Ad


شکایت برد پیت از آنجلینا جولی: توطئه ای با هم دستی روس ها

تریبون هنر: شکایت برد پیت از آنجلینا جولی به این اتهام که همسر سابقش با هم دستی روس ها قصد آسیب زدن به او را دارد در دادگاه ثبت شد.

به گزارش تریبون هنر، برد پیت از همسر سابقش آنجلینا جولی به‌دلیل فروش سهم او در یک تاکستان به شرکتی تحت کنترل یک اولیگارش روس شکایت کرد.

 

برد پیت گفته است همسر سابقش با فروش این ملک به «یک خارجی با تمایلات و مناسبات سمی» و مجبور کردن او به مشارکت با این اولیگارش، در صدد ضربه زدن به وی بوده است.

 

این دو ستاره مشهور سینما در سال ۲۰۰۸ به‌صورت مشترک «شاتو میراول» و عمارت داخل آن را در جنوب شرقی فرانسه خریدند و شش سال بعد در همین ملک با هم ازدواج کردند.

اسناد شکایت برد پیت نشان می‌دهد که او و آنجلینا جولی متعهد شده بودند هیچ‌کدام سهم خود را بدون اجازه دیگری نفروشد.

برد پیت همچنین می‌گوید شرابی که در این ملک تولید می‌شود به یک برند مشهور تبدیل شده و خانم جولی هیچ نقشی در توسعه این تجارت نداشته است.

 

اسناد این شکایت که به دست رسانه بریتانیایی «پی‌ای مدیا» رسیده است نشان می‌دهد آنجلینا جولی سهم خود را به یوری شفلر، اولیگارش روس، فروخته است که کارخانه ساخت وودکا در لوکزامبورگ دارد، در حالی که نه اطلاعی به آقای پیت داده و نه نقشی در توسعه شاتو میراول و این تجارت چندین میلیون دلاری داشته است.

آنجلینا جولی هنوز واکنشی به این شکایت نشان نداده است.

 

در این شکایت که هفته گذشته ثبت شده است، همچنین آمده که آنجلینا جولی با انتخاب دقیق فردی چون شفلر در صدد اقدام خصمانه علیه پیت بوده است:

خانم جولی آگاه بود که شفلر و گروه او درصدد کنترل تجارتی بوده‌اند که برد پیت راه‌اندازی کرده بود و بدین ترتیب، سرمایه‌گذاری وی را تضعیف کرده و برندی که آقای پیت ایجاد کرده را به خطر انداخته است.

 

این تاکستان در روستای کورنس قرار دارد و برد پیت و آنجلینا جولی آن را ۲۵ میلیون دلار خریده بودند که سهم پیت ۶۰ درصد و سهم همسر سابقش ۴۰ درصد بود.

برد پیت و آنجلینا جولی در سال ۲۰۱۶ تصمیم به طلاق گرفتند.

 

الیگارشی یا گروهک سالاری به معنی حکومت یک جمع اندک فاسد بر توده مردم است. الیگارش‌های روس الیگارش‌های کسب‌وکاری جمهوری‌های شوروی سابق هستند که در دوران خصوصی‌سازی روسیه پس از انحلال اتحاد جماهیر شوروی در دهه ۱۹۹۰ به سرعت ثروت هنگفتی جمع‌آوری کردند. دولت در حال فروپاشی شوروی، مالکیت دارایی‌های دولتی را مورد مناقشه رها کرد، که امکان معاملات غیررسمی با مقامات سابق اتحاد جماهیر شوروی (بیشتر در روسیه و اوکراین) را به عنوان ابزاری برای به دست آوردن اموال دولتی فراهم کرد.

به عنوان مثال رومن آبراموویچ که باشگاه چلسی را در سال ۲۰۰۲ خریداری کرد یکی از الیگارش های روس مشهور است.

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۱۸ خرداد ۱۴۰۱

برچسب‌ها:, ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • مرگ آلن دلون؛ روزگار سپری شدن زیبایی های ناب

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: آلن دلون، یکی از نمادهای زیبایی جهان بود. مرگش به یادمان می رود که ما در روزگاری سپری شده زندگی می کنیم، روزگاری سپری شدن زیبایی های ناب. مرگ آلن دلون هشدار زندگی است. انگار زندگی فریاد می زند: آهای، حواست باشه. آلن دلون هم […]

  • یادداشت بابک نوری برای سعید راد
    یادداشت بابک نوری برای سعید راد
    دیگر از آن نسل طلایی کسی نمانده، جز بهروز خان

    تریبون هنر _ بابک نوری: اگر اون جوری که سینما رو به دو بخش قبل و بعد از انقلاب تقسیم می کنند نگاه کنیم خیلی از ماها با قهرمانها و ضدقهرمانهای سینمای قبل, عاشق و شیفته سینما شدیم و با اون‌ها مشق سینما کردیم … بهروزخان وثوقی ، ناصرخان ملک […]

  • سید جواد یحیوی؛ مجری ممنوع‌الفعالیتی که بازیگری پر کار شد

    تریبون هنر: حالا دیگر دیده شدن نام سید جواد یحیوی به عنوان بازیگر تئاتر اتفاقی تازه نیست چراکه او در این سال‌ها حضور مداومی روی صحنه داشته است. سید جواد یحیوی که نسل جدید تماشاگران شاید خاطره چندانی از اجراهایش در تلویزیون نداشته باشد، در پی ممنوعیتی که سال‌ها پیش […]

  • نامه علیرضا داوودنژاد به عطاران، پیروزفر، طناز طباطبایی، ترلان پروانه و زهرا داودنژاد

    تریبون هنر: علیرضا داودنژاد درباره اکران افتتاحیه فیلم سینمایی «مصائب شیرین ۲»نامه ای را خطاب به رضا عطاران، پارسا پیروزفر، طناز طباطبایی، ترلان پروانه و زهرا داودنژاد منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر،چهارشنبه سپری شده ۴ مرداد ماه در پردیس سینمایی «ایران مال» مراسم افتتاحیه فیلم «مصائب شیرین ۲» در […]

  • مینی سریال «بچه گوزن»؛ روایت هیجان انگیز یک رابطه سادومازوخیسمی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سریال «بچه گوزن» داستان واقعی یک رابطه سادومازوخیسمی (آزارگری و آزارخواهی) است. مرد و زن هر دو گرفتار این بیماری روانی اند با این تفاوت که مرد ظاهری عادی و معمولی دارد اما به اندازه زن که رفتارش بیانگر آشفتگی روحی اش است، بیمار است. […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad