Ad


کریستوفر نولان: اوپنهایمر یک فیلم ترسناک است

تریبون هنر: کریستوفر نولان می‌گوید می‌تواند درک کند که چرا برخی ممکن است به فیلم «اوپنهایمر» به عنوان یک «فیلم ترسناک» نگاه کنند.

به گزارش تریبون هنربه نقل از هالیوود ریپورتر، «کریستوفر نولان» در مصاحبه‌ای جدید عنوان کرد درک می‌کند که چرا برخی ممکن است به فیلم جدید او یعنی «اوپنهایمر» که درباره مسابقه ساخت بمب اتمی در طول جنگ جهانی دوم و مردی است که این تلاش را در ایالات متحده رهبری کرد، به عنوان یک «فیلم ترسناک» نگاه کنند.

این کارگردان، نویسنده و تهیه‌کننده برنده اسکار در مورد اهمیت «جی رابرت اوپنهایمر» و نقش او در پروژه منهتن صحبت کرد که به گفته او باعث شد در بحبوحه هولوکاست نقشی پیشتازانه در تحقیق و توسعه سلاح‌های هسته‌ای داشته است.

او درباره فیلم جدیدش گفت: این یک تجربه سخت است، زیرا داستانی سخت و فشرده دارد. اخیرا آن را به یک فیلمساز نشان دادم که گفت این یک فیلم ترسناک است و من مخالف آن نیستم.

نولان همچنین گفت که در اکران اولیه، برخی از تماشاگران را دیده که پس از دیدن فیلم کاملا ویران‌شده سالن نمایش را ترک کردند.

او ادامه داد: آنها نمی‌توانند صحبت کنند. منظورم این است که عنصری از ترس وجود دارد که در تاریخ و در زیربنای آن وجود دارد. اما عشق به شخصیت‌ها و عشق به روابط در این فیلم به همان اندازه قوی است که من تا به حال انجام داده‌ام.

این کارگردان درباره تناسب «اوپنهایمر» با مجموعه آثارش گفت: تمام کارهای قبلی‌ام به این فیلم منتهی شده‌ است، زیرا در تمام فیلم‌هایم سعی کردم بر اساس آنچه قبلا آموخته‌ام، فیلم بسازم. داستان اوپنهایمر سال‌ها با من بوده است و این فیلم دراماتیک‌ترین لحظه تاریخ را به تصویر می‌کشد.

او در مورد اینکه چگونه روند و موضوع فیلم از نظر احساسی بر او تأثیر گذاشته است، گفت: در واقع پس از تمام شدن ساخت فیلم راحت شدم. از تماشای فیلم فوق‌العاده لذت می‌برم. فکر می‌کنم وقتی فیلم را ببینید متوجه خواهید شد. سرگرم شدن با چیزهای وحشتناک مجموعه پیچیده‌ای از احساسات است و این همان جایی است که بعد وحشت وارد می‌شود.

 

کریستوفر نولان: اوپنهایمر یک فیلم ترسناک است

 

فیلم «اوپنهایمر» نگاهی جامع به زندگی «جی. رابرت اوپنهایمر»، فیزیکدان نظری آمریکایی و از پیشگامان ساخت بمب اتمی دارد و در آن «کیلین مورفی» در نقش «رابرت اوپنهایمر» بازی کرده است. این پروژه با بوجه‌ای بالغ بر ۱۰۰ میلیون دلار ساخته شده و کمپانی یونیورسال نیز پس از قطع همکاری «نولان» با برادران وارنر، پخش این فیلم را برعهده دارد که قرار است از امروز ۲۱ ژوئن (۳۱ خرداد) اکران خود در آمریکا را آغاز کند.

ساخته جدید نولان که از فضای فیلم‌های علمی تخیلی او فاصله گرفته و شبیه فیلم «دانکرک» یک روایت تاریخی است، به صورت ترکیبی از فرمت‌های IMAX و ۶۰ و ۶۵ میلیمتری فیلمبرداری شده و بر اساس اعلام کمپانی یونیورسال نخستین پروژه سینمایی است که در آن از فیلمبرداری آنالوگ سیاه و سفید IMAX استفاده می‌شود.

فیلم‌نامه این فیلم بر اساس کتاب «پرومته آمریکایی، پیروزی و تراژدی جی رابرت اوپنهایمر» نوشته شده و علاوه بر «کیلین مورفی» در نقش اصلی، «مت دیمون»، «امیلی بلانت»، «رابرت داونی جونیور» «کنت برانا» و «کیسی افلک» بازیگران اصلی این فیلم هستند.

نولان یکی از تحسین‌شده‌ترین و موفق‌ترین فیلمسازان هالیوود است که ساخت سه گانه «شوالیه تاریکی» و همچنین «آغاز» و «دانکر» را بر عهده داشته است. آخرین فیلم او با عنوان «تِنت» در اوج همه گیری کرونا اکران شد و در تلاش برای برقراری ارتباط با مخاطبان سینمازده در دوران کرونا بود.

او علاوه بر نگارش فیلمنامه «اوپنهایمر»، تهیه‌کنندگی این پروژه بزرگ سینمایی را نیز بر عهده داشته است.

 

در صفحه اینستاگرام تریبون هنر با ما همراه باشید

تاریخ انتشار :۳۱ خرداد ۱۴۰۲

برچسب‌ها:,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • مینی سریال «بچه گوزن»؛ روایت هیجان انگیز یک رابطه سادومازوخیسمی

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سریال «بچه گوزن» داستان واقعی یک رابطه سادومازوخیسمی (آزارگری و آزارخواهی) است. مرد و زن هر دو گرفتار این بیماری روانی اند با این تفاوت که مرد ظاهری عادی و معمولی دارد اما به اندازه زن که رفتارش بیانگر آشفتگی روحی اش است، بیمار است. […]

  • نگاهی به تاثیر آیین و هنر مردمی در آثار سینمایی و نمایشی
    بهرام بیضایی، ناصر تقوایی و عباس کیارستمی با تعزیه ایرانی چه کردند

    تریبون هنر: تعزیه، این هنر عامه یکی از عمیق‌ترین هنرهای ایرانی است که در دوره مدرن توجه بسیاری از هنرمندان تراز را در شیوه‌های مختلف هنری به خود جلب کرده است، از جمله آن هنرمندان در سینما حداقل سه سینماگر با نوشتن و یا ساختن و یا الگوگرفتن از پیشنهادهای […]

  • یادداشت حامد حنیفی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه: بی اختیار اشک می‌ریختیم

    تریبون هنر: حامد حنیفی در یادداشتی درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی نوشت: من و اکثریت قریب به اتفاق حضار بی اختیار اشک می‌ریختیم. به گزارش تریبون هنر، حامد حنیفی، آهنگساز برجسته موسیقی ایران و منتقد موسیقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه نوشت: […]

  • بابک جهانبخش مرگ با طعم نسکافه به کارگردانی بابک صحرایی

    تریبون هنر: بابک جهانبخش، خواننده برجسته و توانمند موسیقی ایران، یادداشتی را درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی منتشر کرد. به گزارش تریبون هنر، بابک جهانبخش در یادداشت خود درباره نمایش «مرگ با طعم نسکافه» و بابک صحرایی ر صفحه اینستاگرامش نوشت: بابک صحرایی فارغ از […]

  • رضا صادقی در مرگ با طعم نسکافه

    تریبون هنر: رضا صادقی در یادداشتی درباره نمایش مرگ با طعم نسکافه به نویسندگی و کارگردانی بابک صحرایی نوشت: رفتم چون رفیقم رو ذوست دارم و دعوتش برام محترم بود اما شگفت زده شدم به گزارش تریبون هنر، رضا صادقی خواننده برجسته و مولف موسیقی ایران در یادداشتی به تحلیل […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad