Ad

فوت کیارستمی ناشی از تجویز اشتباه دارو در خارج از کشور بود

چرا رئیس نظام پزشکی قصد دارد درباره پرونده عباس کیارستمی لج مردم و اهالی هنر را دربیاورد؟

ایرج فاضل: نخستین خطا در مورد پرونده مرحوم کیارستمی تشکیل دادگاه ویژه بود

تریبون هنر: رئیس سازمان نظام پزشکی اصرا دارد که لج اهالی هنر را در بیاورد. مثل دیگر پزشکانی که درباره پرونده عباس کیارستمی نظر دادند یا تصمیم دادند. اتفاق خیلی روشن است. عباس کیارستمی هنگام عمل جراحی، به اشتباه لوله حالبش پاره می شود و همین مساله او را تا مرگ می برد. رئیس سازمان نظام پزشکی اما در تازه ترین اظهار نظرش اتفاقی که برای کیارستمی در ایران افتاده را نادیده گرفته و گفته به خاطر تجویز اشتباه دارو در حارج کشور این هنرمند بین المللی از دنیا رفته است

رئیس سازمان نظام پزشکی با تأکید بر اینکه نخستین خطا در مورد پرونده مرحوم کیارستمی تشکیل دادگاه ویژه بود، گفت: در مورد این پرونده از کاه، کوه ساخته شد و علت فوت کیارستمی خونریزی مغزی ناشی از تجویز داروها در خارج از کشور بود.

ایرج فاضل در ارتباط با پرونده مرحوم کیارستمی اظهار داشت: این پرونده به سرانجام رسید ولی به نتیجه آن توجه نشد. به عنوان رئیس سازمان نظام پزشکی به هیچ عنوان تأیید نمی‌کنم که برای هر بیماری دادگاهی ویژه تشکیل بدهیم.

وی افزود: تشکیل دادگاه ویژه برای هر بیماری درست نیست و شخصیت آن هم هر کسی باشد فرقی ندارد چرا که به نظرم آنچه که داریم را بی‌اعتبار می‌کند و خدمت به مردم به شمار نمی‌رود.

رئیس سازمان نظام پزشکی اولین خطا در مورد پرونده مرحوم کیارستمی را تشکیل دادگاه ویژه برای آن برشمرد و گفت: برای هیچ بیماری نباید دادگاه ویژه تشکیل دهند در ارتباط با این پرونده به نظرم موضوع به بیراهه رفت و تحت تأثیر مطبوعات و جامعه پرونده مسیر طبیعی را طی نکرد.

فاضل گفت: در حالی که هر پرونده از نظر داوری و بررسی عدالت باید در مسیر قانونی ارزیابی شود، همچنین تا جایی که بنده اطلاع دارم این پرونده بیش از هر پرونده دیگری واکاوی شده است.

وی تصریح کرد:‌ مرحوم کیارستمی تحت عمل جراحی به دلیل بیماری‌اش قرار گرفت و پس از آن به عوارضی برخورد کرد و علیرغم وخامت اوضاعی که داشت، درمان برای آن انجام شد و پس از آن به توصیه پزشکان مرخص شد.

رئیس سازمان نظام پزشکی افزود: مرحوم کیارستمی در شرایطی از بیمارستان ترخیص شد که در وضعیت رضایت‌بخشی به سر می‌برد ولی یک مسافرت بی‌هنگام برای آن انجام گرفت و این مسئله در حالی است که اصولاً پزشکان در این فاز از بیماری معمولاً اجازه پرواز به بیمار را نمی‌دهند.

فاضل با بیان اینکه سرانجام مرحوم کیارستمی به دلیل عارضه‌ای بی‌ارتباط با عمل جراحی‌اش فوت کرد،‌ گفت: خونریزی مغزی ناشی از داروهایی که در خارج از ایران برایش تجویز کرده بودند، سبب فوت آن شد و مردم باید از این مسئله آگاه باشند.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه همیشه سعی می‌کنیم از کاه، کوه بسازیم و خبررسانی‌های ما خوب و دقیق برای مردم نیست. پرونده کیارستمی نیز از این موضوع مستثنی نبود.

تاریخ انتشار :۱۵ مهر ۱۳۹۶

برچسب‌ها:,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • گویی که سینمای ایران را به مسلخ برده اند و سربریده اند / یادداشت جعفر گودرزی
    گویی که سینمای ایران را به مسلخ برده اند و سربریده اند
    یادداشت جعفر گودرزی (رییس انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران)

    تریبون هنر _ جعفر گودرزی: چه بگویم؟ چه بنویسم؟ از چه بگویم که اتفاق ،چنان تلخ و هولناک است که قلم در وصفش می شکند. همچون دل ما که از شکستگی ها لبریز شده…چه عمرهای ناتمام،چه ماندن های سختی، چه رفتن های بی شتاب و بی رحمانه ای، چه آرزوهای […]

  • نگاه فراجنسیتی؛ برگ برنده سریال رحیل

    تریبون هنر: هنرآنلاین در نقدی بر وجوه زنانه سریال رحیل نوشت: در سال های اخیر و با افزایش حضور بانوان در عرصه هنر و فیلم و سریال، طبیعتا نیاز به درام هایی انسانی که بر مدار ویژگی های بانوان ایران زمین استوار گردد، بیش از قبل شده و این که […]

  • سرگیجه آلفرد هیچکاک: از شکست در گیشه و ناسزای منتقدان تا تبدیل شدن به بهترین فیلم تاریخ سینما

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سال هاست که از سرگیجه به کارگردانی آلفرد هیچکاک به عنوان یکی از بهترین فیلم های تاریخ سینمای جهان یاد می شود اما هنگامی که اکران شد، خیلی ها به این فیلم و هیچکاک تاختند و از آن به عنوان اثری بد و ضعیف یاد […]

  • نگاهی روان‌شناسانه به نقش «طناز طباطبایی» در بی رویا

    تریبون هنر: چند روزی است که فیلم «بی‌رویا» در پلتفرم های نمایش خانگی شده؛ فیلم داستان زن جوانی به نام رویا با بازی طناز طباطبایی است. رویا همراه همسرش بابک قصد مهاجرت به دانمارک را دارد. اما ناگهان دختر جوانی با بازی طناز طباطبایی که حافظه‌اش را از دست داده […]

  • نغمه های بازیگر؛ موسیقی در سینمای مسعود کیمیایی
    نغمه های بازیگر؛ موسیقی در سینمای مسعود کیمیایی
    یادداشت بابک صحرایی در فیلم امروز

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: موسیقی در سینمای مسعود کیمیایی شبیه بازیگر توانایی است که ایفای یکی از نقش‌های مهم را بر عهده دارد. توجه ویژه مسعود کیمیایی به موسیقی و استفاده کارآمد از آن و در ادامه تأثیرگذاری‌اش بر خود جریان موسیقی باعث رخ دادن دو اتفاق شده است. […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad