمیایی است که در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد. این فیلم پربازیگرترین فیلم کارنامه مسعود کیمیایی است.

ساخت موسیقی این فیلم را ستار اورکی بر عهده داشته است. مسععود سلامی فیلمبردار این فیلم است و سپیده عبدالوهاب تدوین آن را بر عهده داشته است.

سهیل دانش اشراقی طراح صحنه و مارال جیرانی طراح لباس این فیلم است.

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

برچسب‌ها:, , , , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • جنگ جهانی سوم؛ یک زیبایی هراس انگیز

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: جنگ جهانی سوم جای ترسناکی از زندگی را نشان می دهد که خیلی ها لب مرزش قرار دارند. جامعه امروز ایران پر است از آدم هایی که جوری باخته اند که هیچ چیزی برای از دست دادن ندارند. در اینجای زندگی، فاصله تا جنون و […]

  • مروری بر زندگی جان وین در سالگرد تولدش

    تریبون هنر: ماریون روبرت موریسون با نام هنری جان وین (John Wayne) در سال ۱۹۰۷ در شهر وینترست در ایالت آیووا آمریکا به دنیا آمد. وی در کالیفرنیا بزرگ شد و با کسب بورس ورزشی به دانشگاه کالیفرنیای جنوبی رفت. در تعطیلات تابستان کارگر استودیوی فوکس شد و خیلی زود […]

  • نقد «بنشی های اینیشرین»؛ آغاز پوچی با پایان یک دلخوشی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: ارزش عمر آدم به چیست؟ باقی ماندن چه چیزی از انسان در گذر سال ها، عمر او را پربار می کند؟ ما باید چه کار کنیم که در گذر عمر، پوچ و بیهوده نباشیم؟ فیلم بنشی های اینیشرین (banshees of inisherin) پاسخ غم انگیزی به […]

  • خودکشی هنرمندان ایرانی: از آزاده نامداری و زهره فکور صبور تا صادق هدایت و غزاله علیزاده

    تریبون هنر: خودکشی هنرمندان در ایران و جهان، نمونه های فراوانی دارد. خودکشی هایی که عمدتا نتیجه افسردگی این افراد هستند. افسردگی چهره ندارد، در این گزارش به چندین هنرمند داخلی و جهانی پرداختیم که بخاطر افسردگی به زندگیشان پایان دادند. این موضوع همیشه پرسیده می‌شود، یک پایان تلخ بهتر […]

  • حامیان اصلی فیلم برادران لیلا چه کسانی هستند؟

    تریبون هنر: سید عبدالجواد موسوی در خبر آنلاین نوشت: این روزها به طعنه و گلایه زیاد شنیده ایم که در مملکت ما همه شده اند منتقد فیلم. مشخصا هم به فیلم برادران لیلا اشاره می کنند که از زمان پخشش در فضای مجازی کم تر کسی درباره اش اظهار نظر […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad