Ad

انتقاد تند از سینمای ایران

مجید مجیدی :فیلم های سینمای ایران در شأن مردم ما نیستند

شاهد فیلم های بسیار نازلی هستیم

تریبون هنر: مجید مجیدی با انتقاد از وضعیت کنونی سینما گفت: فیلم هایی که ساخته می شود، در شأن سینمای ایران و مردم ما نیست.

این کارگردان سینما در اکران نخستین نمایش فیلم «آن سوی ابرها» با دوبله در پردیس سینمایی اطلس مشهد طی سخنانی افزود: متاسفانه امروز شاهد سینمایی هستیم که هیچ نسبتی با فرهنگ کشور و سطح بینش و فکر مردم ما ندارد و شاهد فیلم های بسیار نازلی هستیم چه به جهت موضوع و چه به جهت پرداخت سینمایی.

او با بیان اینکه در این سالها مردم، حمایت خوبی از سینما داشته اند و نقش خودشان را به خوبی انجام داده اند، خاطرنشان کرد: متاسفانه سینمای ایران، نقش خودش را در برابر مردم به خوبی ایفا نکرده است، مردمی که دوست دارند از تولیدات داخلی حمایت کنند اما سینمای ایران در حق آنها، جفا کرده است.

کارگردان فیلم «بچه های آسمان» افزود: دوران طلایی سینمای ایران در دهه هفتاد، دیگر تکرار نشد امیدوارم روزی سینمای ایران به دوران اوج خودش برگردد و شاهد سینمایی باشیم که شایسته ایران است.

او درباره تجربه ساخت فیلم «آن سوی ابرها» گفت: این فیلم اولین تجربه من برای ساخت فیلم در خارج از کشور است.

مجیدی تاکید کرد: این فیلم در راستای همان سینما و دغدغه های همیشگی من نسبت به پرداختن موضوعات اجتماعی است اما لوکیشن آن تغییر کرده و در بمبئی است.

مجیدی با بیان اینکه فیلم سازی در هند، کار بسیار طاقت فرسایی است، توضیح داد: همه کسانی که در این فیلم بازی کرده بودند به جز برخی نقش های فرعی، بار اول بود که جلوی دوربین می رفتند که چالش بسیار بزرگی برای من بود و همچنین تجربه بسیار ویژه ای.

به گفته کارگردان «آواز گنجشک ها» در سینمای هند سالانه ۳ هزار فیلم ساخته می شود که معمولا این فیلم ها را در استودیوهای بزرگ می سازند و نه در فضای شهری.

مجیدی ادامه داد: من دوست داشتم که در فضای واقعی کار کنم، کارکردن در فضای واقعی، چالش بسیار بزرگی بود چون باید داخل شهر می رفتم و بمبئی، شهر بسیار شلوغی بود که کار را دشوار می کرد، ثبت تصاویری در این شرایط بسیار چالش برانگیز بود ضمن اینکه همه عوامل فیلم، هندی بودند.

وی با بیان اینکه ساخت فیلم خارج از ایران برایش تجربه ویژه ای بوده، یادآور شد: سینمای ایران، بضاعت بسیار خوبی دارد که بتواند بازارهای جهانی را به دست بیاورد، ما تلاش کردیم که راه و معبری را به سینمای ایران باز کنیم تا سینمای ایران بتواند فضاهای دیگری را برای فیلم سازی تجربه کند.

مجیدی در پایان تاکید کرد: آنچه لازمه سینمای ایران هست، حمایت مردمی است و همه چیز بستگی به حمایت مردم از سینما دارد.

تاریخ انتشار :۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷

برچسب‌ها:,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • گویی که سینمای ایران را به مسلخ برده اند و سربریده اند / یادداشت جعفر گودرزی
    گویی که سینمای ایران را به مسلخ برده اند و سربریده اند
    یادداشت جعفر گودرزی (رییس انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران)

    تریبون هنر _ جعفر گودرزی: چه بگویم؟ چه بنویسم؟ از چه بگویم که اتفاق ،چنان تلخ و هولناک است که قلم در وصفش می شکند. همچون دل ما که از شکستگی ها لبریز شده…چه عمرهای ناتمام،چه ماندن های سختی، چه رفتن های بی شتاب و بی رحمانه ای، چه آرزوهای […]

  • نگاه فراجنسیتی؛ برگ برنده سریال رحیل

    تریبون هنر: هنرآنلاین در نقدی بر وجوه زنانه سریال رحیل نوشت: در سال های اخیر و با افزایش حضور بانوان در عرصه هنر و فیلم و سریال، طبیعتا نیاز به درام هایی انسانی که بر مدار ویژگی های بانوان ایران زمین استوار گردد، بیش از قبل شده و این که […]

  • سرگیجه آلفرد هیچکاک: از شکست در گیشه و ناسزای منتقدان تا تبدیل شدن به بهترین فیلم تاریخ سینما

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: سال هاست که از سرگیجه به کارگردانی آلفرد هیچکاک به عنوان یکی از بهترین فیلم های تاریخ سینمای جهان یاد می شود اما هنگامی که اکران شد، خیلی ها به این فیلم و هیچکاک تاختند و از آن به عنوان اثری بد و ضعیف یاد […]

  • نگاهی روان‌شناسانه به نقش «طناز طباطبایی» در بی رویا

    تریبون هنر: چند روزی است که فیلم «بی‌رویا» در پلتفرم های نمایش خانگی شده؛ فیلم داستان زن جوانی به نام رویا با بازی طناز طباطبایی است. رویا همراه همسرش بابک قصد مهاجرت به دانمارک را دارد. اما ناگهان دختر جوانی با بازی طناز طباطبایی که حافظه‌اش را از دست داده […]

  • نغمه های بازیگر؛ موسیقی در سینمای مسعود کیمیایی
    نغمه های بازیگر؛ موسیقی در سینمای مسعود کیمیایی
    یادداشت بابک صحرایی در فیلم امروز

    تریبون هنر _ بابک صحرایی: موسیقی در سینمای مسعود کیمیایی شبیه بازیگر توانایی است که ایفای یکی از نقش‌های مهم را بر عهده دارد. توجه ویژه مسعود کیمیایی به موسیقی و استفاده کارآمد از آن و در ادامه تأثیرگذاری‌اش بر خود جریان موسیقی باعث رخ دادن دو اتفاق شده است. […]

Ad
Ad
Ad
Ad