Ad


علیرضا قزوه (مدیر دفتر شعر و موسیقی صدا سیما): تلاش می کنیم تخلفات کمتر شوند

تریبون هنر: علیرضا قزوه، مدیر دفتر شعر، موسیقی و سرود سازمان صداوسیما درباره اینکه گاهی آثار موسیقی نازل و کم کیفیت از رادیو و تلویزیون پخش می شوند گفت: تلاش می کنیم تخلفات کمتر شوند.

 

به گزارش تریبون هنر به نقل از روابط عمومی رادیو صبا، رئیس دفتر شعر، موسیقی و سرود سازمان صدا و سیما درباره پخش ترانه‌ها و موسیقی‌های کم کیفیت گفت: برخی از ترانه‌ها و کارهایی که از رادیو و تلویزیون شنیده می‌شود، گاهی بدون مجوز از طریق مدیران تولید و پخش راهی آنتن می‌شود، که این کار به عنوان تخلف ثبت و مورد بررسی قرار می‌گیرد، همه تلاشمان را می‌کنیم که این  تخلفات کمتر شود.

 

علیرضا قزوه، مدیر دفتر شعر و موسیقی و سرود صداوسیما با حضور در برنامه صباهنگ، درباره مراحل دریافت مجوز آثار از مرکز موسیقی صداوسیما، گفت: درهای این مرکز به روی همه باز است و من شخصا پذیرای همه کسانی هستم که در این زمینه استعداد دارند. در این مرکز بزرگان موسیقی بر اساس علم و دانش آثار رسیده را بررسی می‌کنند و به طور معمول در طی یک تا دو روز نتیجه بررسی‌ها اعلام می‌شود. علاقه‌مندان و کسانی که فکر می کنند در حوزه شعر موسیقی و خوانندگی استعدادی دارند می‌توانند به مرکز موسیقی صدا و سیما واقع در ساختمان اداری صدا و سیما طبقه ششم مراجعه کنند. علاقمندان در سایر شهرستان‌ها می‌توانند به مرکز صدا و سیمای استانی خود مراجعه و آثار خود را برای این مرکز ارسال نمایند.

 

علیرضا قزوه درباره انتخاب سلیقه‌ای برخی از آثار توضیح داد: شاید در برهه‌ای از زمان این اتفاق می‌افتاد، ولی امروز ما تلاش می‌کنیم این طور نباشد و آثار با اصالت و فرهیخته به سازمان صدا و سیما راه یابند و استعدادهای جوان و کمتر شناخته شده معرفی شوند.

وی افزود: هنرمندانی که از نتیجه بررسی‌های آثارشان راضی نیستند می‌توانند اعتراض خود را ثبت کنند تا آثارشان توسط کارشناسان دیگری مورد ارزیابی قرار گیرد.

 

اودر ادامه درباره تربیت نیروهای جدید در حوزه شعر و موسیقی در صدا و سیما گفت: با بررسی آثار رسیده از شهرستان‌ها و تجلیل از جوانانی که در این زمینه استعداد دارند تلاش می‌کنیم این استعدادهای با اصالت به سمت موسیقی‌های بی اصالت کشیده نشوند و جذب صدا و سیما شوند و آموزش‌های لازم را ببینند.
قزوه در پاسخ این سوال که دریافت مجوز یک موسیقی و ترانه از وزارت ارشاد و دفتر موسیقی صدا و سیما موازی کاری نیست؟ توضیح داد، در سازمان صدا و سیما سلسله مراتب و قوانینی برای پخش وجود دارد، برای مثال گاهی یک اثر مجوز پخش در شبکه استانی یا جام جم را دارد، ولی همان اثر در شبکه‌های  سراسری قابل پخش نیست که این قوانین نیز متناسب با مخاطب سنجی‌های انجام شده وضع شده است.

