انتقاد تند اکبر عبدی از فسیل: پس ما کاه گل لگد می کردیم؟
تریبون هنر: اکبر عبدی با انتشار ویدئویی به تندی از تبلیغات فیلم فسیل انتقاد کرد و گفت: آیا فسیل تمام کمدی نوستالژیک تاریخ سینمای ایران است. پس ما کاه گل لگد می کردیم.
به گزارش تریبون هنر، در پی تبلیغات فیلم سینمایی «فسیل» که در آن گفته شده است «بهترین فیلم کمدی نوستالژیک تاریخ سینمای ایران» است، اکبر عبدی از این جمله به شدت انتقاد کرد و آن را نفی کننده تلاش کمدین های سینمای ایران از ظهوری تا خودش، پرویز پرستویی، رضا عطاران و امثالهم دانست
اکبر عبدی در بخشی از ویدئویی که منتشر کرده گفت: «داشتم زندگی روزمرهام را میکردم، مانند آدمهای در سن و شرایط من هرازگاهی تلویزیون میبینم، غذا و دارو میخورم، دراز میکشم و… صدای تبلیغات یک فیلم سینمایی کنجکاوم کرد. وقتی رفتم مقابل تلویزیون. متاسفانه شبکه شریک دزد و رفیق قافله آقای جم! داشت تبلیغ یک فیلم سینمایی را پخش میکرد. البته چهار تبلیغ پخش میکند و جالب است که تلویزیون ما اجازه تبلیغ فیلمهای سینمایی را ندارد یا خودشان نمیخواهند یا اجاره ندارند یا گران است. هرچه که هست دلیلش را خودشان میدانند اما آقای جم تمام فیلمهایی که تولید میشوند را تبلیغ میکند.
اکبر عبدی در بخش دیگری از صحبتهایش گفت: از هشت سالگی عاشق سینما هستم هرکجا صدایی درباره سینما باشد من را کنجکاو میکند. آقای گوینده تیزر که با او هم مشکل دارم زیرا هیچوقت چیزی که قرار است بخواند را مطالعه نمیکند. از ایشان سوال دارم که آیا این عقیده خودشان هم هست که میگویند این فیلم «بهترین فیلم کمدی نوستالژیک تاریخ سینمای ایران» است؟ تاریخ سینمای ایران حرف کوچکی نیست یعنی هفتاد سال، هشتاد سال که بزرگان ما فیلم کمدی ساختند و بازی کردند تاکنون کاهگل لگد میکردند و این فیلم متر و معیار تاریخ کمدی سینمای ایران است. آقایان تهیهکنندگان، شما مگر تمام حرفتان این نیست که از زمان شاه بگذریم و هرچیزی که شما را یاد گذشته بیاندازد حرام است. بعد مردم باید پول بدهند و با فیلمی درباره ۵۰ سال گذشته عشق کنند؟»
فیلم سینمایی فسیل به کارگردانی کریم امینی در حال حاضر پرفروش ترین فیلم تاریخ سینمای ایران است. این فیلم تا امروز بیش از پنجاه میلیارد تومان فروش داشته است.
در ادامه ویدئوی بخشی از صحبت های اکبر عبدی را می توانید در تریبون هنر ببینید.
در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید
تاریخ انتشار :۵ اردیبهشت ۱۴۰۲