Ad

پاسخ کارگردان «بمب یک عاشقانه» به سئوال هایی درباره فیلمش

پیمان معادی: نسل خانم‌های زیبا و تر و تمیز، بعد از موشکباران و جنگ بوجود نیامد

دوتا عکس «مارادونا» می دادیم یک عکس »مدونا» می گرفتیم

تریبون هنر: پیمان معادی، کارگردان فیلم «بمب؛ یک عاشقانه» توضیحاتی درباره فیلم «بمب؛ یک عاشقانه» را عنوان کرد

پیمان معادی درباره برخی سدوالات و ابهامات مطرح شده درباره فیلمش اظهار داشت:

«در روند تولید فیلم بمب، مهمترین نکته برام این بود که همه عوامل اصلی فیلم هم پشت دوربین و هم بازیگرها حتما روزها و شبهای موشک‌باران تهران را تجربه کرده باشن: محمود کلاری، مهرداد میرکیانی، ایرج شهزادی و محسن شاه‌ابراهیمی و از اون سمت لیلا حاتمی، سیامک‌ انصاری، حبیب رضایی و سیامک صفری.
اصرار ما این بود که طراحی صحنه، لباس و المانهای مربوط به اون دوره بیش از حد لازم خودنمایی نکنه و فقط بستری برای روایت قصه ایجاد کنه که از این بابت خوشحالم و ممنون از محسن شاه‌ابراهیمی و سارا خالدی.

و اما، عده کمی از عزیزانم سوال ها و گیرهایی داشتن و البته که محبت داشته‌اند و گفتند که فیلم خوب بود فقط حیف که….

فکر کردم همینجا خیلی کوتاه به بیشترین موارد مچ‌گیری‌شده توسط این عزیزان پاسخ بدم! 🙂

 

١- بله در اون زمان دکل های مخابراتی وجود داشت. اصولا دکلهای مخابراتی از زمان ورود مخابرات به ایران وجود داشتن با این تفاوت که در اون روزها غیب شدن دکل ها امر معمولی نبود!

٢- بله علمک گاز وجود داشته. اون چراغ گازی‌های رو دیوار که در خاموشی زمان بمباران تهران روشن می‌کردیم با باطری کار نمی کردن و گازی بودن.

٣- بله فیلم «خانه دوست کجاست» کیارستمی عزیز محصول سال شصت و پنجه و در سال شصت و شش اکران شده.

۴- بله گروه Beegees هنوز وجود داشت و این آهنگ بخصوص مال هشت سال قبل از داستان ماست. برخی از جوانان غرب زده و منحط اون روزگار هم تلاش می کردند تا شبیه جان تراولتای فیلم «تب شنبه‌شب» حرکات موزون جلف انجام بدن.

۵- بله روم به دیوار مدونا هم بود و تا این حد هم بود که که بچه های مدرسه دو تا عکس بزرگ مارادونا میگرفتن و یه عکس کوچک مدونا جاش میدادن.

۶- بله متاسفانه معلم بدون ریش هم وجود داشت!

۷- نخیر؛ نسل خانم‌های زیبا و تر و تمیز، بعد از موشکباران و جنگ بوجود نیامد. زمان جنگ هم بودن و کم هم نبودن!

۸- نخیر؛ کتک زدن و خوردن خیلی هم بیشتر از این‌که تو فیلم هست با دلایل دم‌دستی و الکی تو مدرسه‌ها اتفاق می‌افتاد. من و سیامک انصاری و علیرضا عصار با هم تو همین مدرسه درس میخوندیم و کتک‌ها خوردیم که قصه‌ش خیلی مفصله!

 

در آخر هم باید بگم که قطعا فیلم ما مثل بقیه فیلم های جهان بدون ایراد نیست فقط قصد داشتم تا خیال اون دسته از رفقا رو یه کم راحت کنم.

 

یک‌بار دیگه خسته نباشید میگم به گروه پر تلاش صحنه و لباس و تولید «بمب؛ یک عاشقانه» و دم تک تک شما تماشاچیان فیلم هم گرم.»

تاریخ انتشار :۹ دی ۱۳۹۷

برچسب‌ها:, , ,
مطالب مرتبط



شما هم یک دیدگاه ارسال کنید
 

نام




یادداشت آرشیو

  • با رکوردداران کنسرت موسیقی در سال ۱۴۰۲ آشنا شوید

    تریبون هنر: هنوز یک‌ماه از سال جدید نگذشته که قیمت بلیت‌های موسیقی ۱۰۰هزار تومان گران‌تر شده و بلیت کنسرت‌ها نزدیک به ۹۰۰هزار تومان به‌خصوص در کنسرت‌های پاپ دیده می‌شود. در دیگر شهرها هم قیمت بلیت‌ها تا سقف ۶۰۰هزار تومان به فروش می‌رسد که سقف قیمت در سال گذشته به ۵۰۰هزار […]

  • رضا داودنژاد، «مصائب شیرین»، کات!

    تریبون هنر: مخابره خبر درگذشت رضا داودنژاد در شامگاه ۱۳ فروردین ماه در حالی که چند سال قبل در چنین روزی خبر درگذشت جمشید مشایخی را مخابره کردیم، آنقدر سخت بود که برای انتشارش تامل کردیم، به چند نفر زنگ زدیم، فکر می‌کردیم دروغ ۱۳ فروردین ماه است اما گویا […]

  • ماجرای یک پرونده‌ رازآلود در «بی‌بدن»/ قصه دختری که جنازه ندارد

    تریبون هنر: فیلم «بی‌بدن» اولین تجربه سینمایی مرتضی علیزاده به نویسندگی کاظم دانشی است که به موضوع جنجالی قتل یک دختر و ماجراهای پس از آن در روایتی مشابه فیلم «علفزار» می‌پردازد. در قالب سلسله گزارش‌هایی با عنوان «پیشنهاد نوروزی خبرگزاری مهر» به مخاطبان سینما» به معرفی فیلم‌های اکران نوروزی […]

  • کدام فیلم ها در سینمای ۱۴۰۲ توقعات را برآورده نکرده؟

    تریبون هنر: ایرنا نوشت: سال ۱۴۰۲ سالی غیرقابل پیش‌بینی برای گیشه سینماها بود. سالی که اخبار فروش ۱۰۰۰میلیاردی تمام سینما را گرفته بود و در این بین فیلم‌هایی آمدند و رفتند که هیچ‌کس متوجه آن‌ها نشد. از دومین فیلم کارگردان فسیل گرفته تا کمدی ویلای ساحلی که توقع‌ها را نسبت […]

  • از مایکل جکسون تا پسر بروسلی: کشف چیزهای عجیب در جسد سلبریتی‌ها

    تریبون هنر: از مایکل جکسون و رابین ویلیامز و پسر بروسلی تا هیث لجر و دختر الویس پریسلی، سلبریتی های محتلفی بوده اند که سرنوشت تراژیکی داشته‌اند؛ اما بررسی‌های پس از مرگشان از نکات غافلگیر کننده‌ای در خصوص مرگ آن‌ها پرده برداشته است.   مرگ همیشه اتفاقی غم انگیز است، بخصوص […]

Ad
Ad
Ad
Ad