 

وی افرود: مرکز موسیقی صداوسیما در نهایت به دنبال پخش آثار با کیفیت و رشد استعدادهای اصیل است که تلاش می‌کند همه این اتفاقات از روی دانش و آگاهی و عادلانه صورت گیرد.

در پایان گفتگو مجری برنامه «صباهنگ» پیشنهاد برگزاری یک جشنواره استعدادیابی موسیقی در حوزه شعر، خوانندگی و موسیقی را به ریاست دفتر شعر، موسیقی و سرود صدا وسیما داد که مورد استقبال قرار گرفت و قرار شد در آینده با هماهنگی با مدیر شبکه رادیویی صبا و پیگیری عوامل برنامه ساز صباهنگ صورت گیرید.

 

«صباهنگ» از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۹ به مدت ۶۰ دقیقه به تهیه کنندگی سیامک احمدی پور و اجرای فریبا باقری از رادیو صبا پخش می‌شود.

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۴ خرداد ۱۴۰۱

برچسب‌ها:,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • با رکوردداران کنسرت موسیقی در سال ۱۴۰۲ آشنا شوید

    تریبون هنر: هنوز یک‌ماه از سال جدید نگذشته که قیمت بلیت‌های موسیقی ۱۰۰هزار تومان گران‌تر شده و بلیت کنسرت‌ها نزدیک به ۹۰۰هزار تومان به‌خصوص در کنسرت‌های پاپ دیده می‌شود. در دیگر شهرها هم قیمت بلیت‌ها تا سقف ۶۰۰هزار تومان به فروش می‌رسد که سقف قیمت در سال گذشته به ۵۰۰هزار […]

  • رضا داودنژاد، «مصائب شیرین»، کات!

    تریبون هنر: مخابره خبر درگذشت رضا داودنژاد در شامگاه ۱۳ فروردین ماه در حالی که چند سال قبل در چنین روزی خبر درگذشت جمشید مشایخی را مخابره کردیم، آنقدر سخت بود که برای انتشارش تامل کردیم، به چند نفر زنگ زدیم، فکر می‌کردیم دروغ ۱۳ فروردین ماه است اما گویا […]

  • ماجرای یک پرونده‌ رازآلود در «بی‌بدن»/ قصه دختری که جنازه ندارد

    تریبون هنر: فیلم «بی‌بدن» اولین تجربه سینمایی مرتضی علیزاده به نویسندگی کاظم دانشی است که به موضوع جنجالی قتل یک دختر و ماجراهای پس از آن در روایتی مشابه فیلم «علفزار» می‌پردازد. در قالب سلسله گزارش‌هایی با عنوان «پیشنهاد نوروزی خبرگزاری مهر» به مخاطبان سینما» به معرفی فیلم‌های اکران نوروزی […]

  • کدام فیلم ها در سینمای ۱۴۰۲ توقعات را برآورده نکرده؟

    تریبون هنر: ایرنا نوشت: سال ۱۴۰۲ سالی غیرقابل پیش‌بینی برای گیشه سینماها بود. سالی که اخبار فروش ۱۰۰۰میلیاردی تمام سینما را گرفته بود و در این بین فیلم‌هایی آمدند و رفتند که هیچ‌کس متوجه آن‌ها نشد. از دومین فیلم کارگردان فسیل گرفته تا کمدی ویلای ساحلی که توقع‌ها را نسبت […]

  • از مایکل جکسون تا پسر بروسلی: کشف چیزهای عجیب در جسد سلبریتی‌ها

    تریبون هنر: از مایکل جکسون و رابین ویلیامز و پسر بروسلی تا هیث لجر و دختر الویس پریسلی، سلبریتی های محتلفی بوده اند که سرنوشت تراژیکی داشته‌اند؛ اما بررسی‌های پس از مرگشان از نکات غافلگیر کننده‌ای در خصوص مرگ آن‌ها پرده برداشته است.   مرگ همیشه اتفاقی غم انگیز است، بخصوص […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad