Ad

توضیحی درباره پایان اجرای نمایش مازیار لرستانی

مدیر تئاتر شهر: تاخیر «مازیار لرستانی» باعث کوتاه شدن روزهای اجرایش شد

تریبون هنر: رییس مجموعه تئاترشهر توضیحاتی درباره اتمام اجرای نمایش مازیار لرستانی ارایه کرد.

به گزارش تریبون هنر، نمایش «در انتظار گودو» به کارگردانی مازیار لرستانی از جمله آثاری بود که اخیرا در سالن چهارسو مجموعه تئاتر شهر به صحنه رفت و روز جمعه بعد از ۱۱ اجرا، به کار خود پایان داد و این شایبه ایجاد شد که اجرای «در انتظار گودو» زودتر از موعد مقرر به پایان رسیده است.

در همین زمینه سید محمد جواد طاهری، مدیر مجموعه تئاتر شهر با تاکید بر اینکه اجرای نمایش‌ها در این مجموعه باید طبق روند قانونی باشد، توضیحاتی درباره پایان اجرای نمایش «در انتظار گودو» ارایه کرد.

 

او در گفتگویی با روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر اعلام کرده است: در برنامه‌ریزی اولیه مقرر شد نمایش اخیر مازیار لرستانی روز ۳۰ مرداد ماه به صحنه برود اما تأخیر در ارسال نمایشنامه به دفتر شورای نظارت و ارزشیابی و عدم تأیید کیفی در بازبینی اول، که ایشان را متعهد به انجام اصلاحات می‌کرد، همچنین تأخیر خود ایشان در شروع اجرای نمایش، باعث شد از مفاد تفاهم‌نامه امضاشده عدول کنند.

 

او ادامه داد: گرچه پایان اجرای مازیار لرستانی تا ۴ مهرماه (از ۳۰ مرداد تا ۴ مهرماه) تعیین شده بود اما با همکاری‌ای که از سوی مجموعه به عمل آمد، تا ۱۴ مهرماه نیز اجرا، تمدید شد ولی به دلیل تعهد سالن به نمایش دیگر،‌ امکان تمدید دوباره نمایش وجود نداشت.

طاهری اضافه کرد: اسناد مربوط به امضای تفاهم‌نامه و تاریخ توافقی اجرا موجود است.

 

مدیر تئاتر شهر از هنرمندانی که پس از طی مراحل شرکت در فراخوان، در جدول اجرا قرار گرفته‌اند، خواست در زمان مقرر، اجرای خود را به صحنه ببرند و تشریح کرد: من از هنرمندانی که پس از طی مراحل فراخوان، در جدول اجرا قرار گرفته‌اند،‌ می‌خواهم در زمان مقرر تعیین و توافق شده، نمایش خود را به صحنه ببرند چون هرگونه تغییر، سلسله‌وار اجرای نمایش‌های بعدی را نیز دچار چالش و مشکل خواهد کرد.

طاهری با تأکید بر انتظار ویژه از هنرمندان مبنی بر طی مراحل قانونی مجموعه از آنها خواست به حقوق یکدیگر احترام بگذارند.

 

او با بیان اینکه اجرای نمایش بدون برنامه‌ریزی در این مجموعه، ممکن نیست، یادآوری کرد: تئاترشهر، طبق روال، با انتشار فراخوانی سالانه از هنرمندانی که متقاضی اجرا در مجموعه هستند دعوت می‌کند تا نمایش مورد نظر به همراه فرم تقاضای اجرا را در بازه زمانی مشخص به دبیرخانه مجموعه تئاترشهر ارائه دهند و از آنجایی‌که تعداد تقاضا برای اجرا همیشه چند برابر ظرفیت پذیرش مجموعه است، حتما باید این تقاضاها کارشناسی و از میان آنها تعدادی انتخاب شود که این امر توسط کارشناسان، کارگردانان و اساتید، برحسب اولویت‌های اعلام شده از قبل، انجام می‌گیرد.

 

طاهری در ادامه با تاکید بر اینکه لازم است همه متقاضیان به روند شرکت در فراخوان، احترام بگذارند، گفت: فرایند انتشار و شرکت در فراخوان، در حال حاضر می‌تواند الگوی مناسب برای اجرا باشد تا حقی از هنرمندان به خصوص جوانان، ضایع نشود. اما گاهی متأسفانه شاهد این امر هستیم که هنرمندان عزیزی با استناد به اینکه سال‌ها نمایش به صحنه برده‌اند، خواستار مستثنی شدن از روند شرکت در فراخوان هستند و خارج از این چارچوب می‌خواهند به تقاضایشان رسیدگی شود.

 

رئیس تئاترشهر در پایان به نیاز این مجموعه برای دریافت بودجه تولید اشاره کرد و افزود: من معتقدم مجموعه تئاترشهر باید تبدیل به یک کمپانی شود و نقش سفارش دهنده اثر نمایشی را داشته باشد نه سفارش‌پذیر اما با توجه به بودجه ناچیز تئاتر و محدودیت‌های بسیار، در حال حاضر، این امر و خواست مقدور نیست، مگر اینکه مسئولان بالادستی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بودجه جداگانه‌ای برای تولید و اجرای نمایش به تئاترشهر اختصاص دهند.

تاریخ انتشار :۱۷ مهر ۱۴۰۲

برچسب‌ها:,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • گویی که سینمای ایران را به مسلخ برده اند و سربریده اند / یادداشت جعفر گودرزی
    گویی که سینمای ایران را به مسلخ برده اند و سربریده اند
    یادداشت جعفر گودرزی (رییس انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران)

    تریبون هنر _ جعفر گودرزی: چه بگویم؟ چه بنویسم؟ از چه بگویم که اتفاق ،چنان تلخ و هولناک است که قلم در وصفش می شکند. همچون دل ما که از شکستگی ها لبریز شده…چه عمرهای ناتمام،چه ماندن های سختی، چه رفتن های بی شتاب و بی رحمانه ای، چه آرزوهای […]

  • نگاه فراجنسیتی؛ برگ برنده سریال رحیل

    تریبون هنر: هنرآنلاین در نقدی بر وجوه زنانه سریال رحیل نوشت: در سال های اخیر و با افزایش حضور بانوان در عرصه هنر و فیلم و سریال، طبیعتا نیاز به درام هایی انسانی که بر مدار ویژگی های بانوان ایران زمین استوار گردد، بیش از قبل شده و این که […]

  • سرگیجه آلفرد هیچکاک: از شکست در گیشه و ناسزای منتقدان تا تبدیل شدن به بهترین فیلم تاریخ سینما

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سال هاست که از سرگیجه به کارگردانی آلفرد هیچکاک به عنوان یکی از بهترین فیلم های تاریخ سینمای جهان یاد می شود اما هنگامی که اکران شد، خیلی ها به این فیلم و هیچکاک تاختند و از آن به عنوان اثری بد و ضعیف یاد […]

  • نگاهی روان‌شناسانه به نقش «طناز طباطبایی» در بی رویا

    تریبون هنر: چند روزی است که فیلم «بی‌رویا» در پلتفرم های نمایش خانگی شده؛ فیلم داستان زن جوانی به نام رویا با بازی طناز طباطبایی است. رویا همراه همسرش بابک قصد مهاجرت به دانمارک را دارد. اما ناگهان دختر جوانی با بازی طناز طباطبایی که حافظه‌اش را از دست داده […]

  • نغمه های بازیگر؛ موسیقی در سینمای مسعود کیمیایی
    نغمه های بازیگر؛ موسیقی در سینمای مسعود کیمیایی
    یادداشت بابک صحرایی در فیلم امروز

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: موسیقی در سینمای مسعود کیمیایی شبیه بازیگر توانایی است که ایفای یکی از نقش‌های مهم را بر عهده دارد. توجه ویژه مسعود کیمیایی به موسیقی و استفاده کارآمد از آن و در ادامه تأثیرگذاری‌اش بر خود جریان موسیقی باعث رخ دادن دو اتفاق شده است. […]

Ad
Ad
Ad
Ad