Ad

انتقاد تند از سینمای ایران

مجید مجیدی :فیلم های سینمای ایران در شأن مردم ما نیستند

شاهد فیلم های بسیار نازلی هستیم

تریبون هنر: مجید مجیدی با انتقاد از وضعیت کنونی سینما گفت: فیلم هایی که ساخته می شود، در شأن سینمای ایران و مردم ما نیست.

این کارگردان سینما در اکران نخستین نمایش فیلم «آن سوی ابرها» با دوبله در پردیس سینمایی اطلس مشهد طی سخنانی افزود: متاسفانه امروز شاهد سینمایی هستیم که هیچ نسبتی با فرهنگ کشور و سطح بینش و فکر مردم ما ندارد و شاهد فیلم های بسیار نازلی هستیم چه به جهت موضوع و چه به جهت پرداخت سینمایی.

او با بیان اینکه در این سالها مردم، حمایت خوبی از سینما داشته اند و نقش خودشان را به خوبی انجام داده اند، خاطرنشان کرد: متاسفانه سینمای ایران، نقش خودش را در برابر مردم به خوبی ایفا نکرده است، مردمی که دوست دارند از تولیدات داخلی حمایت کنند اما سینمای ایران در حق آنها، جفا کرده است.

کارگردان فیلم «بچه های آسمان» افزود: دوران طلایی سینمای ایران در دهه هفتاد، دیگر تکرار نشد امیدوارم روزی سینمای ایران به دوران اوج خودش برگردد و شاهد سینمایی باشیم که شایسته ایران است.

او درباره تجربه ساخت فیلم «آن سوی ابرها» گفت: این فیلم اولین تجربه من برای ساخت فیلم در خارج از کشور است.

مجیدی تاکید کرد: این فیلم در راستای همان سینما و دغدغه های همیشگی من نسبت به پرداختن موضوعات اجتماعی است اما لوکیشن آن تغییر کرده و در بمبئی است.

مجیدی با بیان اینکه فیلم سازی در هند، کار بسیار طاقت فرسایی است، توضیح داد: همه کسانی که در این فیلم بازی کرده بودند به جز برخی نقش های فرعی، بار اول بود که جلوی دوربین می رفتند که چالش بسیار بزرگی برای من بود و همچنین تجربه بسیار ویژه ای.

به گفته کارگردان «آواز گنجشک ها» در سینمای هند سالانه ۳ هزار فیلم ساخته می شود که معمولا این فیلم ها را در استودیوهای بزرگ می سازند و نه در فضای شهری.

مجیدی ادامه داد: من دوست داشتم که در فضای واقعی کار کنم، کارکردن در فضای واقعی، چالش بسیار بزرگی بود چون باید داخل شهر می رفتم و بمبئی، شهر بسیار شلوغی بود که کار را دشوار می کرد، ثبت تصاویری در این شرایط بسیار چالش برانگیز بود ضمن اینکه همه عوامل فیلم، هندی بودند.

وی با بیان اینکه ساخت فیلم خارج از ایران برایش تجربه ویژه ای بوده، یادآور شد: سینمای ایران، بضاعت بسیار خوبی دارد که بتواند بازارهای جهانی را به دست بیاورد، ما تلاش کردیم که راه و معبری را به سینمای ایران باز کنیم تا سینمای ایران بتواند فضاهای دیگری را برای فیلم سازی تجربه کند.

مجیدی در پایان تاکید کرد: آنچه لازمه سینمای ایران هست، حمایت مردمی است و همه چیز بستگی به حمایت مردم از سینما دارد.

تاریخ انتشار :۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷

برچسب‌ها:,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • با رکوردداران کنسرت موسیقی در سال ۱۴۰۲ آشنا شوید

    تریبون هنر: هنوز یک‌ماه از سال جدید نگذشته که قیمت بلیت‌های موسیقی ۱۰۰هزار تومان گران‌تر شده و بلیت کنسرت‌ها نزدیک به ۹۰۰هزار تومان به‌خصوص در کنسرت‌های پاپ دیده می‌شود. در دیگر شهرها هم قیمت بلیت‌ها تا سقف ۶۰۰هزار تومان به فروش می‌رسد که سقف قیمت در سال گذشته به ۵۰۰هزار […]

  • رضا داودنژاد، «مصائب شیرین»، کات!

    تریبون هنر: مخابره خبر درگذشت رضا داودنژاد در شامگاه ۱۳ فروردین ماه در حالی که چند سال قبل در چنین روزی خبر درگذشت جمشید مشایخی را مخابره کردیم، آنقدر سخت بود که برای انتشارش تامل کردیم، به چند نفر زنگ زدیم، فکر می‌کردیم دروغ ۱۳ فروردین ماه است اما گویا […]

  • ماجرای یک پرونده‌ رازآلود در «بی‌بدن»/ قصه دختری که جنازه ندارد

    تریبون هنر: فیلم «بی‌بدن» اولین تجربه سینمایی مرتضی علیزاده به نویسندگی کاظم دانشی است که به موضوع جنجالی قتل یک دختر و ماجراهای پس از آن در روایتی مشابه فیلم «علفزار» می‌پردازد. در قالب سلسله گزارش‌هایی با عنوان «پیشنهاد نوروزی خبرگزاری مهر» به مخاطبان سینما» به معرفی فیلم‌های اکران نوروزی […]

  • کدام فیلم ها در سینمای ۱۴۰۲ توقعات را برآورده نکرده؟

    تریبون هنر: ایرنا نوشت: سال ۱۴۰۲ سالی غیرقابل پیش‌بینی برای گیشه سینماها بود. سالی که اخبار فروش ۱۰۰۰میلیاردی تمام سینما را گرفته بود و در این بین فیلم‌هایی آمدند و رفتند که هیچ‌کس متوجه آن‌ها نشد. از دومین فیلم کارگردان فسیل گرفته تا کمدی ویلای ساحلی که توقع‌ها را نسبت […]

  • از مایکل جکسون تا پسر بروسلی: کشف چیزهای عجیب در جسد سلبریتی‌ها

    تریبون هنر: از مایکل جکسون و رابین ویلیامز و پسر بروسلی تا هیث لجر و دختر الویس پریسلی، سلبریتی های محتلفی بوده اند که سرنوشت تراژیکی داشته‌اند؛ اما بررسی‌های پس از مرگشان از نکات غافلگیر کننده‌ای در خصوص مرگ آن‌ها پرده برداشته است.   مرگ همیشه اتفاقی غم انگیز است، بخصوص […]

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad